פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים מחבר מה זה אומר ?יש לי לוח ASUS S533-Xסוקט 478, סנסור למעבד, לא נראה לי שיש סנסור שבודק טמפ ללוחיושב עליו מעבד סלרון 2.4 גיגהרץ
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים הנה תמונה של hdd tempוב hmonitor זה מראה לי אותו דבר וזה משתנה שחם בחדר או במארז...זה לא נראה לי שטויות...והנה קישור ל hmonitorhttp://download.tecnologia.tiscali.it/hwupgrade/files/ottimizza_il_tuo_pc/utility/utility_per_schede_madri/hmonitor/hmonitor4131.zipוהנה תמונה מהתוכנה(לא שלי)http://www.rocketdownload.com/scrnshots/hmonitor.gif
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים זה 100% שיש חיישן טמפ' בהרדיסק הזה! תוריד MBM5 כנס לתפריט הראשון(GENERAL) תסמן בV את האופציות שסימנתי בתמונה הבאה(אחרי שלחצתה APPLAY, תפעיל את התוכנה עצמה מחדש): תכנס לתפריט הטמפרטורות, תבחר חיישן X לא מוגדר, (זה בMBM5 SENSOR,אני בחרתי SENSOR 3) ותפריט שמראה חיישנים יצוץ לך החיישן של ההרדיסק! ובDASHBOARD יופיע לך SENSOR X (או שם אחר שנתתה לחיישן) עם הטמפרטורה
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים מחבר תסתכל 2-3 הודעות למעלה על מהלך ההתקנה הוא שואל אותי משהו אם להפעיל או לאואני לא רוצה סתם לזרוק ניחוש אז בבקשה תעזרו לי כי אני עדיין נמצא שם חח
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים מחבר דיי אוף לא הולך לי עם התוכנה הזאת הלכתי בהתחלה כמו שאמרת לג'נרל בחרתי את 2 הוי שסימנת באמצע בחלון המשתנה לא היה כתוב לי WD800 היה כתוב סנסור 1 - שיניתי לסנסור 2 לחצתי אפליי, סגרתי את התוכנה והפעלתי מחדש הלכתי לטמפרטורות ובסנסור 1 כתוב לי NONE וככה בכלללל הסנסורים, NONE בחרתי סנסור 3 ולמטה כתוב לי רק sis950/משהו ככה 4 רגילים ו4 - דיודות
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים יש 3 גרסאות שונות של WD 80GB 8MBגירגסה ראשונה WDC WD800JB-00CRגירסה שניה WDC WD800JB-00ETגירסה שלישית WDC WD800JBFSיש לי את הגירסה הראשונה והשלישית ולך יש את השניה.בגירסה הראשונה אין חיישן וה-MBM5 גם לא מזהה את ההרדיסק, בגירסה השני והשלישית כנראה יש (אני מחמם עכשיו את המחשב לראות אם זה עולה).
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים מחבר כנראה שלי יש את הגירסא בלי החיישן אני מאמין שעל ההרדיסק כתוב הדגם אבל לא ממש בא לי לפרק את ההרדיסק בזמן העבודה של המחשב כי יש לידו 2 מאוררים ומניסיון הם לא חביבים עם האצבעות שלי.. אז אני יסתפק בזה ש3 תוכנות לא מראות את הטמפרטורה ואני יבין לבד שבאמת אין אצלי חיישן
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים ב ACTIVE SMART אתה יכול לראות את הסוג שלך 0בלשונית הראשונה) {לי יש את הסוג השני לפי הסדר של הולי}
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים אתה יכול לראות איזה סוג זה ב=device managerדרך אגב אצלי החיישן כנראה קורא שטויותהוא קורא כל הזמן 36נסיתי לכבות את כל המאוררים ולתת לו להעתיק 10 גיגה לכונן אחר וזה לא זזהפעלתי 5 SF2 על שיא המהירות וזה עדיין לא זזמוזר מאד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.