עבור לתוכן

Pentium IV 2.4C VS Athlon XP 2800+ Barton

Featured Replies

פורסם

קודם כל, אין דבר כזה מגהרצים של AMD. השמות של המעבדים שלהם קיימים רק בשביל לתת לאנשים מושג איזה דרגת ביצועים יש למעבדים שלהם ביחס אינטל.

דבר שני, אוברקלוק של 700MHZ "של אינטל" זה בהחלט מכובד, אבל זה לא כלכך נדיר או מיוחד, ובהחלט לא מקנה לא תואר של מלך האוברקלוקרים הבא

דרך אגב, מתי בדיוק יצא מעבד 4000+??? אין אפילו לאינטל מעבד במהירות כזאת.

פורסם

והAMD 2800+ נועד להתחרות עם ה2.8C של אינטל ולא עם ה2.4C מבין?<!? נימאסתם כבר כל הנובים האלו עם השאלות המטומטמות!

מאיפה נוב אמור לדעת את זה ?!

אתה ממש גס . אל תשכח שגם אתה היית נוב ...

פורסם

אני יודע שאין דבר כזה מגה הרץ של AMD ובגלל זה שמתי מרחאות מעל המילה >:( ::).

לא אמרתי שיצא תקרא טוב אבל בביקרות שראיתי אמרו שהגיע איתו ל4000+ בדירוג של AMD...

פורסם

למה אתם רבים. הנה ההשוואה של טום למעבדי ה-C החדשים מול הישנים ומול הAMD:

http://www.tomshardware.com/cpu/20030521/800fsb-10.html - זה הדף עם הציונים של הDX

אתם תראו שבהרבה מבחנים גם ה2.4C שממוקם בתחתית סדרת הC לוקח את ה2800+, בסך הכל אל תשכחו שהוא עובד על FSB 800MHz ועם dual DDR.

פורסם

בקיצור ה 2.4C לוקח את ה 2800+.

אבל אם כבר אתה לא מתכננן לעשות עריכות וידאו וסרטים אז קח את ה BATON 2500 כי פי כמה יותר משתלם מה 2800.

והבדל בביצועים לא גדול, תעשה לו אוברקלוק קטן ושיהיה לך קירור סביר תגיע לאותם ביצועים של ה 2800.

כך יצא שחסכת הרבה כסף---> זה בעצם כאילו שקנית 2800+ בחצי מחיר...

פורסם

טוב אז קודם אני רק רוצה להגיד

שה 2.4 משתווה בערך ( ואף עובד בחלק מהטסטים ) את ה 3000+

ואם תשוו מחירים תראו שהאינטל זול ב 500 שח מהמתחרה שלו...

ככה שלדעתי זה טיפשות לקחת AMD ( כן אני יודע שאני אקבל עכשיו תגובות הפה לפה על זה...חחח )

AMD הוא הרבה פחות יציב מאינטל, וגם אוברקלוק של האינטל ל 3 גיגה הרץ כמעט ולא העלה לי את הטמפרטורה והיא הגיעה במקסימום עבודה של המחשב ל 42 מעלות....

פורסם

הכל תלוי אם אתה רוצה לקנות רק מעבד ב 1200 או באנדל קומפלט ב 1500.... ואיתו תגיע ל 3200+, שאומנם איטי יותר מה 3200 מ"ה של אאינטל ולרוב מה 3000 אבל עדין מהיר ביותר.

AMD 2500+ היום הכי משתלם. לעומת זאת לאובר מקסימאלי (ביצועים) ה P4C עדיף, השאלה היא באיזה מחיר. הבחירה שלי 2500+.

פורסם

AMD הוא הרבה פחות יציב מאינטל, וגם אוברקלוק של האינטל ל 3 גיגה הרץ כמעט ולא העלה לי את הטמפרטורה והיא הגיעה במקסימום עבודה של המחשב ל 42 מעלות....

איזה קירור יש לך?

הטמפ' הייתה במנוחה או בעבודה?(סליחה אם לא הבנתי :-[...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים