עבור לתוכן

איך האוזניות HEAD DIRECT RE0?

Featured Replies

פורסם

אז ככה,אני מתכנן לקנות השבוע דרך האתר של החברה ב 89 דולר את האוזניות הנ"ל רציתי לדעת איך הן בהשוואה לאוזניות שנהרסו לי jbl reference 220

אני שומע הכל,מזרחית האוסים ,היפ-הופ...חשובה לי רמת הדיוק וחשוב לי שיהיה לי שדרוג משמעותי מה jbl ,להתקדם לשלב הבא אני ממש בקטע של סאונד וחשוב לי גם איכות הייצור,זתומרת שאם הjbl שרדו אצלי קרוב לשנתיים גם אלה יישרדו...

ראיתי בבאג את האוזניות etymotic hf5 איך הן בהשוואה ל RE0 ?אני חושב עליהן בעיקר כי למרות שהן עולות 400 ש"ח יש עליהן אחריות לשנה.

אודה לכם אם אני אקבל עד מחר תשובה ,או הצעה לייבוא של אוזניות אחרות כי אני סובל לבינתיים עם אוזניות כפתור jbl 210 והן ממש גרועות,לא קרובות אפילו לאלה שהיו לי.

תודה רבה וחג שמח לכולכם...

פורסם

יש לי את הRE0 לספורט ואני סה"כ נהנה מהן

לא שמעתי שום אוזניות דומות כהשוואה אבל בהשוואה לאוזניות הפול-סייז ביניים שלי - AD700/AD900 הן יכולות להרים ראש.

הפירוט מספיק טוב לטעמי לשימושים האלו, האיכות בנייה טובה והבאנדל שלו נחמד.

פורסם

יש לך גם את הAD700 וה-900 שניהן?

את הRE0 לא שמעתי אותן אבל יש איזה קונצנזוס לגביהן שהן ממש מציאה במחירן הנוכחי (הצחילו ב-199$), טוענים שגבוהים שלהן הן בין הטובים שיש IEM אוניברסליות. יחד עם זה הבאס על הצד הקליל, אם כי בטח לא חסר לו עומק. קח את זה בחשבון עם סוגי המוזיקה שלך. לגבי הHF5 יש להן אופי דומה מאוד לפי מה שקראתי, אני בטוח שתמצא השוואה ישירה אם תחפש.

פורסם
  • מחבר

אולי אתם יודעים מה הפרוצדורה של ההזמנה דרך האתר?נגיד הזמנתי,היום איך אני מקבל את האוזניות ,בדואר ע"י שליח או שאולי זה מחכה במכס?

דבר חשוב אחר:תוך כמה זמן אני מקבל אותם?תודה

פורסם

אני קניתי/קיבלתי-אותן כאקסטרה לרכישה אחרת של אוזניות מיד שניה..

לגבי הקבלה של האוזניות, זה תלוי במשלוח. מהניסיון שלי הסיכוי קלוש מאוד שחבילה כה קטנה תעצר במכס.

לגבי משלוח, זה תלוי אם החבילה מבוטחת או לא/איזה סוג משלוח הם בחרו.

פורסם
  • מחבר

קראתי בפורום של head-fi שמקבלים אותם בדואר.

השאלה היא אם מקבלים אותם לתיבת דואר או לדואר המרכזי

פורסם

זה לא משנה במקרה שהמוצר לא נעצר במכס.

גם משלוח של חברת הדואר יהיה ללא תשלום מצידך.

פורסם

האוזניות הללו הן הכי לא מתאימות לסוג המוזיקה שאתה שומע, אבל ממש לא. תעבור לשמוע מוזיקה קלאסית, אקוסטית קלה, רוק אלטרנטיבי וכל דבר דומה ותקבל איכות טובה מאוד ומפורטת מאוד. לגבי המוזיקה שאתה שומע אתה צריך בדיוק את הצד השני בסקלה של סוגי האוזניות. הRE0 מתאימות למוזיקה אודיופילית, מה שמתאים למוזיקה אודיופילית לרוב צולע במוזיקה מרקידה "ומערבת".

אם אתה מחפש מציאה מחו"ל שמתאימה למוזיקה קצבית, מרקידה ובעיקר באסית - חפש את ה Fischer Audio Eterna שאפילו טיפה יותר זולות אבל הרבה יותר מרקידות. עוד אוזניות מתאימות מאוד הם הMONSTER TURBINE במחיר זהה שיש להן גם איכות טובה לשאר סוגי המוזיקה. מעולות לHIP HOP וR&B.

כמו שהבנת - עיקר הבעייה של הRE0 היא באס רזה, אנמי ולא מורגש.

כמובן שהמחיר שלך די מינימלי לאיכות שאתה מחפש, אם תוכל לעלות ל200-300 דולר תוכל למצוא אוזניות טובות הרבה יותר.

פורסם

אני מקווה שזה מרשמים אישיים אבל מחזק בכל מקרה. :xyxthumbs:

גם Klipsch Image S4 יתאימו מצויין.

פורסם
  • מחבר

תרשו לי לחלוק עליכם.

נכנסתי למלא פורומים ,בכולם טוענים שאם יש לך נגן בעל יכולות אקולייזר חלשות לקחת את הקליפש ,אבל אם יש לך נגן כמו שלי cowon s9 שהוא אחד הנגנים הטובים ביותר,אם לא הטוב ביותר מבחינת הסאונד ויכולות אקולייזר מרשימות,לקחת את ה REO .

ידוע שיש להן חוסר בבאס אבל הנגן יפצה על זה,והבנתי גם שלאחר 200 שעות של burn-in הבאס נפתח ומתחזק.

פורסם

ביום שבו חוסר באס יוכל להיות מפוצה על ידי אקולייזר סביר להניח שלא תהיה לך התלבטות כי אז תהיה רק אוזנייה אחת כשהאקולוייזר קובע את הסאונד.

מותר לך לחשוב מה שאתה רוצה אבל כנראה היית בפורומים הלא נכונים או שלא הבנת את המושגים והמשמעויות של הדיונים המקצועיים.

מה שאתה אומר לא מתייחס לסוגי מוזיקה ולאופי סאונד. מניתוח של דברייך (ע"י מישהו שכן מבין) אני יכול לשער שהכוונה הכללית הייתה שהRE0 יותר איכותיות מהקליפש מה שפשוט נכון, וכל עוד יש לך יכולת לפצות טיפה על הבאס הגרוע שלהן (מבחינה כמותית ולא איכותית) ואתה מחפש פירוט ואיכות אודיופיליים יותר (מה שלא כלכך מתאים למוזיקת R&B למשל) אז לך על הRE0.

זה לא סותר את העובדה שאם אתה מחפש להנות ממוזקת HIPHOP, R&B, HOUSE, TRANCE, HARDROCK, מיזרחית, DRUM N BASE וכו... אז אם תקנה את האוזניות האלו אתה מבזבז כסף לעומת ההנאה שתקבל מMONSTER TURBINE למשל.

אם אתה דווקא נהנה מפירוט ודיוק מטורף כאשר האצבע עוברת על מיתר של צ'ילו או גיטרה ואתה מש יכול להרגיש את החיספוס בטביעת האצבע ובמיתר - אז המצב הוא בדיוק הפוך, וכאן כבר אין גבול ליכולות השיפור שתוכל לקבל עם עוד השקעה כספית. אבל המחיר שתאלץ לשלם באוזנייה שעולה רק 100 דולר הוא זה שהרגל ואצבעות הידיים שלך לא ממש ירקדו לצלילי הבאסים במוזיקה של RIAHNNA.

באס כמותי הוא אחד האויבים הגדולים של אודיופילים - פשוט משמיד את הרכות והפירוט והעדינות של אותן הקלטות אודיופליות. באס כמותי וגם איכותי מאלץ לקנות ציוד מאוד מאוד יקר.

אין מה לעשות - אוזניות שונות מתאימות לסוגי מוזיקה שונים, עוד לא מצאו דרך להנות מכל העולמות בצורה מושלמת ע"י זוג אחד בלבד של אוזניות\רמקולים.

"המקצוענים" פשוט רוכשים אוזניה שונה לכל אופי סאונד, יש כאלו שיש להם גם שלושה זוגות בעלי אופי סאונד שונה (אם הם שומעים הרבה סוגי מוזיקה).

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר המפורט,כנראה שחשבתי באמת שאוזניה אחת תהיה מעולה להכל.

מחיפושים שעשיתי הפישר אודיו אטרנה נשמעים ממש טובים,רק מה ,אי אפשר להשיג אותן....לא מאיבייי לא משום מקום איך אפשר להשיג אותן?

דבר אחר,המונסטר טורבין ,אלה שאני גם סקרתי ממש יקרים באיביי ,עם משלוח הם יכולים להגיע ל 120 דולר לעומת ה re0 שעולים 89 דולר כולל משלוח,אופציה שאני גם חשבתי עליה היא הקליפש אס 4 ,רק אני לא יודע באיביי אם זה מקורי או מזוייף.....אם תוכל לתת לי לינק לאחד מהמוצרים בתקציב של 100 דולר,עם עדיפות לזול ויותר איכותי מכיוון שאני סטודנט וגם על 100 דולר האלה אני שובר את הראש.(פשוט הגיע הזמן להתקדם אחרי שנתיים עם jbl reference 220),תודה.

פורסם

לצערי לא אוכל לעזור לך לגבי איביי או לינקים או כל דבר דומה.

תנסה לחפש מידע בHEADFI, נראה לי שיש להם כל מיני סוכנים פרטיים בארה"ב או משהו דומה.

תנסה לברר מחירי בסיס בעזרת GOOGLE SHOPPING אולי כך תוכל להתמכח עם המוכר באיביי.

למשל תראה פה: המונסטר עולות 70 דולר, אולי עושים משלוחים לארץ, אולי יש שירות כמו MUSTOP, אולי יש לך חבר בארה"ב... מעבר לזה אני באמת לא יודע.

http://www.ecrater.com/product.php?pid=7348718

פורסם

עזוב את הMONSTER!

רק

Fischer Audio Eterna!

יש גם את הSBA-01 שעדיין לא סיקרו אותן. בEBAY עכשיו ב90$, ולפי מה שהבנתי מלאי חדש של הETERNAS יגיע במאי, וגם תצא גירסא חדשה של הETERNA בקרוב.

פורסם
  • מחבר

איך משיגים אותן זו השאלה?דרך איביי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים