פורסם 2002 במרץ 123 שנים שלוםיש לי בבית 3 מחשבים מחוברים לרשת (טרופלוגיה BUS-כבל COAX)עכשיו יש לי שתי בעיות שמעצבנות אותי מאוד ואני מקווה שתוכלו לעזור ליכל המחשבים עובדים עם מערכת הפעלה WINDOWS XPהבעיות הם אך ורק במחשבים שאצלם לא מחובר ADSL הבעיות1.בICQ אני מצליח לשלוח קבצים אבל לקבל קבצים אני לא מצליח (מגיעה לי הודעה INCOMING FILE TRANSFER אבל שאני לוחץ SAVE מופיע הודעה LISTING שזה יכול להיות ככה שעה)2.בדואר האלקטרוני אני מצליח לקבל דואר אבל לא מצליח לשלוח דואר (גם שמה הוא מראה לי כאילו הוא שולח וגם זה יכול להיות ככה שעה)אין לי מושג מה לעשות אני מקווה שמישהו מפה יודע איך פותרים את זה
פורסם 2002 במרץ 123 שנים HMMM....WTF?איפה התשובה שלי? ???LOLטוב נחזור על זה שוב1. כנס לאיסיקיו וסמן PROXY ללא FIREWALL 2. בSECURITY סמן direct connection, allow direct connection with any user upon your authorization 3. במחשב שיש לו בעיה בשליחת אימיילים, תקטין את המנת IP ע"י התוכנה שנקראת DR.TCPתוריד מפהhttp://www.dslreports.com/front/DRTCP020.zipבתיבה MTU תרשום 1400.GO GO GO
פורסם 2002 במרץ 123 שנים זה נמצא במסלול הבאכשאתה מחובר לאיסיקיו, כנס לאייקון "איסיקיו"preferences - connection - proxy setingובחרusing firewall, not using proxyכעת בחר שוב באייקון "איסיקיו"security & privecydirect connection, allow direct connection with any user upon your authorization
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.