פורסם 2010 באפריל 415 שנים שלום לכולם, יש לי מחשב נייד FUJITSU SIEMENS ESPRIMO MOBILE V5535. כשאני לוחץ על לחצן ההדלקה שלו, המסך עולה, הפס הכחול נטען עד הסוף ונעצר ואני צריך ללחוץ אל אנטר בשביל שיטען עצמו מחדש ויחל את הפעלת המחשב. יש לציין כי הבעיה לא הייתה קיימת מרכישת המחשב עד לפני כחודש (שזה בערך שנה וחצי) אשמח לדעת ממה זה נובע וכיצד ניתן לתקן זאת. תודה רבה וחג שמח לכולם!
פורסם 2010 באפריל 515 שנים מחבר לא לא לא. אני בכלל בויסטה. אני מדבר איך שמדליקים את המחשב, המסך הראשון שעולה שמופיע בו שם המחשב ם המעבד וכו' אז יש למטה פס כחול שנטען ואז מתחילה ההפעלה של המחשב
פורסם 2010 באפריל 615 שנים רוצה עזרה? תביא תמונה. אני מבין שאתה לא בשלב שבו אתה יכול לעשות PRINT SCREEN, אז גם צילום עם מצלמה\פלאפון באיכות סבירה יעזור - פשוט בינתיים נראה שלאף אחד אין מושג על מה אתה מדבר.
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים אני מאמין שיש prompt כלשהו שבגללו יש צורך ללחוץ על מקש כלשהו כדי להמשיך. תלחץ על tab ותראה אם יש הודעה כלשהי.
פורסם 2010 באפריל 1615 שנים מחבר אני מאמין שיש prompt כלשהו שבגללו יש צורך ללחוץ על מקש כלשהו כדי להמשיך. תלחץ על tab ותראה אם יש הודעה כלשהי.אהלן,תודה על התשובה - אבל עם הלחיצה על TAB זה פושוט עשה את אותה הפעולה כשלוחצים על אנטר, ממשיך בהליך ההדלקה.
פורסם 2010 באפריל 1715 שנים תנסה לעשות בביוס halt on - no error וגם שלא יחפש פלופי דיסק או שלא ינסה לעשות בוט מפלופי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.