עבור לתוכן

רוצה ליקנות תHD5850 כמה שיותר זול באזור המרכז.

Featured Replies

פורסם

אני מיתכוון ליקנות תHD5850 באזור המרכז מעדיף חנות כמה שיותר אמינה, ושיהיה כמה שיותר זול מבקש מי חברי הפורם לימצוא לי חנות כזאת, התקציב 1400 שקל, לא אכפת של איזה חברה רק שהיה 3 שנים אחריות וכמה שיותר זול.

תודה לכולם. :xyxthumbs:

פורסם

בוא תסביר לי מה הקשר ?

אם תסתכל על מוצרים אחרים בחנות תראה שרובם 3 שנים, משתמע מכך ש HIS נותנת שנתיים אחריות ולא קוברה עצמם...

אני מעדיף חנות שנותנת שנתיים אחריות בלי להתחמק מחנות שמפרסמת 3 שנות אחריות וכשאתה מגיע לנצל את אותה אחריות הם בודקים את הכרטיס תחת מיקרוסקופ, כאילו שזה עולה להם להחליף...

ככה או ככה הכרטיס יהיה מיושן בעוד שנתיים.

פורסם

יש משהו בדבריך ראיתי עוד מוצרים והם מפגיזים במחירים, תכלס עדיף שלוש שנים אחריות ואם חנות תעשה בעיות מקסימום מכתב אחד ועם מבצעים הכל ישר...

פורסם

תתפלא כמה אנשים מרימים ידיים כשחנות קובעת שאין אריות מסיבה זו או אחרת...

אם אתה מתעקש / כאפה שתיים סביר שיחליפו... אבל קוברה היא אחת החנויות שאין סיכוי שיעשו את זה וינסו לבוא לקראת הקונה...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ניראה לי שאני ילך על הקוברה, עכשיו כמה שאלות יש לי ספק HEC 700W ואני רוצה להתקין GF8800GT ביחד עם הHD5850 האם הספק יסחוב לי את שנייהם ? ועם המערכת שלי יכול להיות שהיה לי צוואר בקבוק ? כמה ביצועים אני יאבד עם עבודה על מסך 20' 1680X1050 לעומת עבודה על מסך 22-23 1920X1080 ?

תודה רבה לעונים.

פורסם

עם Q9550 @ 3.6 ? לא יהיה צוואר בקבוק....

מדובר ב COUGAR של HEC ?

הכרטיס היעודי לפיזיקס לא יצרוך צריכת חשמל מלאה, הספק יחזיק בלי שום בעיה...

פורסם

אין פה עניין של לאבד ביצועים אתה פשוט לא תנצל את היכולת של הכרטיס עם רזולוציה נמוכה מ1920X1080 על מרבית המשחקים [מלבד CRYSIS/GTAIV ודומיהן] שגם עם רזולוציה של 1680X1050 בהגדרות מקסימליות אתה לא תקבל FPS בשמיים.

700W זה די והותר 5850 לא זללן יחסית ,למרות היותו חיה רעה.

פורסם

הוא שאל לגבי צוואר בקבוק מהמעבד... דבר שקורה ברזולוציות נמוכות עד בינוניות ( תלוי באיזה מעבד / כרטיס מסך מדובר )

אני עבדתי עם HD4890 CF ב OC ( שצורכים יותר מ 5850CF )עם OCZ 700W שחלש יותר מההק שלך... ( במידה ומדובר בקוגר )

פורסם
  • מחבר

בקשר לספק מדובר בדגם Hec Win+ 700W Bronze ואני לא לגמרי בטוח שהוא יצליח להחזיק גם תHD5850 וגם GF8800GT מה אתם אומרים ? וההבדלים בין הHD5850 לבין HD5770 גדולים ? כאילו עד כמה ההבדל גדול ?

אני יודע שאני חופר כל היום על הנושא אבל הקנייה הזאת חשובה לי ביגלל שאני חייל וכשאני בבית אני רוצה לשחק במשחק חדש על ההגדרות הכי גבוהות ולהנות מי משחקיות חלקה עד כמה שאפשר . הרזולוציה שלי כרגע 1680X1050 וזה ישתנה רק בעוד חודשיים לכן אני מחפש תכרטיס הכי מתאים למערכת שלי.

פורסם

מה יש לא להיות בטוח??

תעשה חישוב כמה 5850 לוקח+8800GT ותוסיף את כל המערכת מעבד וכו' ותראה שזה יחזיק וחצי.

ההבדלים בין 5770 לבין 5850 גדולים ברגע שאתה רוצה "לסחוט" מהמשחק את המיטב מבחינת הפעלת פילטרים, ומשחק בצורה חלקה ברזולוציות גבוהות.

פורסם

רק שאלה קטנה שאף אחד לא העיר לך פו איך אתה חושב לעזאזל לחבר 8800 עם 5850? אתה יודע שזה יוריד או בכלל לא יעבוד מהביצועים של ה5850 שלא נדבר על זה שזה משתי חברות שונות שצורכות שתי דרייברים שונים שיצור עוד בעיות במערך הדבילי הזה סליחה על השפה כן... אבל אתה בטוח שאתה יודע מה אתה בכלל עושה?

פורסם

רק שאלה קטנה שאף אחד לא העיר לך פו איך אתה חושב לעזאזל לחבר 8800 עם 5850? אתה יודע שזה יוריד או בכלל לא יעבוד מהביצועים של ה5850 שלא נדבר על זה שזה משתי חברות שונות שצורכות שתי דרייברים שונים שיצור עוד בעיות במערך הדבילי הזה סליחה על השפה כן... אבל אתה בטוח שאתה יודע מה אתה בכלל עושה?

:s07:

הוא דיבר על ה8800 לפיזיקס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים