פורסם 2010 במרץ 3015 שנים אז ככה שף באוברקלוק אני לא פשוט שמתי את המכפל על 18 ובסי פיו זי כתוב לי שהמתח על 1.4 ובאובר דריב כתוב לי 1.35 במצב מנוחה המעבד על 42 מעלות ו53 במאמץ, שחקתי שעה בBF2 והכל יציב מה אתם חושבים? להחזיר אותו ל3.2?
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים תוריד בבקשה סימני פיסוק מיותרים מהכותרת..כמו כן קרא את המדריכים באתר ותריץ חיפוש..על מנת לבדוק יציבות יש תוכנות כגון OCCT..לשחק זה לא מאמץ MAX..מה שאר המפרט ? איזה קירור יש לך ?
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים מחבר המערכת שלי מצוינת בצד לפי מה שאני מבין המערכת שלי יציבה נכון אך הכל תפקד?
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים אם עברת את OCCT בלי שגיאה אז כן היא יציבה..אין צורך לצרף גרפים..בדוק טמפ' במקביל וזהו.. ;D
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים מחבר בהתחלה העלתי את הוי קראו עם אובר דרייב אבל אחרי זה עשיתי ריסט וועשיתי את זה דרך הביוס הכל יציב עכשיו עם 1.38 ותגיד שגיאה אך נראת? חח
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים בשורה של הטסט, איפה שרשום לך כמה אחוזים המעבד מנצל וכו, התוכנה תפסיק את הבדיקה ותתריע (יש לך בסטיקי הסבר עליה)
פורסם 2010 באפריל 415 שנים מחבר תכלס בחיים לא השתמשתי בה איזה מעבד יש לך? והתוכנה בודקת את המעבד נכון? עוד שבועים אני יחזור מהצבא אני יעשה את הבדיקה ואני צריך להחליף את המאורר שפועל מעל המעבד הוא נדפק, קניתי מקוברה SCYTHE "KAZE MARU" נראה אך הוא יהיה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.