עבור לתוכן

מחשב ב6000 למשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,שנים שלא הייתי כאן ועכשיו אני שוב צריך עזרה

אני צריך מחשב חזק למשחקים שיספיק לי לכמה שנים טובות התקציב שלי הוא עד 6000 ואפשרי חריגה עד 6500 אם צריך את זה.לא מתוכנן OC .והשקט חשוב אבל לא הדבר העיקרי אז אפשר להתפשר בעניין השקט.אני צריך ציוד הקפי מלא שכולל עכבר מקלדת רמקולים מסך וכן גם מערכת הפעלה.אם שכחתי לציין משהו תגידו,תודה :)

פורסם

יש לך משהו מתאים במפרטי המומלצים, ממש עדכני אז למה שלא לך על זה?

פורסם
  • מחבר

1.כי אני צריך גם מערכת הפעלה וזה מיקר את כל הנושא ב500 שקל וזה כבר עובר את התקציב

2.כי לא נראה לי שהכרטיס מסך מספיק חזק

פורסם

כרטיסי מסך הם בור ללא תחתית...

משהו סביר מבחינת עלות/תועלת הוא ה GTS250או 5770 . 700-800 ש"ח.

אתה יכול להתפשר קצת הזכרון ולהתחיל עם 2GB ובעתיד להוסיף עוד 2 . זה יחסוך 250 ש"ח.

לגביי מערכת ההפעלה תחפש מורה במשפחה שיקנה לך מערכת ב 94 ש"ח+ 45 ש"ח משלוח. יחסוך לך עוד 350 ש"ח.

כל השאר לך על מה שממליצים, הם אולי צעירים אבל מאד מבינים. היום רכשתי לבן שלי מערכת שמאד דומה למה שהם ממליצים. כמה שבדקתי את ההמלצות מצאתי שהן נכונות ומבוססות. אין שליפות.

פורסם
  • מחבר

בקשר למערכת הפעלה איפה המורה קונה את זה??

ועוד שאלה בקשר למסך LG W2343T לא עדיף משהו אחר???או שהוא סבבה??

פורסם

לגביי המסך- אני לא הכתובת יש מומחים ממני, אבל LG נחשבים למובילים בשוק.

בעניין המורה, אז למורם יש הסכם עם חברת "חותם" ודרך האתר של הסתדרות המורים בסעיף "מוצרי מייקרוסופט" כל מורה בארץ יכול להזמין וינודווז 7 אולטימייט (גירסת 32 ביט) ב 94 ש"ח. אפשר להזמין גם אופיס 2007 חוקי לגמריי ב 94 ש"ח. תוסיף 45 ש"ח למשלוח והכל אצלך תוך 4-5 ימים. פשוט מדהים איך שזה עובד. ועוד יותר מדהים שכמעט לא מפרסמים את זה. זו גירסת שידרוג אבל מה שצריך זה רק מספר סריאלי של איזשהו וינדוז קודם ולא צריך להתקין "על" גירסה קודמת ממש.

אז מצא לך מורה ותהייה מאושר ותחסוך כסף באופן חוקי לגמריי.

שים לב שחנויות לא אוהבות להתקין את הגירסה הזאת וייתכן שתצטרך להתקין לבד או לקנות בחנו קצת יותר "קטנה" שנותנת יחס אישי ללקוח ולא רק מחפשת איך לדפוק אותו.

אז בהצלחה, ותלך רק על חנות אמינה עם המלצות. לא KSP ולא אייבורי שהן גדולות ואנטיפטיות וגם מוכרות מוצרים "מחודשים" כחדשים ואחרי הקניה אין עם מי לדבר. כמעט התפתייתי לקנות באייבורי , אבל העדפתי לשלם עוד 100 ש"ח ולקנות במקום אחר.

פורסם
  • מחבר

וואי בן אדם פשוט מלך באמת

עוד משהו 32BIT יכול לזהות יותר מ 3 גיגה ראם???

פורסם

לא. רק 3.1-3.6 מקסימום, אבל לא הייתי מתקין 64 ביט כי יש הרבה תוכנות שלא עובדות עם זה בינתיים.

פורסם
  • מחבר

לא יהיה לי בעיה עם הקוד אם אותו קוד מותקן על שני מחשבים????

פורסם

היום כבר אין כזאת בעיה עם ה64BIT לך עליה יש לי אותה מאוגוסט עובדת כמו שעון....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים