עבור לתוכן

ווינדוס 7 - זולל משאבים?

Featured Replies

פורסם

עברתי לפני כשבוע מווינדוס ויסטה במחשב ישן לווינדוס 7 על מחשב חדשץ מאז כל פעם שאני מריץ משחק הוא נותן את הודעת השגיאה שבתמונהץ יש לי מחשב לא רע בכלל ככה שאני לא מבין איך זה שמערכת ההפעלה (ועוד 7 שנחשבת הרבה יותר חסכונית מויסטה) נתקלת בבעיית משאביםץ

huber69-750.jpg

פורסם
  • מחבר

אין לאף אחד רעיונות?

פורסם

מה לא ברור?

הוא שואל אותך האם להוריד את המראה הויזואלי של ווינדוס 7 למראה בסיסי, בשביל לאפשר את המשאבים האלה למשחק.

אם המשחק עובד לך לאט גם כשאתה מבטל את האירו אז סביר להניח שאתה צריך לשדרג את החומרה שלך, או שאתה צריך לעשות "ניקוי" למחשב.

פורסם
  • מחבר

יש לי מחשב לא רע בכלל ככה שאני לא מבין איך זה שמערכת ההפעלה (ועוד 7 שנחשבת הרבה יותר חסכונית מויסטה) נתקלת בבעיית משאבים.

אם היית טורח להסתכל על המפרט שלי (או בעצם לקרוא את ההודעה הראשונה שלי וליישם מעט הבנת הנקרא), היית מבין מה לא ברור.

פורסם

תיסתכל ב-task manager ותראה אם יש לך משהו שזולל את המשאבים שלך.

אם אתה הייתה טורח להיסתכל על מה שאני רשמתי

או שאתה צריך לעשות "ניקוי" למחשב.
אז לא הייתה אומר דבר כזה.
פורסם
  • מחבר

הווינדוס הותקן לפני ימים בודדים, יש אולי 2-3 תוכנות מותקנות (אפילו אופיס לא הספקתי להתקין), מה שמסביר למה אני תוהה מה גורם לזה.

פורסם

יכול להיות שניכנס לך וירוס שזולל לך משאבים.

זה כל כך קשה לעשות עבודת מחקר ולנסות למה ההודעה הזאת קופצת?

פורסם
  • מחבר

tzahi16 - אני מבין שלהתייחס בכבוד לאנשים זה לא מעלה אצלך? בו נצא בבקשה מנקודת הנחה שאני לא מטומטמם. אנטי ווירוס מותקן, מעודכן ומורץ על בסיס יומי, כל הדרייברים מעודכנים, מערכת הפעלה נקייה ו"רזה", מפרט מספיק חזק בשביל לא לקבל את ההודעה הזו ועדיין היא מופיעה. עכשיו, אחרי כל המידע הזה אם יש לך משהו חיובי ומועיל לתרום, אשמח להקשיב ולנסות, אם התגובות שלך ימשיכו להיות ברמה הזו, סלח לי - אבל אני פשוט אתעלם ממך.

פורסם

במדד חווית ווינדוס מה הוא נותן לך בגראפיקה?

ובדקת אם יש שינויים במשחקים אם אתה מבטל או משאיר את האאירו?

פורסם

Huber זה לא משנה מתי היתקנת את המערכת וגם אם יש לך אנטי וירוס זה לא אומר שאתה חסין לוירוסים.

דבר שני אני מציע לך פתרונות אתה יכול לקבל אותם ואתה יכול גם לא לקבל אותם ולהמשיך ללכת ראש בקיר זאת כבר החלטה שלך. ואם פינת לפורום סימן שאתה לא יודע לפתור את זה לבד אז אני ממליץ לך להקשיב לאחרים, אני לא יודע כמה ניסיון יש לך בתחום אבל אני יכול להגיד לך שלי יש הרבה ניסיון.

לא משנה איזה חומרה יש לך, מערכת ההפעלה הקפיצה הודעה שיש לך בעיה בביצועים, ודבר ראשון שבודקים במצב כזה מי ומה גורם לביצועים לרדת, והמקום הראשון שצריך לבדוק זה task manager.

דבר נוסף ששווה לבדוק זה את הדרייברים.

להזכירך זה פורום וכל מי שעונה לך עושה זאת מרצון לעזור והוא משקיע מזמנו החופשי אז בבקשה להפגין קצת כבוד בבקשה.

פורסם
  • מחבר

במדד חווית ווינדוס מה הוא נותן לך בגראפיקה?

ובדקת אם יש שינויים במשחקים אם אתה מבטל או משאיר את האאירו?

6.9 בגרפיקה, 5.7 בממוצע הכללי.

המשחק עצמו רץ טוב, אין שום הרגשה של האטה לא במשחק ולא בווינדוס עצמו - בגלל זה מפליאה אותי ההודעה הזו.

פורסם

התקנת דרייברים להכל? (ובפרט לכרטיס מסך)

פורסם
  • מחבר

בהחלט. הדרייברים כולם מותקנים למעודכנים ביותר מאתרי היצרנים (האחרון שקים באתר של נווידיה לכרטיס, האחרון שקיים באתר של גיגהבייט ללוח וכו).

פורסם

אגב, גם לי התופעה הזו חלה מידי פעם.

ויש לי את המפרט בצד.

פורסם
  • מחבר

הבעייה כרגע נשנתה, עשיתי סקרינשוט למשאבי המערכת, כמו שאתם רואים אין שום דבר חריג:

huber69-1.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים