עבור לתוכן

קניתי בכיתי- מקלדת razer arctosa שחור על שחור

Featured Replies

פורסם

קניתי ב- KSP לפני כחצי שעה את המקלדת המדוברת.

ראיתי בהתחלה שהמקלדת בצבע שחור.

חשבתי שאולי מה שראיתי באתר זה פשוט שהאותיות מוארות או משהו כזה.

חיברתי את המקלדת למחשב והתקנתי את הדרייברים וחשכו עיניי (תרתי משמע) המקלדת הייתה בצבע שחור והכתוב בצבע שחור כך שלא רואים כלום.

ניתן מכמה זוויות לראות משהו כי האותיות מחזירות אור אבל מרוב הזוויות הנורמאליות אי אפשר לראות כלום. :bash:

היה כתוב באתר ENGLISH ONLY אבל השלמתי עם העובדה הזאת כי אפשר לכתוב בעברית לפי האותיות באנגלית.

נשארתי עם מקלדת שלא מתעלה בשום צורה (שראיתי עדיין) על המקלדת הקודמת שלי שקניתי ב- 80 ש"ח כולל עכבר. :kopfpatsch:

המקלדת עלתה לי 215 ש"ח והיא אפילו לא אלחוטית, אני בכוונה רציתי לקנות מקלדת איכותית לגיימינג אבל במקלדת הזאת לא רואים כלום, היא לא יותר נוחה ואין בה כפתורים מיוחדים שהייתי מצפה ממקלדת גיימינג.

אני מרגיש כאילו שדדו אותי וב- KSP היה כתוב בגדול "אין החזרה של מוצרים לאחר הקנייה".

KSP נסגר ב- 19:00 אז לא היה לי אפילו זמן לחזור אליהם.

אני אובד עצות ועצבני כמו אישה במחזור!!!

יש למישהו רעיונות מה לעשות?

המקלדת ארוזה כמו ברגע הקנייה ואין שום דבר שיכול להסגיר שאי פעם התחברה למחשב כי הייתה מחוברת לפחות מ- 5 דקות.

פורסם

יש למקלדת הזו דגם נוסף עם אותיות בצבע לבן.

נסה לדבר עם החנות, יכול להיות שיש להם אותו ושיסכימו להחליף לך (למרות שיש לי נסיון רע עם KSP בנושא הזה אבל לך תדע..)

פורסם
  • מחבר

KSP הפתיעו אותי לטובה, בגלל שאני לקוח קבוע (כולל המשפחה שלי) הם נתנו לי החזר מלא והחלפתי ל- MICROSF RECLUSA שיש לה תאורה בתוספת של 65 ש"ח.

פורסם

לפני שבועיים קיבלתי את ה - Logitech G15

370 ש"ח

אני עדיין לא מצאתי שימוש לכפתורים הנוספים אבל אני מרוצה מהמקלדת.

תתחדש גבר.

איך המקלדת?

אני מתעניין כי אני לא קונה יותר מוצרים של מייקרוסופט, סיפורים כאלה ואחרים. יכול להיות שהם כבר השתפרו מאז.

פורסם
  • מחבר

אני מאוד מרוצה מהמקלדת, אחת הנוחות (קצת גדולה וכבדה אבל לא כזה נורא) אין את הציפצוף המעצבן כשלוחצים על כמה מקשים ואפשר לראות גם בחושך מה כתוב בגלל התאורה.

מה רואים במסך הקטן של ה- G15? הוא גם הייתה אופצייה ששקלתי לקנות אבל זה היה לי קצת יקר מידי (375 לעומת 280).

פורסם

סתם שאחרים יידעו, ה Arctosa המוארת נקראת Lycosa ועליה יהיה צריך לשלם קרוב ל 400 ש"ח (מיותר לחלוטין לטעמי). יש גם גירסת Mirror של ה Lycosa, בתוספת של עוד כמה שקלים - לחובבי ה GLOW.

פורסם
  • מחבר

בגלל זה אני חושב שהקנייה שלי של ה- MICROSOFT RECLUSA בתוספת 65 ש"ח בלבד הייתה קנייה טובה יחסית לאופציות האחרות. היא מוארת ונוחה.

אבל אני לא מצליח למצוא בשום מקום נתונים טכניים כמו ב- ARCTOSA שהיה כתוב 1000MHZ ו- 1MS...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים