עבור לתוכן

לוח אם + זכרונות .

Featured Replies

פורסם

יש לי בבית מחשב ישן ( מאוד -_-;; ) , וההורים שלי החליטו לשדרג אותו . כמובן שפנטיום 2 אי אפשר לשדרג בלי להחליף לו את כל הרכיבים , חוץ מאת ה HD שאני אקח ( שהוא רק בן חצי שנה , WD 40GB 7200RPM ) , ואולי גם את הפלופי והסידי .

בכל מקרה , אני מתלבט בלוח האם ובזכרונות , מאחר ואני כבר יודע שאני אקח AthlonXP 2500+Barton .

בזכרונות , אני מתלבט בין -

Memory : CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 PRO CAS2 Memory [ ¤ 950.14 ] 1

לבין -

Memory : GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit [ ¤ 782.43 ] 1

השאלה היא לא שאלה של מחיר , אלא שאלה של ביצועים . אני מתכוון לעשות OC רציני , ואני רוצה מקסימום ביצועים .

בלוח אם , בעיקרון התכוונתי לקחת את ה Abit NF-7SL , אבל החלטתי להתייעץ אתכם קודם . איזה לוח אתם ממליצים לי לקחת עד 700-750 שקל ?

ועוד משהו , אחרון -

כרגע יש לי P4 2.4B , ולוח אם GA-8SQ800 ( ו 512DDR 333Mhz ג'נריים -_- ) .

בכל מקרה , מהרכיבים שאני קונה ( למעלה ) , אני לוקח אליי את הזכרונות , ושם במחשב השני את הג'נריים . חשבתי לקחת גם את המעבד , והלוח אם שיהיו אצלי , ואת ה P4 2.4B לשים במחשב השני . איזו מהקונפיגורציות יותר טובה ?

אה , ולמי שלא הבין -

המחשב שאני משדרג יהיה לכל המשפחה שלי , והמחשב הנוכחי נמצא אצלי בחדר . לכן , אני רוצה ( מן הסתם ) , שתיהיה אצלי בחדר הקונפיגורציה הכי טובה שאני יכול להשיג ;D

פורסם

אחי שני דברים:

1. עדיף במפרט AMD לקחת זיכרון סינגל צ'אנל כי השיפור של דואל צ'אנל הוא מזערי (+-2%) ואם תיקח סינגל זה יהיה זול יותר ותוכל לשדרג יותר ע"י קניית זיכרון (יותר סלוטים פנויים)

2. בתקציב של 750 שקל ללוח אם עדיף לקחת +Epox 8RDA3

יש בו יותר פיצ'רים משאתה יכול לחשוב על וביצועים מעולים תחת אוברקלוק ורגיל. גם ללוחות אביט יש בעיה בקול - לכולם.... אז אתה פותר את הבעיה..

תתחדש וחג שמח!

פורסם
  • מחבר

אחי שני דברים:

1. עדיף במפרט AMD לקחת זיכרון סינגל צ'אנל כי השיפור של דואל צ'אנל הוא מזערי (+-2%) ואם תיקח סינגל זה יהיה זול יותר ותוכל לשדרג יותר ע"י קניית זיכרון (יותר סלוטים פנויים)

2. בתקציב של 750 שקל ללוח אם עדיף לקחת +Epox 8RDA3

יש בו יותר פיצ'רים משאתה יכול לחשוב על וביצועים מעולים תחת אוברקלוק ורגיל. גם ללוחות אביט יש בעיה בקול - לכולם.... אז אתה פותר את הבעיה..

תתחדש וחג שמח!

1. כן , אני יודע . התבלבלתי 0:

2. Thx .

אפשר עוד תגובות , במיוחד בקשר לשאלה בסוף ? :\

פורסם

I suggest you take the new 8RDA+ Rev 2.1, it's supposed to be superb for overclocking and unlike the 8RDA3+ it has the Soundstorm onboard sound.

As for the memory, if you want to seriously overclock you better take RAM that will be able to run synced with the bus, the board can easily do 230 FSB so I suggest you take some PC3700 Twinmos Twister RAM in 256x2 (since 512 mb modules aren't available yet).

This would allow you to overclock and run the RAM synced with the FSB which gives the best performance.

The AMD system overclocked will probably be quite stronger than your P4 so I suggest you keep the AMD for yourself.

פורסם
  • מחבר

וואי , המון תודה , אתה לא יודע כמה עזרת לי .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים