עבור לתוכן

בעיה מטרדיה בהפעלת המחשב.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד FUJITSU SIEMENS ESPRIMO MOBILE V5535. כשאני לוחץ על לחצן ההדלקה שלו, המסך עולה, הפס הכחול נטען עד הסוף ונעצר ואני צריך ללחוץ אל אנטר בשביל שיטען עצמו מחדש ויחל את הפעלת המחשב. יש לציין כי הבעיה לא הייתה קיימת מרכישת המחשב עד לפני כחודש (שזה בערך שנה וחצי) אשמח לדעת ממה זה נובע וכיצד ניתן לתקן זאת. תודה רבה וחג שמח לכולם!

פורסם
  • מחבר

אשמח לקבל תשובה

פורסם

על איזה פס כחול אתה מדבר? אתה יכול להביא תצלום?

פורסם

הזה של התפריטו התחלה WINDOWS XP מתי שאתה יוצא מהBOOT MENU

פורסם
  • מחבר

לא לא לא. אני בכלל בויסטה. אני מדבר איך שמדליקים את המחשב, המסך הראשון שעולה שמופיע בו שם המחשב ם המעבד וכו' אז יש למטה פס כחול שנטען ואז מתחילה ההפעלה של המחשב

פורסם
  • מחבר

חברים זה חשוב תעזרו לי בבקשה...

פורסם

רוצה עזרה? תביא תמונה. אני מבין שאתה לא בשלב שבו אתה יכול לעשות PRINT SCREEN, אז גם צילום עם מצלמה\פלאפון באיכות סבירה יעזור - פשוט בינתיים נראה שלאף אחד אין מושג על מה אתה מדבר.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

פה יש פס כחול למטה אבל לא רואים ממש טוב חברים אני מתחנן לעזרה...

14xiiyb.jpg

פורסם

אני מאמין שיש prompt כלשהו שבגללו יש צורך ללחוץ על מקש כלשהו כדי להמשיך. תלחץ על tab ותראה אם יש הודעה כלשהי.

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שיש prompt כלשהו שבגללו יש צורך ללחוץ על מקש כלשהו כדי להמשיך. תלחץ על tab ותראה אם יש הודעה כלשהי.

אהלן,

תודה על התשובה - אבל עם הלחיצה על TAB זה פושוט עשה את אותה הפעולה כשלוחצים על אנטר, ממשיך בהליך ההדלקה.

פורסם

תעיין בPDF/חוברת של הנייד שלך לגבי עבודה עם הביוס.

פורסם
  • מחבר

תעיין בPDF/חוברת של הנייד שלך לגבי עבודה עם הביוס.

זרקתי אותה... :/

פורסם

תנסה לעשות בביוס halt on - no error וגם שלא יחפש פלופי דיסק או שלא ינסה לעשות בוט מפלופי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים