פורסם 2010 באפריל 115 שנים מחבר קראתיהקטע שהם גדולים לי מדי, אני מחפש 2 סטיילטים למזנון שלא יתפסו הרבה מקום וסאב שמן הסתם יהיה ברצפה
פורסם 2010 באפריל 115 שנים אני באמת לא מבין מה רע ב-X-13?יש עליהם ביקורת כאן באתר. אם אתה שואל האם יש דברים טובים יותר ב-1000 שקלים, אז כנראה שכן. אבל לא סתם הם זכו לביקורת חיובית, במחיר שלהם באמת שלא נתקלתי במשהו טוב יותר.בנוגע ל-Solo (למיניהם), לצערי אין לי אפשרות לספר עליהם יותר מדיי.אגב, דבר אחר בנוגע ל-HK. הם יפים מאוד, ונשמעים לא רע, אבל הם לא מצדיקים את המחיר שלהם אם מה שרלוונטי זה הסאונד בלבד.
פורסם 2010 באפריל 115 שנים מחבר לא אמרתי שרע, בהתחלה התלבטתי בין ה-X13 ל-X16 של מיקרולאב ובין ה-FX4021 של אלטק (שהבנתי שהמיד שלו לא מוצלח)אחרי זה שמעתי פה המלצות על הסולו 6 ו-7 של מיקרולאב, אבל יש לי נטייה ללכת על סאב ככה שגם עליהם אני לא סגור
פורסם 2010 באפריל 115 שנים האם ידוע לכם אם ה- X15 הם בעלי אותם מאפיינים כמו ה- X13 רק 5.1? או שיש הבדלים נוספים?אני נמצא בדילמה דומה לזו של פותח התרד מלבד העובדה שאני עדיין שוקל סראונד ומתלבט בין SOLO7 לבין ה- X15..האם מישהו מכיר ביקורת רצינית על ה- X15?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.