פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים שלום אחים שלי!!!!!!!!!1איך סוכות מי בונה סוכה?(לא שזה מעניין)סתם...תקשיבו עוד כמה ימים אני הולך לדוד שלי והוא עוזר לי לעשות מודינג יפה למארז(רציתי שאנחנו נבנה מפרספקט שהכל יענו חוץ מהמאחורה יהיה שקוף ובפנים לדים מחבר שלו(בזול חחח) אבל רציתי לבדוק לעומק האם במוחכם יש רעיונות טובים יותר אז...תלכו עד הסוף בראיונות תביאו תמונות אפילו אם יש אני מחפש לעשותצביעה לדים ומשחקים של דברים זוהרים מדבקותכל רעיון טוב שעולה לכם בראש תכתבואבל דברים יפים!!!!1תודה לעוזרים
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים חח כבר אמרת הרבה לדים , דברים זוהרים ,מדבקות אלא רעיונות טובים לפי דעתי
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים מחבר חח כבר אמרת הרבה לדים , דברים זוהרים ,מדבקות אלא רעיונות טובים לפי דעתי חחח ברור אבל אני רוצה איך לסדר וכאלה אולי איך לצבוע כאלה אתם המומחים ואני רוצה לדעת מה אתם הייתם עושים
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים מחבר זה כבר צריך ליהיות לפי הטעם שלך....איך לסדר והכלאבל אני לא יודע מה אני רוצה אני מחפש רעיונות מקוריים מהם אני יבחר מה אני יעשה
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים אתה יכול לשוטט קצת בגלריה באתר או בגלריות של אתרים אחרים ולקבל המון רעיונות.
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=48420;start=0תקרא ותיכנס לאתרים שבסוף. חוץ מהלינק הישיר שנתנו לאתרים האלה, תחפש בכל אתר (או בפורומים של כל אתר) case gallery ותיראה דברים שאנשים עשו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.