פורסם 2010 במרץ 3015 שנים היי חבר'ה, יש לי 2 מחשבים - אחד שולחני ואחד נייד. על שניהם מותקן Windows 7. איך אני יכול לשתף קבצים כך שברגע שהנייד מתחבר דרך WIFI לראוטר הוא יכול לראות את הקבצים שעל המחשב השולחני (שאליו כמובן הראוטר מחובר פיזית) ? אשמח לעזרה... תודה רבה!
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים מחבר http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htmתודה אבל זה לא מה שביקשתי...האתר הזה מדבר על חיבור עם כבל, אני מדבר על שיתוף דרך WIFI.
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים יש לי בעיה דומא לשלו.. גם כן אני מנסה לעשות שיתוף בין שני מחשבים..בעלי ווין 7 .. אבל מחשב אחד אני עושה יצירת קבוצה בהצלחה..ושאני מנסה לחבר את המחשב הנייד לקבוצה שיצרתי בנייח , אין לי אפשרות כזאתוהוא כותב שהוא יכול רק ליצור קבוצה חדשהמשהו יודע מה הבעיה?
פורסם 2010 במרץ 3115 שנים מחבר יש לי בעיה דומא לשלו.. גם כן אני מנסה לעשות שיתוף בין שני מחשבים..בעלי ווין 7 .. אבל מחשב אחד אני עושה יצירת קבוצה בהצלחה..ושאני מנסה לחבר את המחשב הנייד לקבוצה שיצרתי בנייח , אין לי אפשרות כזאתוהוא כותב שהוא יכול רק ליצור קבוצה חדשהמשהו יודע מה הבעיה?פעלתי לפי המדריך, והגעתי גם לנקודה הזאת!אני יוצר קבוצה במחשב אחד, ובמחשב השני אין לי JOIN GROUP אלא גם רק ליצור חדשה...מה ניתן לעשות?תודה!
פורסם 2010 במרץ 3115 שנים shlomibandit, תשאיר את זה בדיון שלך בפורום רשתות ואינטרנט.הגבתי גם כאן כי ראיתי שיש לו בעיה דומה לשלי..ועכשיו הבנתי שיש לנו בדיוק את אותה הבעיה..לכן הגבתי גם כאן חוץ מפורום רשתות ואינטרנט..משהו שמע אז על תקלה כזאת? :s05:
פורסם 2010 באפריל 215 שנים מחבר אחי תנסה לשנות את שם הדומייןשם של הנטוורק אולי זה יסתדר לך לי זה הסתדרתודה!שם דומיין? אתה מתכוון לשם WORKGROUP?
פורסם 2010 באפריל 315 שנים אם יש לך שם זהה בשני המחשבים יכול ליהיות שזאת הבעיה..לי היית בעיה דומה וזה הסתדר ששנתי את השם..תלחץ כפתור ימני על המחשב שלי..ואז יהיה לך למטה איפה שרשום את השם של המחשב סטינגס - הגדרות - תלחץ..ואז יתפתח לך חלון , בלשונית הראשונה יש שינוי שם , למטה בתחתית הדף יש לך change ואז יפתח לך עוד חלון שם אתהתשנה את השם של הדומיין של המחשב , בחלק העליון של הדף (computer name).. ותראה אם זה הסתדר , ואתה רואה אפשרות להצטרפות לקבוצה..
פורסם 2010 באפריל 315 שנים מחבר אם יש לך שם זהה בשני המחשבים יכול ליהיות שזאת הבעיה.. לי היית בעיה דומה וזה הסתדר ששנתי את השם.. תלחץ כפתור ימני על המחשב שלי.. ואז יהיה לך למטה איפה שרשום את השם של המחשב סטינגס - הגדרות - תלחץ.. ואז יתפתח לך חלון , בלשונית הראשונה יש שינוי שם , למטה בתחתית הדף יש לך change ואז יפתח לך עוד חלון שם אתה תשנה את השם של הדומיין של המחשב , בחלק העליון של הדף (computer name).. ותראה אם זה הסתדר , ואתה רואה אפשרות להצטרפות לקבוצה.. אתה גדול... זו היתה הבעיה. שיחקת אותה!!! תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.