פורסם 2010 באפריל 115 שנים מחבר ובהגדרות הגרפיות מה להוריד?אם כמובן אאלץ...אבל במחשב שנתתי, הוא יוכל לשים גם HD וגם את ההגדרות הגרפיות הגבוהות ביותר נכון?
פורסם 2010 באפריל 115 שנים איני חושב שתצטרך להוריד הגדרות גרפיות במשחק הזה.במידה וכן (וזה תקף לכל משחק), פשוט שחק עם זה. תוריד פעם הגדרה אחרת ותראה מה מעלה לך הכי הרבה FPS ופחות שוני מבחינה ויזואלית.
פורסם 2010 באפריל 115 שנים מחבר במחשב הנוכחי למשל, הפילטרים על OFF, אז במחשב החדש שיהיה X4 או X2?לראות פשוט מה גורם לתקיעות ולשחק עם מה שלא?
פורסם 2010 באפריל 115 שנים במשחק הספציפי הזה אין הבדל ביניהם.וכן, במחשב החדש לא ממש יהיו תקיעות אלא האטה, ואתה כבר תבחין בה ותשחק עם ההגדרות.
פורסם 2010 באפריל 115 שנים אני לא דיברתי על האייפקס המסריח... דיברתי על ריידמקס ECLIPSE אקליפס ולמה אתה קורא לזה אדימקס? הraidmax apex סתם חרא של מארז וביזבוז של כסף מה שאני המלצתי זה זה:http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1731שכרגע זה ההכי משתלם לעד 300 שקל לא הV3 המיושן ולא אנטק 200 שבכלל לא משתלם תלמדו פאקינג לקרוא אנשים
פורסם 2010 באפריל 115 שנים מחבר תוריד טון דיבור.לא משנה איך כתבתי, הבנתי למה התכוונתה, ראיתי את המארז בחנות ואני לא מרוצה ממנו בכלל.לא בגלל איך שהוא נראה, המוכר אמר לי שהוא עושה יותר רעש מהV3 ולווא דווקה הרבה יותר טוב.הV3 בכלל לא מיושן והוא משתלם. אני לא סומך על הרדימקס הזה.
פורסם 2010 באפריל 215 שנים לא עליך צעקתי ורק שתדע המוכר יגיד לך הכל בשביל להוציא עוד כסף ורק שתדע ריידמקס חברה מאוד איכותית אין סיבה לא לסמוך עליהם והביצועים ביחס למחיר של הריידמקס לא רק שעולים על הV3 הם גם יותר טובים ושקט תאמין לי שהוא באותה רמה ויותר מהV3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.