עבור לתוכן

תיקון אוזניות jbl reference 220 שנהרסו

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

הזמנתי לי אוזניות head-direct re0 אחרי שהזוג הקודם נהרס לי.

מבדיקה שעשיתי מסתבר שהקרע בתוך הכבל הוא כנראה בפלאג של ה 3.5 מ"מ,זה שמתחבר לנגן.

מסירטונים ביוטוב הבנתי שניתן לתקן אותן ע"י חיתוך הפלאג הישן והלחמה של פלאג חדש.

אני מחפש פלאג מוזהב מאיכות ממש טובה ,זתומרת עדיף להשקיע 30 ש"ח ולא 6 ש"ח על משהו סיני גרוע הבעיה היא שאני לא יודע איפה אפשר להשיג

ניתן לייבא מאי ביי ב7 דולר כולל משלוח העניין הוא שזה יותר מדי בלאגן,בקצרה מישהו יודע איפה אפשר להשיג את החלק?תודה ושבת שלום

פורסם

פלאג פשוט אמור להספיק, אך אם אתה רוצה להשקיע מה שלדעתי לא הכי רצוי באוזניות זולות כמו שלך, אתה תמיד יכול לקנות פלאג טוב של ניוטריק או חברה אחרת.

אם תשאל אותי, אני הייתי לוקח פלאג מאיזה אוזניות זולות, חותך ומלחים ל220 וסוגר עניין(כמובן לשים שרינק ולסגור את כל הסיפור יפה שיראה תואם). ה-220 "לא מספיק יקרות" בשביל להשקיע בקונקטורים וכאלה. גם ככה רוב מעבדות האלקטרוניקה יעשקו אותך במחיר (וזאת בהנחה ואתה לא עושה את העבודה השחורה בעצמך).

נ.ב-

דבר עם אנטולי אם הוא פנוי עכשיו מלימודים שיעזור לך/יעשה בשבילך את העבודה עבור סכום סימלי. ;)

פורסם
  • מחבר

חשבתי אני להלחים את הפלאג,זה חרטה מה יש שם?3 חוטים.לייבא מאיביי פלאג איכותי מוזהב יותר נכון חבילה של 10 כולל משלוח יעלה 50 שקל...אני צריך כולה 2 שמהם 1 יהיה לי לרזרבה.

פורסם

מניסיוני קשה למצוא בארץ פלאגים טובים למיני PL. תביא לינק למה שמצאת, אם זה יתאים לי אני אקח 2-3.

פורסם

לא הם כבדים מדי לאוזניות כפתור/IN-EAR...

פורסם

במקרה היום מצאתי אתר נחמד עם מגוון רחב ומחירים לא רעים! (הם גם עושים משלוחים לישראל! 8))-

http://www.kvconnection.com/3-5mm-Male-Stereo-Cable-Connectors-s/792.htm

(נראה לי המשלוח חינם, כך זה נראה במבט חטוף)

תוסיף אותי לרשימה אם אתה מזמין כמות, אני זקוק ל-2 קונקטורים ואולי כבל וסליבינג (RECABLE ל-SR80).

בנוגע לקונקטור שצירפת, יכול להיות והוא יהיה טוב, אך הוא גדול מדי ויהיה מגושם לאוזניות IEM (אני אישית לא מכיר את החברה והפלאג יקר מאוד לטעמי, 30 שקל בערך לקונקטור נראה לי יקר כשאפשר לקחת משהו של ניטוריק או של Switchcraft שעולה פחות.)

אופן ההלחמה והרכבה מאוד פשוט, זה עבודה של גג חצי שעה לאיטיים שבנינו. מגלים את החוטים, כבל לערוץ ימיני, לשמאלי ואחד לאדמה ומלחימים ב-3 נקודות (בסוף אפשר לשים שרינק כדי לסגור הכל יפה). פשוט לרוב האנשים אין מלחם בבית או את הכישורים, לכן לא ידעתי באשר אליך.

פורסם

1. אלה קונקטורים מאוד רעים. הם מתפרקים, והם משחירים מהר מאוד.

2. למה חייב מוזהב? אני יודע שזה נשמע יפה שיש ציפוי זהב (בדר"כ זה משחה של 5% זהב אם אני לא טועה), אבל זה לא תורם כלום. בשביל למנוע חלודה יש דברים אחרים. לי לדוגמא יש קונקטורים שאני משתמש בהם כשצריך משהו באיכות גבוהה, של חברת Canare, הם עולים בערך 30 שקלים ליחידה כשמתחשבים במשלוח (וכשקונים חבילה ולא בודדים). הם לא מוזהבים, ואני יכול להבטיח לך שהם טובים הרבה יותר מרוב הדברים ה"מוזהבים" שיש באיביי.

3. ל-IEM, קח קונקטור בסיסי של Neutrik. הם יחסית דקים, ואיכות הבנייה שלהם טובה מהממוצע. ה-Switchcraft טובים (אם כי יקרים מדיי ביחס למתחרים), אבל גדולים מדיי בשביל IEM.

פורסם

הקונקטורים של ניוטריק גם די כבדים אבל לא נראה לי שאפשר למצוא כאלה "תעשייתיים"(פלסטיק עם ציפוי של גומי).

אם אתם רוצים להזמין אני בעד האופצייה הזולה...

פורסם

כבדים? אני מדבר על הקונקטורים שדומים למה שאתה קישרת אליו רק סדרת ה-B (שחורים, עם ציפוי "זהב" בקונקטור).

פורסם

נו same thing with more bling, בנוי מצויין כמובן אבל עדיין מגושם בשביל IEM.

פורסם
  • מחבר

דבר קטן לא הבנתי,האתר הזה שפרסמתם kvconnection ,בהנחה וייבאתי את אחד הפלאגים שאנטולי הציע,כלומר חצי פלסטיק עם חיבור מוזהב הוא עמיד כמו האלה ממתכת או שתוך כמה חודשים גם הכבל שם ייקרע...בכלל עכשיו שהבנתי שהציפוי המוזהב זה סתם משחה מעפנה,זה בכלל עוזר לסאונד?אני יודע שמשתמשים בכבלי זהב וחיבורי זהב מכיוון שהמוליכות של זהב יותר טובה מברזל ולכן אותות עוברים בצורה יותר מושלמת (בלי רעשי רקע) אבל אם זו סתם משחה,זה בכלל יעיל?

דבר שני,לא רשום שומדבר בנוגע לעלות משלוח לארץ,מישהו יודע מה העלות?(אני מתכנן לקנות 4-5 פלאגים כאלה מסוגים שונים כדי שיישארו לי למקרי חירום וישיקיע בפלאגים שעולים 2.16 דולר לחתיכה

פורסם

מתי המלצתי על משהו מפלסטיק? הניוטריק הם ממתכת.

והסיבה לשימוש בזהב היא לא בגלל המוליכות שלו. הסיבה היא שהוא לא מחליד כמו נחושת חשופה.

בנוגע למשלוח, רשום באתר שהעלות מחושבת בזמן ההזמנה וניתן לבחור בין כמה סוגי משלוח.

תבדוק אם יש פה אנשים נוספים שירצו להזמין משם משהו, אם המשלוח יקר זה יחסוך לכם עלויות.

אגב, אלה הקונקטורים שדיברתי עליהם של Canare:

http://www.kvconnection.com/product-p/t-f-12.htm

הם גדולים מדיי לשימוש שלך, אבל הם מאוד טובים (וגדולים).

פורסם
  • מחבר

סבבה הסתכלתי באתר ובאמת זה ממתכת לא מפלסטיק רק בצבע שחור,טעות שלי.

אז כל הקטע של הזהב זה חרטה?זה לא מוליך אותות יותר טוב מהנחושת??נגיד בכבלים

פורסם

1. תסתכל על הטבלה הזו של מוליכות סגולית של חומרים:http://en.wikipedia.org/wiki/Electrical_conductivity

מפתיע אותך אני מניח? :)

2. כאמור, הסיבה היא שהוא לא מחליד בקלות, אבל יש גם חומרים אחרים שמונעים חלודה.

3. בוא ניקח רגע מצב ממוצע שבו יש לך התנגדות של הכבלים/מוליכים על המעגל המודפס, התנגדות של המוליך בכבל, רכיב היגבי (קיבול או השראות) שנובע בחלקו מהכבל, בחלקו מרכיבים קרובים אל המוליכים. אתה באמת חושב שהמאית מ"מ שמצפים בזהב זה מה שיעשה הבדל (וזה בהנחה שבכלל הייתה לו מוליכות גבוהה יותר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים