פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים שלום לכולם אני בעל לוח IS7-E שעליו מורכב P4 3.0C עם SLK800U וSF2 שפועל הכי מהר (רעששששש)המארז פתוח עכשיו ויש מאורר תקרה בחדר .....בהתחלה שהרכבתי את ההיטסינק שמתי AS3 על המעבד וגם על ההיטסינק ... שכבה טיפלה עבה ... היה מינמום IDLE 46 .. (בזמן שה SF2 פועל הכי מהר)אמרו לי לדלל את השכבה .... דיללתי ונהיה יותר גרוע .. 48 IDLE ....אז ניקיתי את ההיטסינק והמעבד ושמתי את המשחה שבאה עם ה SLK800 (לבנה . טיפה דביקה ..)ועכשיו המעבד על 48 IDLE .. בPART LOAD 52-54 ועוד לא ניסיתי FULL LOAD . ואני ממש לא רוצה לנסותהSLK800 מורכב היטב (לפי החוברת)ושאני שם עליו יד , גוף הקירור לא חם בגרוש ....... כנראה הבעייה בתעבורת החום ממעבד לגוף הקירוררעיונות משיהו ?????זה דחוף .... אני לא ממש רוצה ש 3.0C ישרף לי
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים הSLK800 מורכב היטב (לפי החוברת)ושאני שם עליו יד , גוף הקירור לא חם בגרוש ....... כנראה הבעייה בתעבורת החום ממעבד לגוף הקירורכנראה שהוא לא מורכב היטב .שמת את הפלטה השחורה שקיבלת מתחת ללוח אם וחיזקת עם הברגים ?
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים תעדכן ביוס לפעמים זה פותר בעיות טמפ'ובנימה כללית אל תסתמך יותר מידי על החיישן חום שיש ללוחהוא זול ופשוט תמיד קח סטיה של 5 מעלות לכן או לכן...
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים מחבר הידקתי ברגים והכול כמו שכתוב בספר עד הסוף !!עשיתי הכול לפי המדריךוביוס אני יעדכן עוד מעט נראה אם פותר משהו ..
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים מחבר עדכנתי ביוס לביוס האחרון ולא עוזר ....אגב אין לי שום אובר-קלוק .... וביוס פשוט של אביט על MODE של F1 למי שיודע מה זה.
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים נסה חיישן טמפרטורה חיצונייש מצב שהלוח סתם עקוםכמה מעלות אתה מקבל בלוח הזה עם הזלמן?בכל מקרה למה לא קנית מאורר 92 ממ יתן ביצועים יותר טובים (Vantec Tornado 92mm ואיזה פאןבאס ;D )
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים מחבר אני לא הולך להרכיב את הזלמן ... כי זה אומר להרכיב את הRETENTION MODULE מחדש...... וזה המון עבודה.ואגב אני חייב לציין שה SLK אינו חם !כנראה הבעייה בתעבורת החום בין המעבד לגוף הקירור
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים במקום לחזור על זה כמו תוכי, תבדוק עם חיישן חיצוני כדי לראות אם הלוח מזייף
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים שמע אני מציע לך לנקות גם את הלוח קירור וגם את המעבד שלא יהיה עליהם כלו (לנקות שוב....)לשים ממש טיפה של חומר במרכז המעבד כזה בערמה כזאת ולשים את הלוח קירור וקצת לנענע אותו ממ לכל כיוון כזה בסיבוב ולהוציא את ההיט סינק ולראות את המריחה של החומראם היא סמטרית ומפושטת אולי אז המגע טוב ופשוט יש בעייה בחיישן של בלוח שלךואם לאאז נו אתה יודע שהבעייה היא במגע.....
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים גם אצלי יש טמפ' לא טובות- SLK900U עם טורנאדו 92 ממ, והיה לי לפני- כן את הCNPS7000 של זלמן ועם שני הסינקים הטמפ' היו 40-45.יש לי לוח אם IC7, כנראה שהוא פשוט ממש מזייף, כי אצלי הסינק כן חם אחרי מאמץ, והכל מוברג כמו שצריך.אין לי ממש איך לבדוק את המעלות חוץ מהחיישן הגרוע של הלוח, אולי למישהו יש רעיון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.