עבור לתוכן

Plugin Power Meter מישהו מכיר?

Featured Replies

פורסם

This One

138107.jpg

אולי משהו מכיר איפה ניתן להשיג ?

או משהו דומה?

פורסם

גמאני רוצה !11111

לא ראיתי משהוא כזה עדיין. אוליי ניתן למצוא מודול כזה ללוחות חשמל (אליו אתה מחבר כבל אם שקע ותקע) במקומות של חשמל תעשייתי

פורסם
  • מחבר

יש מודול ללוח חשמל אך הוא רק אינדיקטור, קלומר רק מראה את הצריכה כללית.

נכון לעכשו אני עושה מדידות כאלה עם שתי פלוקים. אבל זה ממש לא נוח.

פורסם

שתי פלוקים? המתח בבית משתנה בצורה איומה כזו שאתה זקוק למדוד 230?

פורסם

כן. יש הבדל של 1/10 מההספק הכללי לכל 10 V AC הבדל במתח

המתח בשקעים אצלי לפחות יכול להיות 235 - 255 (מדידות אם כמה ימים / שבועות ביניהם בשעות שונות) וזה לא הבדלים של עומס בבית (מוליכים ראשיים חזקים והמדידות נעשו כשאין עומסים גדולים מחוברים)

פורסם

אם כך, המתח אצלך בבית לא תקין בעליל. מותרת חריגות של עד 10% לפרקי זמן מסויימים. פלא שהמכשירים אצלך בבית בכלל עובדים.

פורסם

ההבדל 235 - 255 כולו קטן מ 10 %. אם המתח שאמור להיות הוא 240 אז זה תקין לגמרי

מכשירי חשמל הרבה יותר עמידים ממה שהיית חושב. הרוב יאכלו בשקט (או בצליל זזזזז חלש) תחום מתחים לא קטן (גם אם הוא מעבר למה שכתוב אל המדבקה שלהם) + סטיות מסויימות מ 50 HZ לזמן לא ארוך במיוחד + גל ריבועי או modified sine

פורסם

השתמשתי במשהו נחמד של Voltcraft דגם Energy Check 3000 בביקורת שכתבתי

voltcraft_energy_check_3000.preview.jpg

בכל מקרה, בארץ לא תמצא שום דבר במחיר שפוי... תגיד שלום לאיביי וחבריו

פורסם
  • מחבר

גם בחול יחסית קשה למצאו דבר כזה.

צריך גם שיהיה ל230 וגם מתאים לשקע ישראלי (למרות שיש מתאמים)

אבל אני ממשיך לחפש.

פורסם

ההבדל 235 - 255 כולו קטן מ 10 %. אם המתח שאמור להיות הוא 240 אז זה תקין לגמרי

מכשירי חשמל הרבה יותר עמידים ממה שהיית חושב. הרוב יאכלו בשקט (או בצליל זזזזז חלש) תחום מתחים לא קטן (גם אם הוא מעבר למה שכתוב אל המדבקה שלהם) + סטיות מסויימות מ 50 HZ לזמן לא ארוך במיוחד + גל ריבועי או modified sine

זה לא נכון לחשב כך, כי גם 235 זה 5V מעל המתח המוסכם, 230V. הסטייה של 10% היא ממתח 230V, מה שאומר שיש לך חריגה. בגדול אני יודע שרוב מכשירי החשמל למתח 230V נבדקים עד 260V, אבל בימינו שרוב המכשירים הם זבל סיני, כל תנודה תשרוף אותם. וכן, כבר ראיתי לא מעט שנאים ומנועים שנדפקו מגל ריבועי שיוצא מממירי מתח וUPSים למיניהם.

לפותח האשכול, ראיתי סקירה נאה על מד הספק ביתי http://www.hometheater.co.il/article01796.ינשוף-מעקב-צריכת-חשמל-ביתי

פורסם
  • מחבר

לפותח האשכול, ראיתי סקירה נאה על מד הספק ביתי http://www.hometheater.co.il/article01796.ינשוף-מעקב-צריכת-חשמל-ביתי

אפילו בערך לא קרוב למה שאני מחפש.

לגבי שינוי מתח: אצלי הוא +-3V אך אין לי אפשרות של מוניטור פעמיים בשנייה לאורך חודש. ןזאת היא התחונה העיקרית. (אני מוכן להתגמש לפעעם בשנייה)

פורסם

מולטימטר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים