פורסם 2010 באפריל 115 שנים טתמול כשבאתי להכניס את הכרטיס מסך לתושבת שלו הוא טיפה החליק לי והברזל שבסוף של הכרטיס שרט טיפה את הלוח אם. מה עושים? זה תקין?
פורסם 2010 באפריל 115 שנים כן, אל תדאג. מדובר "בשטח ריק" למרות שיש מי שיגדיר את זה בשפה יותר נכונה. אני די בטוח שלא מדובר בנזק אחר כלשהו. (בשביל האחוזים הבודדים חכה לתגובות של מבינים ממני כמו Nike והשאר)
פורסם 2010 באפריל 115 שנים בנתיים הכל פועל כרגיל. אין איזו אפשרות לבדוק על בטוח? כי השריטה על במקום של כבלים קטנים כאלה ואני אוכל סרטים שמשהו נדפק..
פורסם 2010 באפריל 115 שנים אם המחשב נידלק תקין ועובד ללא שום תקלות אז אין לך מה לדאוג, אבל..... יש סיכויי קטן להיחלשות המגעים הדקים על לוח האם כתוצאה של שיפשוש של כרטיס המסך, אם זה מדאיג אותך אתה יכול לקחת את לוח האם לטכנאי שיצפה לך את המגעים עם חומר יעודי ללוחות אלקטרונים , כך שזה יקבל שיכבת הגנה, הלחמות גשר בנתיים לא כדי לעשות , בנתיים תבדוק את המחשב עם 3DMARK 06 כמה פעמים , אם זה עובר בהצלחה אז אין צורך לגעת בכלום ץרוני
פורסם 2010 באפריל 115 שנים זה דיי נראה כמו הקווים שהולכים מה CODEC ליציאות של הקול. 3Dmark לא ממש יתן משהואמצתרף למה שנאמר מעל - הקווים נראים שלמים ולא נראה לי שיש נזק
פורסם 2010 באפריל 115 שנים גם אם זה הייה קצת יותר עמוק והיית ממש רואה את הנחושת המוטמעת על הPCB לא הייה נוצר נזקאם הקוין לא קטועים ולא נוגעים אחד בשני , לא קרה כלום.
פורסם 2010 באפריל 215 שנים הרצתי עכשיו כמה לופים של 3DMARK ואין קריסות.זה אומר שהכל דבש ולא צריך לדאוג?
פורסם 2010 באפריל 215 שנים לבריאות , עכשיו הכל כשר לפסח :yelclap: תישכך מיזה ותהנה מהמחשב, לא ניגרם כל נזק לחיבורים, אם היה נתק כל שהוא לא היה עובד כלום ולא היתה שומע כלום, יום נעים וחג שמח . רוני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.