פורסם 2010 במרץ 2815 שנים אוקיי סוף סוף השגתי לעצמי את ה E6600 שתמיד רציתי כל כך עכשיו יש לי כמה שאלות - איך אני ידע מה אני אמור לשנות ב BIOS כי לא הגיע שום דף אם זה שאומר לי מה לעשות - איך בדיוק אני אמור להכניס את המעבד למתחת לקירור, זה נראה מסובך מידי וגם הבנתי שצריך למרוח שם משהו אבל לא ממש הבנתי מה מחכה לתשובה
פורסם 2010 במרץ 2815 שנים לא צריך לגעת בשום דבר בביוס.פשוט מכניסים את המעבד לתושבת (תשים לב למשולש הזהב) ולוחצים פנימה. אתה אמור למרוח משחה טרמית חדשה בין גוף הקירור למעבד.
פורסם 2010 במרץ 2815 שנים מחבר איך ואיפה בדיוק מורחים את המשחה הזאת?יש כמות מסויימת שצריך למרוח?מוכרים אותה בהום סנטר?
פורסם 2010 במרץ 2815 שנים משחה תרמית אפשר לקנות בחנויות מחשבים (כמו ksp או ivory)צריך למרוח אותה בין המעבד למאוורר (או כל גוף קירור אחר) - על המעבד עצמו,הוראות לכמויות מגיעות עם המשחה.
פורסם 2010 במרץ 2815 שנים Infarlock, שלום וברוך הבא ל-HWZone.ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום אחרת הדיון ינעל
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים מחבר אני פשוט בא ואומר שאני צריך משחה תרמית למחשב? או שהם כבר נותנים לי את ההוראות (אם זה בקופסא)אני לא כל כך בטוח בזה, אתם אולי חושבים שכדאי לי ללכת לחנות קרובה ולבקש להרכיב?
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים משחה טרמית מגיעה עם גוף קירור. אם לא אז מקסמיום מבזבזים 5 קשל על לקנות אותה.
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים מחבר את זה הבנתי, אבל אם אני קונה בניפרד את המשחה (כי יש לי גוף קירור משלי) אז אני עדיין מקבל הוראות?
פורסם 2010 במרץ 3015 שנים לא תמיד. עדיף שתבקש ממכר שיודע - שיעשה זאת בשבילך. אם בכל זאת אתה רוצה אז הנה:http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=170&Itemid=1http://www.hardwaresecrets.com/article/274/1
פורסם 2010 באפריל 315 שנים מחבר דווקא די קל להרכיב, לפחות איך שראיתי את זה, סה"כ מרימים את הקירור מנקים את הלכלוך שיש מתחת פותחים את הדבר הזה של המעבד מוציאים את הישן, מכניסים את החדש סוגרים שמים גוש קטן של משחה תרמית ושמים שוב את הקירור פשוט וקל פעם הבאה אני אדע לבד
פורסם 2010 באפריל 315 שנים המלצה חמה: קח את המחשב והחלקים למעבדה שיעשו את זה בשבילך, לפי איך שאתה מדבר יש סיכוי טוב שתדפוק משהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.