עבור לתוכן

מחיר משתלם geforce

Featured Replies

פורסם

FX5900CP

1490 שקל בפנדה איך המחיר כול כך זול בדקתי באתר של החברה שמיצרת אותו והוא כמו כול fx 5900 סתנדרתי והוא גם במהיריות שעון לוקח את ה radeon 9800 pro

פורסם

מהירויות שעון או לא, הוא לא טוב כמו ה9800

פורסם

אבל הוא הרבה יותר זול!

אם זה באמת 5900 סטנדרטי, אז הוא הכרטיס המשתלם ביותר כיום. אין ספק...

פורסם

מה זה CP?

פורסם

הרגע בדקתי באתר שלהם...

יש להם פשוט כמה גירסאות. הכרטיס הוא אותו כרטיס, אבל יש עם VIVO(הEPV). הCP הוא פשוט בלי VIVO...

יש גם PV שהוא גם אותו כרטיס, אבל משום מה יותר יקר... בדיוק אותם נתונים.

הקיצר, לא תמצאו כרטיס יותר טוב מזה ב1500 שקל. בדוק. ובמיוחד עם הדרייברים החדשים מסידרת 52...

פורסם

ראדון 9800SE עולה 1400 שקל...

עם דרייברים של אומגה אפשר לקבל פרו = כרטיס הרבה יותר חזק במחיר מצחיק

פורסם
  • מחבר

מה זה vivo

פורסם

VIDEO IN / VIDEO OUT

שאתה יכול לראות את המחשב בטלוויזיה

או לחליפין את הטלוויזיה במחשב.

פורסם

ראדון 9800SE עולה 1400 שקל...

עם דרייברים של אומגה אפשר לקבל פרו = כרטיס הרבה יותר חזק במחיר מצחיק

אנשים כבר השתגעו כאן לגמרי... איך ati וnvidia מצליחות לעשות את העבודה.

תראו מה קורה לכם! אתם חושבים ש1400 שקל בשביל כרטיס מסך זה מחיר מצחיק! אתה חושב שזה נורמלי?

1400 שקל זה מחיר מאד מאד יקר בשביל כרטיס מסך! זה לא מחיר מצחיק בשום אופן!

פעם, בתקופת הג'יפורס 4TI , אלף שקל זה היה מחיר מאד מאד גבוה... עכשיו פתאום זה נהיה מחיר סטנדרטי.

חוץ מזה, מי הבטיח לך שעם הדרייברים של האומגה זה יעבוד? וחוץ מזה, בשביל שהוא יהיה בכוחות של 9800 פרו צריך לעשות לו גם אוברקלוק. למה אתה מרשה לעצמך להשוות כרטיס שעבר אוברקלוק עם כרטיס במהירות stock?

וחוץ מזה, אתה אמרת שאתה מקבל כרטיס "הרבה יותר חזק". הרבה יותר חזק באמת? אתה רוצה להגיד לי שיש משחקים שהרדאון יריץ מצויין, והג'יפורס יריץ גרוע? שני הכרטיסים אותו דבר, והפרו פשוט מנצח באחוזים בודדים ברוב המבחנים.

פורסם

SUNNY JIM. אתה פולט ערימות של שטויות.

בקשר לדברים הטכניים שאמרתי על שני הכרטיסים, תקרא חומר, תבדוק ביקורות, ואז תבוא עם מסקנות.

בקשר לעליית מחירים - אינפלציה גבוהה מאוד דואגת לזה.

פעם כיכר לחם היה עולה חצי גרוש, אז תבוא היום בטענה ש2.5 שקלים זה מחיר מופרז?

אתה צודק ש1400 שקל זה הרבה כסף, במיוחד במצב של היום, אבל התכוונתי שהמחיר מאוד זול ביחס למחיר של 9800PRO

פורסם

אני לא ארד לרמה שלך כי אתה לא שווה התייחסות אז אני לא אגיב לך...

פורסם

sunny jim איפה אתה חי?

אני קניתי את ה TI 4600 שלי ב ~2500 (אני לא זוכר מחיר מדויק) כי זה היה המחיר

את ה GeForce 2 MX שלי (זה היה לפני שהיה MX 200 ו MX 400) קניתי ב 800 וזה כרטיס תקציבי!

אז אולי כש Cirrus Logic היה השיא אז קנית כרטיס ב 300 שקל אבל זה היה לפני שנים וזה אפילו לא היה מאיץ גרפי (יש הגדרה למאיץ לעומת כרטיס)

פורסם

נו אם קנית אותו במחיר כזה אז אתה פראייר... כל אחד יודע שאסור לקנות את הכרטיס ההכי טוב בשוק כי הוא לא שווה את המחיר שלו בגרוש.

ו800 שקל זה באמת היה המחיר שבו אנשים היו קונים כרטיסים עד הופעת הרדאון 9500... אז אנשים העלו את הרף סתם ככה ל1200. ועכשיו ל1400-1700, כי פתאום הכרטיס הכמעט הכי טוב בשוק שעולה 1700 שקל(9800) והוא נהיה הכרטיס ההכי משתלם. משהו שלא נכון בגרוש.

פורסם

אני טוען ש250 דולר זה המאקסימום שכדאי לשלם עבור כרטיס מסך, בערך. כל סכום מעל לזה זה פשוט Ripp-off. וזה נוגע לתמכור של היצרנים לא החנויות.

פורסם

GF4 TI4200 נמכר כמו לחמניות כשהוא עלה 1400 ש"ח ולא 1000, 1400 ש"ח לכרטיס שסוחב הכל זה לא הרבה כסף וזה המחיר כבר הרבה מאוד זמן.

ל MSI למשל יש FX5900 אחד עם זיכרון שפועל ב 700 מה"ז במקום 850 אז כדאי לברר בדיוק אם יש סיבה מהסוג הזה שהכרטיס הזה זול בצורה כזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים