עבור לתוכן

איך האוזניות HEAD DIRECT RE0?

Featured Replies

פורסם

יאפ. מה הבעיה עם איביי?

ואם אתה באמת רוצה את הMONSTERS אז אפשר להזמין מכאן: http://www.headphones-china.com/products/wholesale-monster-turbine-high-performance-inear-earphone-retail-box-p-255.html?zenid=b759n6anoufm7f962d2ev3it30

כבר קניתי משם פעם, אז אני יכול להגיד שבטוח לקנות משם ואני דיי בטוח שאלה אוזניות מקוריות.

אבל לדעתי כדאי לך לבדוק אוזניות אחרות של פישר אם אתה לא רוצה לחכות, האטרנה נשמעות טובות מאוד על פי הביקורות, אבל יש מספיק אוזניות שלהם במחירים יותר נמוכים שגם טובות.

הPARADIGM V2 והTOUGHSTUFF 9002 אמורים להיות טובים. (למרות שהPARADIGM בלי דגש על בס)

פורסם

אאוריקה!

אגב ממה שקראתי על FA הם שמים דרייברים סינים שהם OEM לחלוטין וכל הR&D הוא בhousing, ולכן המחירים המאוד אטרקטיביים...

פורסם

אכן, זו החנות, אבל כמו שאמרתי, אזלו הETERNA. מצד שני, הSBA-01 החדשות שיש שם שעולות יותר מהאטרנה- אני לא חושב שיאכזבו אותך. השאלה היא איך בדיוק הן נשמעות...

פורסם

לא תודה, אני מסודר עם הSE530 לבינתיים. ;)

לא יודע לגבי הEterna אבל אופצייה זמינה זולה וכיפית מאוד לRE0 שאני מכיר אלה הNuforce NE6/7M, הם נשמעות ברמה הרבה יותר גבוהה מהמחיר שלהם.

פורסם

לא תודה, אני מסודר עם הSE530 לבינתיים. ;)

לא יודע לגבי הEterna אבל אופצייה זמינה זולה וכיפית מאוד לRE0 שאני מכיר אלה הNuforce NE6/7M, הם נשמעות ברמה הרבה יותר גבוהה מהמחיר שלהם.

חח. במחיר הזה אני בטוח.

האמת שהתכוונתי אל פותח הדיון בתגובתי, טעות שלי פשוט שכתבתי את זה בגוף שני ;D

וזוהי הצעה טובה, NE-6, ב40 דולר, אבל צריך להוסיף גם משלוח אני חושב (ניתן לקנות מהאתר). אמורות להיות אוזניות טובות למחיר (הNE-7M הן אותו דבר רק עם מיקרופון ועולות 10 דולר יותר)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על כל התגובות,אני רק יציין שהיו לי אוזניות jbl reference 220 שנשמעו סבבה לגמרי,שוב זה רק בגלל שאני לא מכיר משהו יותר טוב אני מחפש להשתדרג משמעותית מהאוזניות האלו.

אני מחפש אוזניות שיהיו כיפיות אבל גם די מפורטות ,אני סטודנט וכשאני עושה השקעה אני מצפה שהיא תהיה שווה תכסף.למשל סנהייזר cx500 הם לא שדרוג משמעותי מבחינתי לעומת מה שהיה לי.

לכן אני שואל,כל האוזניות שהצעתם הם למשל ברמה של הקליפש s4 ?או שהם שדרוג בקטנה?אני שואל כי הקליפש מבחינתי זה חתיכת שדרוג....אוזניות שע"פ בקורות הם ברמה של ה shure se310.

פורסם

אתה מוזמן להסתכל בעצמך על הדיון המאוד נחמד הזה: http://www.head-fi.org/forums/f103/multi-iem-review-60-iems-compared-sennheiser-cx250-cx300-added-04-13-a-478568/

הETERNA לא נמצאות כאן, אבל הן אמורות להיות ברמה מעל הTURBINE.

ד"א, הTURBINES עולים בדר"כ הרבה יותר מ70 דולר, מה שגורם לי לחשוב שאולי זה זיוף. כמובן שאני לא בטוח, אבל באמאזון שאמורה להיות זולה הן עולות מעל 100 דולר.

פורסם

לא היתי ממליץ על אוזניות לפי חברה (אתה מדבר פה על אוזניות החדשנות של פישר אודיו בלי לדעת אפילו איזו חתימת סאונד יש להן - אז למה להזכיר אותן כאופצייה?)

המונסטר הן פיתרון טוב למי שבאס חשוב לו אבל לא רק, החיסרון הוא המחיר. האטרנה גם כן מומלצות, הבעייה זמינות אבל לא סיפור רציני.

לגבי האתר המהולל שנתת, אני היתי בודק טוב טוב לפני קנייה משם. אם זה המונסטר אז מחפש מידע ברשת לגבי מזוייפים (למרות שהם הוסיפו את זה לפני כמה ימים - אולי זה עדיין טרי).

למשל בלינק הבא רואים את הIE8 המפורסמות שהזיופים שלהם יוצאים כמו פטריות אחרי הגשם: הם שמים מכירה אחת בקרוב ל400 דולר וטוענים שזה ריטייל ועוד מכירה בפחות מחצי מחיר עם כותרת לא ברורה שמעידה כנראה על חוסר באריזה בדיוק כמו במזוייפים וכל זה הפחות מחצי מחיר.

http://www.headphones-china.com/headphones/wholesale-sennheiser-c-9_1.html?page=2&sort=20a

בקיצור - להיזהר מהמקומות שקונים אבל עוד יותר להזהר כשממליצים.

פורסם

נכון מאוד מה שאתה אומר, אבל לדעתי הRETAIL אמיתי, ואני אומר את זה כי הם ללא ספק מוכרים דברים מקוריים באתר, תסביר לי בבקשה איפה ראית HD600 מזוייף בעבר?

אגב, אילן, בהתייחסות לדרייברים סיניים באוזניות FISCHER AUDIO, גם הרבה אוזניות של סנהייזר, סוני ועוד מיוצרים בסין במפעל של FOSTER ELECTRIC.

פורסם

^ יש הבדל בין ייצור אאוטסורסינג בסין במפעל של החברה או דרך צד שלישי לפי ספציפקציה של היצרן לבין רכישה של דרייברים OEM לגמרי ויישומם כמו שהם. שוב, זה לא מידע קונקרטי אלא רק משהו שקראתי בפרסומים זרים בהתבסס על חוסר הזמינות היחסי והמחירים הנמוכים שלהם.

Meirdor לא הבנתי אתה רכשת כבר את הRE0? ???

פורסם
  • מחבר

לא,לא רכשתי אותם ,שלשום עמדתי לרכוש אותם אבל פתאום אמרו לי שה re0 המהוללות בכל פורום בכלל לא מתאימים לי לסוג המוסיקה שאני שומע.

הצלחתי לבינתיים אתמול לתקן את ה jbl 220 שלי.שמתי לב לאחר כחודש שלא שמעתי,שלפחות לאוזניים שלי יש להן אובר באס וצליל לא מספיק נקי,זתומרת הרגשה

שהוא מלוכלך....חסר לו בהירות,אם אני אקנה אוזניות מאלה שהצעתם :מונסטר,קליפש או פישר אודיו אטרנה אני אקבל רמה אחרת של סאונד?או שאני אקבל שיפורון

כי אני מחפש להתקדם,עכשיו בהנחה שהאוזניות הנוכחיות שלי הן רמה אחת בערך מכל הסנהייזר cx300',akg 324p אני ארגיש שממש התקדמתי?כולם זורקים המלצות

אבל אני סטודנט אין לי כסף לניסויים -אם אני סתם יקבל אוזניות שלא יהיו שוות את הכסף אז מעדיף לא לקנות ,עכשיו אני ממש בונה על הפישר אודיו מהסיבה הפשוטה שכתבתם שהם טובים מהמונסטר ויחד עם משלוח יעלו לי כ 69 דולר לעומת ה re0 שיעלו לי 89 דולר עם משלוח,חשבתי על הקליפש אס 4 אבל זה סרט רע לייבא מאיביי הכי זול כולל משלוח שמצאתי היה 105 דולר ואני לא בטוח שזה אפילו מקורי,מונסטר יותר גרוע מגיע ל 120 דולר.אני מת לאוזניות כמו ultimate ears triple fi 10 אבל אם הן עולות בסביבות 650 שקל אז עם משלוח זה מגיע ל 900 שקל.אני סטודנט אני צריך להתפשר,אני רוצה להתקדם משמעותית אבל בסכום של גג 100 דולר.בארץ זה לא בא בחשבון כי אוזניות כמו קליפש שבחול עולות 70 -80 דולר עולות 800 שקל בארץ הקומבינות שלנו.תודה לכולכם...

פורסם

אמור להיות שידרוג משמעותי מה220 כן, אבל זה תלוי גם ביכולת ההבחנה שלך (=אוזנייים) ובהעדפת סאונד שלך, אן לא איכפת לך לחיות עם באסים כבדים, אפילו שזה איזור בולט במוזיקה שלך, אז כנראה שתהיה מרוצה. צריך להמר, אין מה לעשות.

פורסם

נכון מאוד מה שאתה אומר, אבל לדעתי הRETAIL אמיתי, ואני אומר את זה כי הם ללא ספק מוכרים דברים מקוריים באתר, תסביר לי בבקשה איפה ראית HD600 מזוייף בעבר?

גם לדעתי הריטייל אמיתי, אבל בוא נחזור למציאות עם שני רגליים על הקרקע: אנחנו עדיין מדברים על חנות שמוכרת מזוייפים, זה אומר הרבה מעבר לקנייה של המוצר הספציפי וצריך להיות רוכש נבון שיודע להריח גם את כל מה שקשור מסביב לעיסקה. הרושם הוא שהם מוכרים דברים שאלי קצת מפוקפקים ומטבלים את זה עם דברים אמיתיים בכדי לעשות רושם יותר טוב. תאורטית הם לא ממש מצפים שמישהו יקנה את המקורי ב 390 דולר כשיש את אותו "מקורי" בלי אריזה ב190 בלבד, וכמו שרשמתי - בתור סוחרים הם לא ממש מצפים ממי שיודע שהם מוכרים גם מזויף לרכוש מהם משהו אמיתי (או כל דבר) במחיר כלכך יקר. ככה שאם נסכם - לא רק יכול להיות שהמקוריים זה ל"טיבול" בכדי שייראה יותר טוב, יכול להיות שזה רק למראה בלבד ובעת הזמנה פתאום יתפרץ הר געש, יהיה מחסור, יתעקב או לא יודע מה.

לגבי HD600 מזוייפות אכן אין שום דיווח, הדבר הכי קרוב זה מקוריות שהחליפו להם דריברים והוציאו למכירה. אבל זו אינדיקצייה טובה בשביל לקנות ממקום מפוקפק ? אתה יודע, תמיד יש את ההתחלה לכל זיוף - עוד לפני שכולם יודעים ממנו. אתה מנדב את קוראינו להיות השפנים ?

מרידור:

כדאי שתנסה, אם תצליח, להאזין קצת לאוזניות טובות יותר ממה שיש לך בתחום הINEAR בשביל לקבל קצת מושג למה לצפות. לצפות לרמת סאונד יותר טובה בלי לדעת מהי לפעמים לא מוביל לשום מקום ובעיקר לאכזבה. זוהי מחלה שרוב האודיופילים סובלים ממנה: חיפוש אין סופי אחר סאונד יותר טוב, לא אחד שהם שמעו אלא אחד שהם מדמיינים בראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים