עבור לתוכן

שדרוג מ5 מגה ל10 בבזק הוריד את מהירות ההעלאה

Featured Replies

פורסם

נא למחוק

פורסם
  • מחבר

נתוני SNR של הערוץ העולה:

לפני השדרוג:

US Margin 10

אחרי השדרוג:

US Margin 13

פורסם

לא יכול להיות שהוא עלה אחרי שידרוג, אלא אם כן חוברת ליחידת רחק או יחידת אגריגציה אקטיבית.

בכל מקרה היחס נראה מספיק סביר לתיפקוד מינימלי.

בכל מקרה הייתי מציע לך להרים טלפון ל166 כדי שיבדקו המערכות שלהם מה הולך איתך.

פורסם

גם ככה החבילה היא 10/800 אז מה זה משנה? ???

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם 166 והם בדקו את החיבור שלי ואמרו שהכל תקין, אך לא הצליחו להסביר את הירידה במהירות הסנכרון בערוץ העולה.

פורסם

יש לבזק פרופיל חדש לUP של LOW UP - והוא קיים בגלל שיש הרבה נפילות ללקוחות עם 800Kb בUP.

המערכת לבד בודקת מה הNM של הUP ואם היא לא עומדת ברף שקבעו אז זה יעביר אותך אוטומטית לחבילת הLU - אתה לא תרגיש בהבדל - אתה תגיע ל800K בפועל.

פורסם
  • מחבר

האמת היא שאני כן מרגיש בהבדל; לפני השדרוג הצלחתי להגיע ל-825Kb בבדיקות מהירות, וכעת אני מקבל 775Kb - אמנם קרוב ל800K, אך אם מביאים בחשבון את המהירות שהשגתי לפני השדרוג אז זה הופך להיות יותר משמעותי.

פורסם

זאת הגזמה שיש בעיה הכל עובד לפי החבילה שלך +/- 1% . אולי בגלל שהADSL החדש עובד ביותר מהירות אז צריך פחות ערוצים אנלוגים כדי להגיע ל800 קילו.

חרשתי את האינטרנט אבל אין הרבה פרטים. התאוריה שלי היא שכנראה הupload הישן היה מוגבל פיזית ואילו החדש מוגבל לוגית. כנראה שהערוץ העולה יותר מהיר מ800 קילו ופשוט יש משהו שמגביל את המהירות. פעם אולי המהירות היתה 900 קילו או מגה פיזי אז הם לא הגבילו את זה. אם המהירות היום היא למשל 3 מגה עולה אז הם לא יתנו לך לרוץ יותר מהר ממה שאתה משלם עליו וזה 800 קילו. מדובר במהירות עד הDSLAM ויכול להיות שהDSLAM תומך במהירות המקסימלית של VDSL של 24 מגה אבל הרשת של בזק לא מקצה כלכך הרבה רוחב פס לUPLOAD .

פורסם

אין קשר בין אם הDSLM תומך בVDSL כי בשביל VDSL שמים כרטיס של VDSL !

במידה ואתה רואה שהUP שלך לא תקין - תפנה ל166 ואולי אחד הגאונים שם יבין שיש שתי חבילות של 800 בUP.

תשאל את התומך אם אתה על חבילת LU ואם כן שישינה לחבילה בלי LU

פורסם
  • מחבר

הלוואי וזה היה הבדל של 1% פלוס מינוס. בפועל, זה הבדל של כ-6%.

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ את הדיון מכיוון שלאחרונה נודע לי שגם בחבילת 15 מגה המהירות בערוץ העולה נמוכה מהמהירות שמקבלים בחבילת 5 מגה.

פורסם

מה זה משנה, בפועל יש לך את המהירות שהתחייבו אליך.

לי יש בכבלים 10 יורד ו-1 עולה, לא מרגישים שום הבדל לעומת ה-0.5 שהיה לי בעבר בחבילת ה-5 מגה.

פורסם

אני עליתי בנתיים ל10 ובאמת הוא לא מגיע ל800 בזמן שפעם ב4 מגה הוא עבר את ה800. אני די בטוח שזה בגלל שינוי המודולציות האנלוגיות שמאפשרות מהירות UPLINK גבוהות יותר של 16מגה אז הם מגבילים את המהירות לוגית.כנראה שהתצורה שלהם מוגבלת מבחינת רוחב הפס העולה הם לא יכולים לאפשר לאנשים להגיע למהירויות גבוהות מדי או שזה יחנוק את רוחב הפס העולה. בADSL2 גם ככה הupload המקסימאלי הוא 1M .

צריך לעשות פשוט בדיקות ב@1 ולראות מה המקסימום וכנראה שהוא בערך 800 עגול.

אני לא בטוח באיזה נקודה יושבת המגבלה אבל היא קיימת. הם יכולים היום להציע VDSL סימטרי אבל לא נראה לי שהם רוצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים