עבור לתוכן

שדרוג כרטיס מסך למשחקים עד 600 ש"ח. (1680*1050)

Featured Replies

פורסם

מזה כמה זמן אני כבר שכרטיס המסך שלי מתיישן ובקושי סוחב משחקים בימינו ועם רכישתו של מסך חדש הגעתי למסקה שהגיע הזמן לשדרג.

המפרט שלי הוא כמו שרשום בצד (הרזולוציה שאני משתמש בה היא 1680*1050) ומכאן באות כמה שאלות:

אני מניח שהמעבד שלי (e6300 ) יהווה צוואר בקבוק לכרטיסי מסך חדשים, אך אין לי כל רצון לשדרג כרגע מעבר לכרטיס המסך. אולי אני אוכל לעשות OC כלשהו למען שיפור הביצועים.

מכאן נובעת השאלה הראשונה, איזה כרטיס מסך מומלץ לי? מביקורות ברשת הגעתי למסקנה ש- hd4770 זה כרטיס לא רע, במחיר סביר ויכול אולי גם להתאים לי אבל אז ראיתי שבכ- 40 ש"ח יותר אפשר כבר לקנות GTS250.. שאני לא בטוח שיש טעם לקנות.

עוד שאלה, נניח ואני כן אלך על ה- GTS250, הספק שלי (hec 400trt ) יוכל להחזיק אותו? אמנם ראיתי בנושאים אחרים שהתשובה היא כן, אך עם זאת הרכיבים שלהם שונים משלי ועם ה- OC שאולי מתוכנן למעבד אינני בטוח.

וזאת כנראה שאלה מיותרת, אבל איך מחברים כרטיס מסך לספק? כלומר, אני מניח הכרטיס בא עם מתאמים לחיבורי 6 פינים, אבל איך לחבר אותם במידה ויש 2? ל- 2 כבלים שונים? זה משנה?

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

600 ש"ח זה באמת הגבול העליון ולא הייתי רוצה למתוח אותו.

בכלל לא התכוונתי לשדרג את המחשב הזה יותר, אבל בגלל נסיבות כאלה ואחרות קניתי מסך חדש אז זה סוג של מתבקש.

לא תהיה בעיה עם ה- 5750 בגלל שהמעבד יחסית חלש?

ונניח ואני לא מתכנן OC לכרטיס המסך, עדיף לקחת משהו אחר?

יש משהו אולי באזור ה- 400-500 שיכול להתאים גם?

פורסם

לא כל כך, ובמילא אמרת שאתה מתכנן להמהיר אותו.

לא.

HD4770, לינק - http://tms.co.il/product/7140

פורסם
  • מחבר

התכוונתי OC למעבד :)

בתכלס, אם אני לא מתכוון לשדרג יותר בשנתיים הקרובות ומתכוון להשאר ברזולוציה הנוכחית, יש באמת טעם לקנות 5750? הוא יחזיק מעמד יותר זמן מה- 4770?

הוא יתן לי תוספת שתצדיק את המחיר?

אני באמת מתלבט אם זה מצדיק את המחיר ואם כדאי לי להשקיע את ה- 150~ ש"ח האלה.

עריכה:

ומה לגבי "cuda" ו- "physx" ? הם לא הם נותנים שיפור כלשהו במשחקים שיתן העדפה לכרטיסי nvidia?

פורסם

ללא OC ההבדל בין הכרטיסים לא כזה גדול אבל עם בהחלט נפתח פער לטובת ה - HD5750 והייתי משקיע בו את העוד 130 ש"ח האלה.

CUDA לא ממש קשור למשחקים ו - PHYSX גם לא כזה משפיע מה גם שאין לך תקציב לכרטיס שיריץ אותו טוב (GTS 250 לא מספיק חזק בשביל זה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים