עבור לתוכן

טמ"פ חריגות במעבד .......

Featured Replies

פורסם

שלום .

יש לי מעבד של אינטל 2.4 533.

בסרק הוא עומד על טמ"פ של 47 48 מעלות צלזיוס ....

ובכ 60% עבודה ממוצעת של המעבד הטמ"פ מגיעה ל 54 מעלות צלזיוס ...

מה ניתן לעשות והאם זה חריג ..

יש הצעות ?

פורסם

אתה יכול לשפר את הסירקולציה של המארז, זה דבר ראשון.

אחר כך, אתה יכול למרוח מחדש משחה טרמית על המעבד ולסדר את הכבלים במארז. ואולי להוסיף כמה מאווררים

פורסם
  • מחבר

האם יש לדואג או לחשוש מזה ..

הכוונה האם ניתן להישאר ככה , או שחייב שיפור של קירור ....

אה ודרך אגב הדלת של המארז פתוחה ...( הנתונים שבהודעה הראשית מתיחסים לזה שהמארז פתוח ).......

פורסם

בתור עיקרון, אתה צריך לשאוף לכך שהמעבד שלך יהיה בסביבות ה30מעלות +-. וכל הגורע, הרי זה משובח.

בעיקרון, 54 מעלות לא יגרמו נזק למעבד, אבל אמרת שזה ב60% LOAD..... כמה זה במאה אחוז?

אם זה עולה מעל 60, תצטרך לטפל בזה

פורסם

זה שהדלת פתוחה נותן רק לאבק להכנס

פורסם

הטמפרטורות בסדר גמור! אני משער שאתה לא מתכוון לעשות OC, ואם כך, אין לך מה להחליף קירור.. מה שאתה יכול לעשות אם זה ממש מציק לך, זה לסדר חוטים קצת.

פורסם
  • מחבר

אה דרך אגב בהמשך לתגובתכם , אז השתגעתי קצת והוספתי עוד 2 מאווררים .

אבל הטמ"פ ירדה רק ב 4 מעלות (44) .

פורסם

אתה רואה את כבלי ה IDE ?! האפורים האלה - הם מפריכים לזרימה .

תחתוך ע"י סכין יפנית או משהו חד כל 2-3 גידים (את הרווח בניהם - לא את החוט עצמו) ואזלבסוף תגלגל ותדביק עם דבק (כמו סלוטפ)

אלו נקראים כבלים עגולים - יש לך פה מדרים איך לעשות את מה שהסברתי

http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=round

את כבלי המולקס (שמעביר חשמל מהספק) תעיף לכיוון אחר של המארזרק שלא יחסמו זרימת של אוויר במארז .

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על ההסבר והתשובה המהירה

מה שעשיתי היום זה רק הכנה למה שאני הולך לעשות מחר אני היום הוספתי שניי מאווררים ומחר אני יוסיף עוד ולגבי הכבלים תאמת אני קצת חושש לעשות את זה כי הידים שלי ממש לא עדינות:)

תודה וחג שמח

פורסם

אתה גם יכול פשוט לגלגל את הכבלים ולעטוף אותם באיזולירבנד. ככה אני עשיתי, אבל אין שלא יפגע לך בכבל עצמו עם הזמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים