פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים קראתי על הדרייברים "הפלאיים" האלה, ורציתי לדעת אם כדאי להתקין אותם במקום הדרייברים הרגילים של nvidia.הכרטיס שלי הוא MSI gf4 ti4400, והוא ב-OC קטן ל: ליבה:589 זכרונות:294.תודה.
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים למה אף אחד לא קורא את הת'רדים על הדרייברים של אומגה ? : לא יהיה שום שיפור שדרייברים של אומגה יוכלו לעשות לכל אחד ממשפחת הטי . ול-RK , מאיפה שמעת שיש שיפור באיכות התמונה ?
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים לא לא! זה באמת ככה! דרייברי האומגה לnvidia הם דרייבירים מיוחדים למשחקים, שמי שעשה אותם עשה אופטימיזציות מיוחדות ככה שהמשחקים ירוצו הכי מהר שאפשר. אפשר לבחור שם ב2 אפשרויות. א. אתה מקבל איכות תמונה הרבה יותר טובה(באמת הרבה יותר טובה, זה נראה כמו עם antialiasing וanistrophic filtering מופעל... יש שם סקרינשוטים) והביצועים נשארים אותו דבר.ב. איכות התמונה נשארת אותו דבר אבל הביצועים נהים יותר טובים.
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים לא לא! זה באמת ככה! דרייברי האומגה לnvidia הם דרייבירים מיוחדים למשחקים, שמי שעשה אותם עשה אופטימיזציות מיוחדות ככה שהמשחקים ירוצו הכי מהר שאפשר. אפשר לבחור שם ב2 אפשרויות. א. אתה מקבל איכות תמונה הרבה יותר טובה(באמת הרבה יותר טובה, זה נראה כמו עם antialiasing וanistrophic filtering מופעל... יש שם סקרינשוטים) והביצועים נשארים אותו דבר. ב. איכות התמונה נשארת אותו דבר אבל הביצועים נהים יותר טובים. צודק התקנתי אותם גם וזה מה שרשום
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים www.omegacorner.comאו ישירות ל nVidia:http://www.omegacorner.com/index_nvidia.html
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים אם אני יתקין את זה על הGF2MX400 שלי אני יראה שינוי כלשהו (ביצועים/איכות תמונה)?
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים אם אני יתקין את זה על הGF2MX400 שלי אני יראה שינוי כלשהו (ביצועים/איכות תמונה)?זה הופך את הgf2mx400 ל gf4ti4200 ... חחחאני מזה בספק שזה יזיז לכרטיס הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.