עבור לתוכן

Pentium IV 2.4C VS Athlon XP 2800+ Barton

Featured Replies

פורסם

AMD Athlon XP 2800+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU

1099.98 ¤

VS

Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX

1063.89 ¤

שמתי לב שה-AMD עובר את האינטל בביצועים והמחירים +- זהים

מה דעתכם עדיף? כי שמתי לב שהרוב פה שמים INTEL במפרטים.. ???

פורסם

מה התקציב שלך למערכת שלמה? והAMD 2800+ נועד להתחרות עם ה2.8C של אינטל ולא עם ה2.4C מבין?<!? נימאסתם כבר כל הנובים האלו עם השאלות המטומטמות! לא שווה לקנות AMD מעל 2500+ זה כבר עולה יותר מידי ופחות משתלם... לוקחים אינטל כי אם יש כסף אז שווה יותר אינטל כי הביצועים שלו בערך משתווים ולפעמים8 עוברים את ה2500+ אבל יש תחרות קשה בינהם. תעשה את החישוב שלך , במשחקים לא תשים לב להבדל.

פורסם
  • מחבר

קדם כל ראית איפשהו שפניתי אליך בשאלה? הזכרתי ת'ניר או ת'שם שלך איפשהו? יפה גם אני לא חושב אז **** מהתרד הזה.

השאלה נועדה לאנשים שרוצים לעזור לא לאנשים בעלי תגובות כמו שלך "מבין?<!? נימאסתם כבר כל הנובים האלו עם השאלות המטומטמות!"

תחשוב לבד למה שמישהו שמבין ישאל פה שאלות?!

אם מישהו שואל שאלה ואתה יכול לענות אז או שתענה כמו בן אדם או על תגיב בכלל, למה נרשמת לפה אם אתה יודע הכל ולא רוצה לעזור?

עכשיו לשאר האנשים שיכולים לענות בלי לרדת וכו..

אם ה-2.8 מתחרה עם ה-2800 אז למה לקנות 2.4 במחיר הזה כשאפר לקנות 2800?

באותו תקציב אני יכול לקנות את ה-AMD..

פורסם

הפנטיום עדיף כי אם אתה לוקח איתו שני סטיקים של ram אז יש לך dual ddr שמשפר את ביצועי המערכת בכ20% ואף יותר

פורסם
  • מחבר

כן אבל

גם ל-AMD יש DUAL DDR למרות שהוא מוסיף פחות ממה שהוא מוסיף ל-INTEL העובדה שה-AMD 2800 הוא מתחרה ראוי ל INTEL [לפי תגובה מס 1] 2.8 אומרת שאם שתיהם עם DUAL ה-AMD יהיה יותר טוב

לא?

פורסם

אני הייתי הולך על AMD, אבל למה לא לקחת את BARTON2500 ?

אתה יכול לעשות לו OC בקלות ל2800+, בלי להעלות מתח אפילו, והוא עולה בסביבות 500 ש"ח שזה חצי מחיר, והוא עדיין מתחרה טוב לINTEL2400 (ללא OC)

פורסם

אני הייתי הולך על AMD, אבל למה לא לקחת את BARTON2500 ?

אתה יכול לעשות לו OC בקלות ל2800+, בלי להעלות מתח אפילו, והוא עולה בסביבות 500 ש"ח שזה חצי מחיר, והוא עדיין מתחרה טוב לINTEL2400 (ללא OC)

מילים זהב! בדיוק התשובה שלי בשבילך.

פורסם

ה2800+ של AMD מתחרה במעבד 2.8B של אינטל והוא מצליח לנצח אותו. את ה2.8C הוא לא יכול לנצח

הDUAL DDR שך AMD לא מוסיף יותר מ3% תוספת ביצועים בגלל הבאס הנמוך שלהם.

פורסם
  • מחבר

אז לפי מה שאתם אומרים אין מה להתלבת בין AMD 2800+ לבין INTEL 2.4C בביצועים

ה-AMD לוקח בקלות?

בקשר ל-OC אני משער שגם ל-2800 ניתן לעשות OC ולהגיע ליותר אבל אני מדבר ללא OC.

אם ה- 2800 כל כך טוב אז אין טעם לקח INTEL 2.4 באותו מחיר, הבנתי נכון?

פורסם

הבנת לא נכון

כל מה שכתבת, תחשוב בהפוך

פורסם
  • מחבר

"ה2800+ של AMD מתחרה במעבד 2.8B של אינטל והוא מצליח לנצח אותו. את ה2.8C הוא לא יכול לנצח

הDUAL DDR שך AMD לא מוסיף יותר מ3% תוספת ביצועים בגלל הבאס הנמוך שלהם."

פה אתה משווה אותו ל2.8B ול-2.8C כאשר ת'ראשון הוא עובר ואת השני לא..

ואני השוותי ל- 2.4C > כל שאם הוא מתחרה ב-2.8 לא תהיה לו בעיה לעבור את ה-2.4C הלאכן?

פורסם

לא בהכרח. בהרבה מבחנים ה2.4C עדיין מוביל על ה2800+

פורסם

עדיף לך לקנות את ה2500+ שהוא אוברקלוקר מ-ע-ו-ל-ה ואתה יכול להריץ אותו בכייף בלי להעלות מתח ל3200+ וביציבות של סלע (עם תשיג סטפינג טוב) ושהמערכת נמצאת ב-oc אז הביצועים עולים פלאים ועם תשווה מעבד 3200+ בלי oc למעבד 2500+ עם oc ל3200+ אז ה2500 ינצח בכייף, חוץ מזה הוא עולה פחות איזה 1500 שקל !!! אז פה תעשה את החשבון שלך לבד...

נ.ב: לדעתי ה-2500+ הוא מ-ל-ך האוברקלוק הבא ;D

פורסם

בהחלט הגזמת עם "מלך האוברקלוקרים" ו"אוברקלוקר מעולה"...

אפשר להגיע איתו לתוצאות נחמדות כל עוד קיבלת סטפינג טוב...

פורסם

שים לב שכתבתי המלך הבא בכלל לא התכוונתי לתקופה של עכשיו כמו שהפסיקו ליצר את ה1700 אז שיגיעו לתקופה שלא יהיה עוד אוברקלוקרים מעולים כמו ה1700 כמו שה1800 תפס את המקום שלו ככה יעשה ה2500.

אוברקלוקר מעולה ועל קירור אויר (עם הסטפינג הכי טוב שקיים אני לא ישקר) הגיעו איתו ל4000+ ו2.5 ג'יגה על מתח סטוק...

זה בעיניי מעולה... להתחשב בזה שהעלו לו 1500 "מגה הרץ" של AMD ו700 של אינטל... על אויר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים