עבור לתוכן

k518 vs px100/200 vs portapro

Featured Replies

פורסם

טוב אני מחפש זוג אוזניות לא IEM בשביל הiaudio 7 שלי ואולי גם לsansa clip (צריך להגיע אלי זוג של CX300 שאחי כנראה יחרים לי) לשימוש מחוץ לבית בעיקר נסיעות ואולי גם למטרות של ריצות ברחוב.

אז ככה אני מקשיב בעיקר למוסיקה רוק וקצת מכל השאר (אקוסטית, היפהופ, אלקטרונית וכו').

אני ממש מתלבט בין האוזניות בכותרת כשאני יכול לקנות את הפורטה פרו והסנהייסר מאיביי במחיר זול למדי או להשקיע עוד קצת ולקנות את הAKG שמאוד המליצו לי עליהן למרות שהן ברמת מחיר יותר גבוהה.

אני לא שומע המון שעות רצוף מוזיקה (אם כן אז זה היה עם IEM בנסיעות ממש ארוכות שאין לי בקרוב כאלו) ככה שחום ונוחות האזנה להרבה זמן לא חשוב לי.

אני כן מחפש צליל דינמי במה רחבה ואני לא חסיד של התמקדות בבסים לכן אני לא בטוח בקשר לפוורטהפרו וה AKG.

מה לדעתכם עדיף אהה עוד עניין כמה פרקטי באמת להשתמש באוזניות האלו לריצות וכמה לנסיעות אוטובוס ניגודים בין סגורות לפתוחות)

פורסם

לדעתי הפורטה פרו אם אתה משיג אותם במחיר טוב.

פורסם

מעט סדר בבלגן, את ה-PX200 אתה יכול להוציא מהרשימה, הם נחותות מה-100 על פי מה שאומרים.

ה-518 אלו אוזניות אטומות וטוענים שהם קצת מוגזמות בקטע של הבאס והטרבל (מה שאמרת שאתה לא רוצה) ומומלץ לבצע להם מוד של הוספת בלו טאק בתוך הכוסות.

ה-100 והפורטה פרו אלו דגמים שמזכירים אחד את השני הן במחיר והן בצליל על פי מה שטוענים. ה-100 עם מראה יותר "אנושי" ולא חייזרי כמו הפורטה והם גם יותר שבירות באזור הקשת.

אגב, אם מעניין אותך כל תחום האחריות וכד' דע כי הפורטה רצות בשוק למעלה מ-25 שנים בשוק וזה דגם בעל שם והוא יחסית עמיד ולכן חברת קוס נותנת גב למוצרים שלה עם אחריות בינלאומית לכל החיים (בארץ זה ניתן על ידי קילים). כך שאם דוגמה הפאדים נשחקים לך ונקרעים לאחר שנתיים אתה יכול לקבל בהישתתפות עצמית פאדים חדשים ב-30 שקל בערך.

תראה את מה אתה משיג ביותר זול מבין השניים ואותו תקנה. אאל"ט פעם אחרונה שבדקתי שניהם עלו סביבות 40 דולר כולל משלוח.

פורסם
  • מחבר

תודה חברה לאחר שבדקתי קצת מחירים ההטלבתות מתמקדת בין ה 518 לבין הפורטה פרו ההבדל הוא של כ30$ המראה החיזרי לא מרתיע אותי וכן חשוב לי איכות בנייה ואמינות העניין שמפחיד אותי בפורטהפרו הוא שהן פתוחות ולכן אני אשמע רעש מסביב ובנסיעות זה לא אידיאלי.

בכל מקרה אם אני כן אלך על ה518 אני בטוח יעשה את המוד לשפר את הצליל ולהפחית מבאס רועש מדי.

פורסם

31 Portable Headphones Compared

קריאה מהנה.

הייתי לוקח את הK518 לנסיעות וכאלה, ולריצות אוזניות פתוחות כלשהן כי לאלה יש אטימה מסוכנת ממש... :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים