פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים אני שכחתי אבל הייתה עוד דרך לחבר את הLCD למחשב דרך יצאה אחרת לללא כבל המדפסת
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים מחבר והיא?בכל מקרה אני לא יודע איך לחבר את כל זה לנגד משתנה לתאורה מישהו יכול לעזור לי???
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים מחבר איפה יצאת COM?חוץ מזה עדיין לא הבנתי שפירקתי את הכבל של המדפסת זה בצד הזכר אני צריך לשנות משהו כי בצד הנקבה הורדתי אותו כי אני מחבר אותו משם לצג אז רק שם אני משנה ...צריך לשנות גם בצד השני?
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים למישהו יש מדריך לחיבור ליצאיאת COM? כי המדפסת שלי תפוסה, ואני מעדיף לא להוסיף כסף ולקנות USB.. שכחו מזה, מצאתי כבל USB
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים למישהו יש מדריך לחיבור ליצאיאת COM? כי המדפסת שלי תפוסה, ואני מעדיף לא להוסיף כסף ולקנות USB.. שכחו מזה, מצאתי כבל USB אפשר תמדריך ליציאת USB\COM? כי גם אצלי ה LPT תפוס =\
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים קנה כבל USB למדפסת.. 1.8 מטר עולה 10 שקל, 3 21 ש"ח.. רוב המדריכים עובדים על LPT (וגם שתי מדריכים בעברית) אז רצוי שתעבוד כמו כולם.. וגם אם אתה לא מבין טוב אנגלית, יש לך שתיים בעברית שהם רק LPT
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים תסביר בבקשה שוב איך מחבירים לUSB 1. קונים כבל USB ואז ......................
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים תסביר בבקשה שוב איך מחבירים לUSB 1. קונים כבל USB ואז ......................את מה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.