עבור לתוכן

בעיה לא ברורה עם ווינדוס 7

Featured Replies

פורסם

שלום, קניתי ווינדוס 7 גירסאת האולטימייט, מקורית כמובן. והיא רצה בסדר גמור פרט ל 3 בעיות שקשה מאד להתעלם מהן.

1) לעיתים מאד קרובות, בעיקר שהמחשב נכנס למצב שינה או עושה log off העכבר מחליט שהוא לא זז יותר, אבל הקליק ימני עוד עובד. פשוט הסמן לא זז.

הפתרון שמצאתי לבנתיים: להוציא את הUSB של העכבר ולהכניסו שוב.

2) לעיתים קרובות גם בעת שינה הווינדוס פתאום מחליט שאין יותר כונן אופטי. פשוט מעלים אותו כלא היה, וזה אחד המרגיזים!!

הפתרון שמצאתי לבנתיים: לעשות ריסטרט. ממש מרגיז! אשמח לשמוע אם יש למישהו קצה חוט כלשהו.

3) לעיתים רחוקות יותר קורה גם בעת שינה שהווינדוס מחליט שהדיסק השני שלי 1TB של סמנסונג, גם הוא איננו עוד ופשוט מעלים אותו.

הפתרון: ריסט

אם זה רלוונטי, מפרט המחשב שלי הוא כדקלמן:

AMD PHENOM II X4 955

DFI LANPARTY DK790FXB

OCZ REAPER 4GB DDR3

250GB WD

1TB SAMSUNG F1

ENERMAX 500W

ATI RADEON X1950XTX 512MB

אשמח לכל תגובה, לכל נסיון עזרה. תודה

פורסם

אם כל הבעיות קוראות לך כשאתה חוזר ממצב שינה תנסה לבטל אותו ולראות אם הבעיות לא חוזרות.

בשביל לבטל תיכנס ל-power option תירשום בחיפוש של התחל ותימצא את זה מהר.

פורסם
  • מחבר

אני כבר הצלחתי להבין שהבעיות האלו נובעות עקב השינה של המחשב.

השאלה היא מה ניתן לעשות? כיוון שאני כן מעוניין לתת למחשב לישון מדי פעם..

פורסם

מי שאתה צריך להאשים זה לא מערכת ההפעלה אלא הדרייברים של הצ'פסט.

במקרה הטוב יצא עדכון כלשהו שיביא לך פתרון.

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק את מה שאתה אומר, למרות שבווינדוס אקספי הבעיות האלו לא היו כלל וכלל - אחרת ברור שלא הייתי מאשים את מערכת ההפעלה.

בכל אופן, נדמה שהדרייבר לווינדוס אקספי תפקד מצויין. יכול באמת להיות שנכתב דרייבר בצורה לא טובה ל-7.

האם יכולות להיות סיבות אחרות לתופעה?

פורסם

פשוט מאוד... ואני מצטער על ההודעה המצומצמת שלי .

אתה צריך להיכנס למאפייני צריכת החשמל ואז למתקדם ולערוך שם ידנית . לדוגמא . " כיבוי של הארדיסק לאחר 30 דקות" להפוך את זה ללא זמין

או " הוצאה מפעולה של התקני USB לאחר שעה " להפוך ללא זמין... אני לא בבית ואין לי פה מחשב לבצע צילום מסך על מנת להסביר יותר טוב ...

יש לך " מאוזן " חסכוני " ביצועים" .... כל אחד מאלה אתה יכול להיכנס להגדרות שלהם ולערוך אותם...

פורסם

תבטל את כיבוי המכשירים האלה במצב שינה:

Device manager

Mice and other pointing devices

right click - properties

Power Management

Allow the computer to turn off this device to save power

לפני זה מומלץ שתעדכן את דרייברים של הלוח אם שלך ושל המכשירים האלה מאתרי היצרנים.

פורסם
  • מחבר

תראו, אני אמנם הצטיירתי כשאחד שאולי מבין מעט, אבל המצב הוא לא כזה.

אני מבין מה הבעיה, אני מבין איך לעקוף את הבעיה (ע"י ניתוק השליטה של ווינדוס על הרכיבים הרלוונטים)

מה שאני לא מבין, זה שאני כלקוח מעוניין גם להינות מהפיצ'רים הללו כיוון שרכשתי את המערכת במלוא כספי. (אגב, בווינדוס אקספי הכל היה תקין)

אני מנסה לפתור את הבעיה, לא לעקוף אותה. הדרייברים שהגיעו עם הלוח מיועדים לווינדוס 7 כמובן, ובדקתי תאימויות, ואין שום זכר לבעיות תאימות בחומרה.

אשמח לעוד מידע בנושא, תודה

פורסם

תשלח דוא"ל לייצרן הצ'פסט/לוח אם כדי לבדוק את הנושא.

פורסם

הבעיה שלך קשורה לדרייברים שלא מאפשרים להפעיל את הקשוחה ע"י מערכת הפעלה לאחר שנכבו (יכול גם להיות שזה קשור גם לדרייברים של צ'יפסט)

פנה ליצרנים במייל

מה שעכשיו ניתן לעשות לאחר ש-WINDOWS לא מזהה את החומרה, נסה להיכנס ל-CONTROL PANEL ושם ל-ADD HARDWARE ולחפש את החומרה - לפעמים זה עוזר

עוד דבר שאתה יכול לעשות - לבטל אפשרות כיבוי של אותה החומרה ע"י מערכת הפעלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים