עבור לתוכן

מתאם/כבל בין VGA ל-S-VIDEO/TV-OUT

Featured Replies

פורסם

אני מנסה לחבר לפטופ לטלויזייה אצלנו בבית שתומכת רק בחיבור S-VIDEO ואני חושב שגם SCART.

עכשיו, המחשב המיועד לחיבור הוא: HP PAVILION DV6 1230EJ.

במחשב הזה יש לי רק חיבור HDMI-בהחלט לא עוזר,VGA,ועוד כל מיני חיבורים שלא קשורים כמו ESATA וכאלה...

עכשיו, משום מה היה זכור לי שיש לי יציאת S-VIDEO במחשב וכשהייתי אתמול אצל בן דוד הוא נתן לי כבל SVIDEO-SVIDEO שהוא פעם השתמש בו וכבר לא צריך.

עכשיו, משום מה היום כשבדקתי גיליתי שאין במחשב S-VIDEO (גם היה זכור לי חיבור לעכבר רגיל שמשום מה אני לא מוצא) (אני ממש זוכר שראיתי בעיניים את החיבורים...) :silly: :silly: בקיצור, עכשיו אני צריך מתאם/כבל בין שני החיבורים-יציאת ה-S-VIDEO של הטלויזייה שתתחבר ליציאת VGA של המחשב וככה אני יוכל לראות מה שרואים במחשב בטלויזייה (מיועד להפעלת סרטים בצורה נוחה).

אני מנסה למצוא את החיבור בארץ אבל חיפשתי כבר בכמה חנויות ואני לא מוצא

קיים כבל כזה?

(אני בטוח שכן כי באינטרנט הוא קיים)

אני אודה מאוד למי שיוכל למצוא לי כבל כזה בארץ במחיר סביר.

תודה רבה.

פורסם

מנסיון המתאמים האלה לא עובדים. אלא אם הכרטיס מסך שלך תומך בהמרה של הסיגנל (רובם לא תומכים תבדוק באתר היצרן), אם תשים לב כשאתה רוצה לרכוש כזה מתאם תראה שהם מציינים את העניין ורוב האנשים פשוט מתעלמים מכך, לתשומת לבך!

במידה ואתה רוצה יש ממירים לסגנלים אך הם עולים יותר מ2-3 דולר שעולה מתאם רגיל, אם אני לא טועה עולה יותר מ40 דולר ומעלה..

המתאם שדיברתי עליו הוא מVGA לכל חיבור אחר, אלא אם יש לך מקרן ואז תחבר VGA ל VGA זה יעבוד.

לגבי HDMI לכל חיבור אחר אין לי ממש מושג מעולם לא בדקתי.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך זה: ATI® Mobility Radeon HD 4530

מה שאני צריך זה ככה- בטלויזייה יש כניסת S-VIDEO ובמחשב יש יציאת VGA מה שאני צריך זה כבל שיתחבר לחיבור VGA של המחשב והצד השני שלו יהיה חיבור S-VIDEO שייכנס לכניסה שיש בטלויזייה.. עדיף שהמוצר יהיה בארץ אם לא אני כבר יזמין מחו"ל אבל זה ממש עדיפות אחרונה

תודה רבה :)

פורסם

הבנתי אותך בפעם הראשונה, אתה יכול למצא בקלות כאלה כבלים(מתאמים) אך שוב - מנסיון עם כמה כאלה על כמה מחשבים , כל הניסיונות נחלו כשלון.

שוב פעם כנס לאתר של ATI ותבדוק אם הכרטיס שלך יודע להמיר אות מVGA לאות של SVIDEO. (לא בדקתי אך אני משער שהוא לא מסוגל).

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח למצוא את זה.. ניסיתי לחפש את הדגם..

אתה יכול בבקשה לנסות לעזור לי למצוא את זה?

פורסם

טוב, להלן התוצאות:

1) לרכוש את המוצר http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.9812

הסכום זעום ככה שמקסימום הפסדת חצי מנה פלאפל, אני מניח שתחיה עם זה.

2) לפי מה שרשום באתר של AMD-ATI :

Supporting analog displays connected by VGA at all resolutions up to 2048x1536

בתוספת של זה :

Some custom resolutions require user configuration.

בשורה תחתונה זה לא אומר כלום, הדרך היחידה שלך לדעת אם זה יעבוד לך היא לקנות ולבדוק מקסימום כמו שאמרתי קודם לא תזמין שתיה עם האוכל... ;)

לעניות דעתי, אני לא חושב שזה יעבוד - בביקרות של המוצר הרוב המכריע טען שזה לא עבד לו,ומאידך חלקם טענו שזה כן עבד אך לאחר כמה שעות טובות של "משחק" עם ההגדרות.

בכל מקרה, בהצלחה

נ.ב.

תמיד אתה יכול לרכוש טלוויזיה חדשה עם חיבור HDMI :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים