עבור לתוכן

מחיר משתלם geforce

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איך מבררים אם לא מופיא באתר

פורסם

נו אם קנית אותו במחיר כזה אז אתה פראייר... כל אחד יודע שאסור לקנות את הכרטיס ההכי טוב בשוק כי הוא לא שווה את המחיר שלו בגרוש.

ו800 שקל זה באמת היה המחיר שבו אנשים היו קונים כרטיסים עד הופעת הרדאון 9500... אז אנשים העלו את הרף סתם ככה ל1200. ועכשיו ל1400-1700, כי פתאום הכרטיס הכמעט הכי טוב בשוק שעולה 1700 שקל(9800) והוא נהיה הכרטיס ההכי משתלם. משהו שלא נכון בגרוש.

800 שקל שימתי על MX זה כרטיס LOW END תמיד היה

אתה טענת שג'יפה 4 טי עלה 1000 שקל וזה פשוט לא נכון ה4200 VIVO עולה עכשיו ככה אתה רוצה לומר לי שהמחיר שלו לא ירד מהרגע שהשיקו אותו בפברואר 2002? (לפני יותר משנה וחצי)

http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?categories_id=273&inc_subcat=1&manufacturers_id=&keywords=GeForce+TI+4200+or+4280+or+4680&dfrom=&dto=&pfrom=&pto=&x=39&y=12

תחליף את השלוש נקודות בדובים

מי אמר לך שאני פראייר? היה לי באותו זמן (מרץ 2002) 10000 שקל לבזבז על מחשב ותו לא אני חושב שהרכבתי מפרט שעד היום הוא לא רע בכלל ואני נורא מרוצה ממנו

הבעייה היא שאני סתם מבזבז פה אנרגיה כי אתה לא מקשיב לאף-אחד מה אבל עדיין שאתה אומר על מחירים הוא פשוט שטויות

פורסם

אההה...אפשר פשוט לקנות 9800NP ב-1600 שקל ונסיים את העניין . ::)

פורסם

800 שקל שימתי על MX זה כרטיס LOW END תמיד היה

אתה טענת שג'יפה 4 טי עלה 1000 שקל וזה פשוט לא נכון ה4200 VIVO עולה עכשיו ככה אתה רוצה לומר לי שהמחיר שלו לא ירד מהרגע שהשיקו אותו בפברואר 2002? (לפני יותר משנה וחצי)

http://www.../advanced_search_result.php?categories_id=273&inc_subcat=1&manufacturers_id=&keywords=GeForce+TI+4200+or+4280+or+4680&dfrom=&dto=&pfrom=&pto=&x=39&y=12

תחליף את השלוש נקודות בדובים

מי אמר לך שאני פראייר? היה לי באותו זמן (מרץ 2002) 10000 שקל לבזבז על מחשב ותו לא אני חושב שהרכבתי מפרט שעד היום הוא לא רע בכלל ואני נורא מרוצה ממנו

הבעייה היא שאני סתם מבזבז פה אנרגיה כי אתה לא מקשיב לאף-אחד מה אבל עדיין שאתה אומר על מחירים הוא פשוט שטויות

עדיין... כרטיסים בטווח המחירים של 250 דולר כמו שחיים (או מיסטר a to the n ;) ) הם הכי משתלמים. הם נותנים לך את הביצועים הכי גבוהים ביחס למחיר שלהם. בד"כ כרטיסים עולים 2500 רק כשהם ממש חדשים ותוך כמה חודשים הם מתייצבים על איזור ה2000, שזה יותר הגיוני אבל עדיין לא משהו שכל אחד מעוניין להשקיע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים