פורסם 2010 באפריל 315 שנים אני שוקל לשדרג למערכת מחשב חדשה בעתיד הקרוב [אחרי חג הפסח אי"ה].השימוש העיקרי כאמור "גיימינג" מתקדם ועיבוד ווידיאו/גרפיקה.נפח הזיכרון עליו אני חושב הוא 3 סטיקים של 2GB כ"א בתצורת Tripple.חשבתי על מעבד מסוג Core i7-920 1366 ולוח אם תואם Gigabyte או Asus שיש לי ניסיון טוב מאוד איתם.לגבי לוח אם אני חושב על תמיכה ב USB 3.0 - כי זה יהיה מתסכל/מעצבן אם כ ½ שנה לאחר רכישת המחשביצוצו התקני USB 3.0 שלא ייתמכו על המערכת החדשה.מה דעתכם ??אשמח מאוד לשמוע מה המלצותכם בנדון...אגב, אני מתכוון [לפחות בשלב זה] להמשיך ולהסתפק בכרטיס המסך 9800GX2 שברשותי.
פורסם 2010 באפריל 315 שנים מחבר נהיה יותר חכמים אם תכתוב לנו את התקציבו והמערכת שיש לך וככה נפעל...צודק, תודה על ההערה - תיקנתי את הכותרת והתוכן.תקציב בין 6,000 ל 7,000 ש"ח [עם אפשרות לחריגה של 15% - במידת הצורך].מעה"פ - Windows 7 Ultimate x64* אני מתכוון להמשיך להשתמש בכרטיס המסך שברשותי 9800GX2 - לפחות בשלב זה *
פורסם 2010 באפריל 415 שנים הקפצת דיונים:הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעותמסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה הראשונית! כלהקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה אלא אם כן הוסף מידע חדשורלוונטי.אנא קרא את חוקי הפורום והמנע מלעבור עליהם שוב בעתיד.שאלות/טענות או כל דבר אחר בעניין יש לעשות בהודעות פרטיות בלבד.
פורסם 2010 באפריל 415 שנים הייתי ממליץ לך על ה930 של אינטל אבל עוד אוטוטו יוצאים המשושי ליבה של AMD שווה לחכות בקשר לכרטיס הוא בנוני לדור של היום אז אם אתה לא גיימר כבר הוא יהיה סבבה לגמרי בשבילך :] חג שמח אחינו!
פורסם 2010 באפריל 415 שנים מחבר הייתי ממליץ לך על ה930 של אינטל אבל עוד אוטוטו יוצאים המשושי ליבה של AMD שווה לחכות בקשר לכרטיס הוא בנוני לדור של היום אז אם אתה לא גיימר כבר הוא יהיה סבבה לגמרי בשבילך :] חג שמח אחינו!תודה על המענה...ה Core I7 930 הוא בהחלט אופציה טובה בשבילי.לגבי משושי הליבה של AMD, כנראה שאצטרך להמתין ליציאה ולביקורות ואז על לוח אם בהתאם.לגבי ה 9800GX2 - אני מריץ במערכת שלי [2005] עם מעבד D820 את כל המשחקים החדשים כגון BC2 ו BS2וגם הרצתי בזמנו את Crysis-ים למינהם בצורה טובה - צוורא הבקבוק במערכת שלי הוא המעבד הראשי CPU.בהחלט ייתכן שאשקול לשדרג גם כרטיס מסך במידת הצורך - לשם כך "שוריין" התקציב.! חג שמח לכולם !
פורסם 2010 באפריל 415 שנים הכרטיס שלך שווה ארך ל250GTS ותשדע לך שתושבת am3 תיהיה אופציה טובה לעתיד למרות ששום דבר לא בטוח... אז חכה עוד קצת ותראה לאיפה אתה ממשיך...
פורסם 2010 באפריל 415 שנים מחבר הכרטיס שלך שווה ארך ל250GTS ותשדע לך שתושבת am3 תיהיה אופציה טובה לעתיד למרות ששום דבר לא בטוח... אז חכה עוד קצת ותראה לאיפה אתה ממשיך... תודה רבה על המשוב, אני בהחלט מרגיש שכרטיס המסך מספק אותי מאוד [עד עתה]. תוכל לפרט קצת על תושבת AM3 - אני לא כל כך בעניינים עם מעבדים [ולוחות אם] של AMD. בעצם, בפעם האחרונה שהייתה לי מערכת עם מעבד AMD הייתה לפני 20 שנה, עוד לפני עידן ה PENTIUM
פורסם 2010 באפריל 415 שנים לגבי AM3- אחסוך במילים ואציג את מפת הדרכים של AMD עריכה: שכחתי לציין שגם אם לא תרצה AM3 אז חבל על הכסף בבלומפילד ועדיף שתלך לכיוון של לינפילד (i7-860).
פורסם 2010 באפריל 415 שנים לגביי הכרטיסים של ati שלא רחוקים מאיתנו בכלל forums.techpowerup.com/showthread.php?t=118792
פורסם 2010 באפריל 415 שנים מחבר עריכה: שכחתי לציין שגם אם לא תרצה AM3 אז חבל על הכסף בבלומפילד ועדיף שתלך לכיוון של לינפילד (i7-860).תודה !_Nike_!...בלומפילד = 1366 ו לינפילד = 1156 ?לפי מה שאני רואה ה i7-860 עולה [לא בהרבה] יותר מ i7-920 [כנראה בגלל התדר הגבוה יותר],אז איפה החיסכון כאן ? אתה מתכוון לחיסכון ברכישת לוח אם ??
פורסם 2010 באפריל 415 שנים מחבר הם עולים בערך באותו מחיר, וכן, התכוונתי לחיסכון מצד הלוח.מבחינת הביצועים [בתחום עיבוד/קידוד ווידיאו] הם די זהים ??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.