עבור לתוכן

שאלה|HD5870 במחיר מוזל..

Featured Replies

פורסם

היי,

אז ככה.. אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה.. אבל לדעתי הוא יקר (בערך 2000 שקל..).

חשבתי אולי לדבר עם היבואן של הכרטיס או כל חנות אחרת בארץ שמוכרת את הכרטיס בסטוקים ועושה הנחות.. ואולי לארגן עוד כמה אנשים שרוצים לקנות את הכרטיס בהנחה..

לדוגמא 10 אנשים שאומרים שהם רוצים.. אני מדבר עם היבואן\החנות ומנסה לסדר לנו מחיר טוב.. כלומר בערך 1600 שקל כולל הכל.. אחריות וזה..וככל שיהיו יותר אנשים המחיר בטח יהיה יותר זול.. ולא צריך להתחייב או משהו או לשלם לפני.. אם נארגן מספר אנשים.. אני אדבר עם החנות אבצע את הקנייה ואז אפגש איתכם ואביא לכם את המוצר אישית.. ככה שאתם משלמים רק כשאתם מקבלים את כרטיס..

רציתי לדעת אם יהיו פה אנשים שמעוניינים?

תודה,

סהר

***מנהלים אל תנעלו לי אני לא חושב שזה אסור..

פורסם

מותר, למה שיהיה אסור?

אבל חבוב, כמו שאומרים - טוב שנזכרת. הכרטיסים הושקו לפני ספטמבר משמע למעלה מ7 חודשים עברו מאז היותם בשוק. אני מאמין ודי בטוח שכל מי שרצה והיה בידו את הכסף - כבר קנה את הכרטיס בלי לחכות לאיזו התארגנות של קנייה קבוצתית.

מה שכן, תנסה ללכת על כרטיסי NVIDIA שכרגע רק הושקו - לזה כן כדאי לארגן קנייה קבוצתית, כיוון שהכרטיס רק הושק ואני בטוח שהרבה חיכו לבואו, כך שיהיה לך הרבה יותר קל לארגן קנייה קבוצתית =].

פורסם

סחה על היוזמה, אבל אני לא חושב שיסכימו לרדת בקניה קבוצתית ב-500 ש"ח. גג 200 ש"ח פחות.

פורסם
  • מחבר

תודה על הרעיון לעבור לכרטיסים של נווידיה 4XX GTX..

ואני רק רציתי לדעת אם יהיו אנשים שיהיו מעוניינים..

גם אם אני יוריד מהמחיר 300 שקל זה כסף..

איזה כרטיס הכי משתלם לי של נווידיה לבדוק עם יבואנים<?

פורסם

GTX470 , HD5850 , HD5870..

קח בחשבון שהרווח של חנויות על הלקוח עומד לרוב על בן 5% ל 15%~, ככה שכניראה שלא תקבל את ההנחה שאתה מקווה...

פורסם
  • מחבר

כן אבל אם נשיג אפילו הנחה של 200 שקל זה כסף.. עדיין לא ביררתי מחירים והכל.. רק רציתי לדעת אם יהיו מעוניינים..

מה אמור להיות מחיר השוק של 470GTX?

פורסם

כרגע סביב 1900~ 2000~ לא הגיוניים...

עד שהוא לא ירד לסביב ~1500 שקל אין אפילו מה לדבר לכיוון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים