פורסם 2010 באפריל 315 שנים עברתי לפני כשבוע מווינדוס ויסטה במחשב ישן לווינדוס 7 על מחשב חדשץ מאז כל פעם שאני מריץ משחק הוא נותן את הודעת השגיאה שבתמונהץ יש לי מחשב לא רע בכלל ככה שאני לא מבין איך זה שמערכת ההפעלה (ועוד 7 שנחשבת הרבה יותר חסכונית מויסטה) נתקלת בבעיית משאביםץ
פורסם 2010 באפריל 415 שנים מה לא ברור?הוא שואל אותך האם להוריד את המראה הויזואלי של ווינדוס 7 למראה בסיסי, בשביל לאפשר את המשאבים האלה למשחק.אם המשחק עובד לך לאט גם כשאתה מבטל את האירו אז סביר להניח שאתה צריך לשדרג את החומרה שלך, או שאתה צריך לעשות "ניקוי" למחשב.
פורסם 2010 באפריל 415 שנים מחבר יש לי מחשב לא רע בכלל ככה שאני לא מבין איך זה שמערכת ההפעלה (ועוד 7 שנחשבת הרבה יותר חסכונית מויסטה) נתקלת בבעיית משאבים.אם היית טורח להסתכל על המפרט שלי (או בעצם לקרוא את ההודעה הראשונה שלי וליישם מעט הבנת הנקרא), היית מבין מה לא ברור.
פורסם 2010 באפריל 415 שנים תיסתכל ב-task manager ותראה אם יש לך משהו שזולל את המשאבים שלך.אם אתה הייתה טורח להיסתכל על מה שאני רשמתיאו שאתה צריך לעשות "ניקוי" למחשב. אז לא הייתה אומר דבר כזה.
פורסם 2010 באפריל 415 שנים מחבר הווינדוס הותקן לפני ימים בודדים, יש אולי 2-3 תוכנות מותקנות (אפילו אופיס לא הספקתי להתקין), מה שמסביר למה אני תוהה מה גורם לזה.
פורסם 2010 באפריל 415 שנים יכול להיות שניכנס לך וירוס שזולל לך משאבים.זה כל כך קשה לעשות עבודת מחקר ולנסות למה ההודעה הזאת קופצת?
פורסם 2010 באפריל 415 שנים מחבר tzahi16 - אני מבין שלהתייחס בכבוד לאנשים זה לא מעלה אצלך? בו נצא בבקשה מנקודת הנחה שאני לא מטומטמם. אנטי ווירוס מותקן, מעודכן ומורץ על בסיס יומי, כל הדרייברים מעודכנים, מערכת הפעלה נקייה ו"רזה", מפרט מספיק חזק בשביל לא לקבל את ההודעה הזו ועדיין היא מופיעה. עכשיו, אחרי כל המידע הזה אם יש לך משהו חיובי ומועיל לתרום, אשמח להקשיב ולנסות, אם התגובות שלך ימשיכו להיות ברמה הזו, סלח לי - אבל אני פשוט אתעלם ממך.
פורסם 2010 באפריל 415 שנים במדד חווית ווינדוס מה הוא נותן לך בגראפיקה?ובדקת אם יש שינויים במשחקים אם אתה מבטל או משאיר את האאירו?
פורסם 2010 באפריל 415 שנים Huber זה לא משנה מתי היתקנת את המערכת וגם אם יש לך אנטי וירוס זה לא אומר שאתה חסין לוירוסים.דבר שני אני מציע לך פתרונות אתה יכול לקבל אותם ואתה יכול גם לא לקבל אותם ולהמשיך ללכת ראש בקיר זאת כבר החלטה שלך. ואם פינת לפורום סימן שאתה לא יודע לפתור את זה לבד אז אני ממליץ לך להקשיב לאחרים, אני לא יודע כמה ניסיון יש לך בתחום אבל אני יכול להגיד לך שלי יש הרבה ניסיון.לא משנה איזה חומרה יש לך, מערכת ההפעלה הקפיצה הודעה שיש לך בעיה בביצועים, ודבר ראשון שבודקים במצב כזה מי ומה גורם לביצועים לרדת, והמקום הראשון שצריך לבדוק זה task manager.דבר נוסף ששווה לבדוק זה את הדרייברים.להזכירך זה פורום וכל מי שעונה לך עושה זאת מרצון לעזור והוא משקיע מזמנו החופשי אז בבקשה להפגין קצת כבוד בבקשה.
פורסם 2010 באפריל 415 שנים מחבר במדד חווית ווינדוס מה הוא נותן לך בגראפיקה?ובדקת אם יש שינויים במשחקים אם אתה מבטל או משאיר את האאירו?6.9 בגרפיקה, 5.7 בממוצע הכללי.המשחק עצמו רץ טוב, אין שום הרגשה של האטה לא במשחק ולא בווינדוס עצמו - בגלל זה מפליאה אותי ההודעה הזו.
פורסם 2010 באפריל 415 שנים מחבר בהחלט. הדרייברים כולם מותקנים למעודכנים ביותר מאתרי היצרנים (האחרון שקים באתר של נווידיה לכרטיס, האחרון שקיים באתר של גיגהבייט ללוח וכו).
פורסם 2010 באפריל 415 שנים מחבר הבעייה כרגע נשנתה, עשיתי סקרינשוט למשאבי המערכת, כמו שאתם רואים אין שום דבר חריג:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.