עבור לתוכן

ליפעמים יש לי מייבא כתובת רשת והאינטרנט מתנתק ל 2-3 שניות

Featured Replies

פורסם

שלום! ;)

אז ככה,אני מחובר עם שתי מחשבים אני מחובר עם חיבור קווי לראוטר והשני עם מתאם אלחוטי של בזק,הבעיה התחילה מאז שחיברתי את המחשב ההוא לא הבנתי מה הקטע שרק מתי שהמתאם מחובר עם המחשב השני זה קורה,פעם בכמה זמן למטה בצד שמאל יש לי אייקון של מייבא כתובת רשת לכמה שניות ואז נעלם(בזמן שזה קורה האינטרנט מנותק),דיברתי עם בזק אמרו לי להגדיל את טווח ה IP לשים על 10.0.0.30 ,כרגע שמתי רק במחשב של המתאם אלחוטי על 10.0.0.25,ובראוטר במחשב שלי על 10.0.0.26 האם ככה זה בסדר?

אמרו לי גם להחליף ראוטר זה קשור?

פורסם

מה המרחק בין המחשב לנתב? על איזה רמת קליטה מדווח הכרטיס האלחוטי?

פורסם
  • מחבר

בין 4-5 אולי פעם ב על 3 וזהוא המרחק ממש לא הרבה אולי מרחק של 6 מטר ורק שאני סוגר את שתי הדלתות זה על 3,אבל אין קשרר כי הראוטר מיתנתק לא המתאם וזה התחיל מאז שחיברתי תמחשב למתאם

פורסם
  • מחבר

הקפצה

תיראו למה עוד שמתי לב,תמיד אחרי שזה קורה ויש את ה מייבא כתובת רשת,אז אני ניכנס ל כלי ניהול ואז למציג האירועים ומשם ל מערכת ושמתי לב לשגיאת DHCP שזה קורה,הינה צירפתי תמונה של ההודעה tkyhv0jzmmz2.jpgמישהוא יודע מה זה אומר שם?

פורסם

למה שמת כתובות IP קבועות במחשבים? תחזיר אותן להיות אוטומטיות.

פורסם
  • מחבר

למה שמת כתובות IP קבועות במחשבים? תחזיר אותן להיות אוטומטיות.

איפו אתה רואה ששמתי על ידני? פשוט בהגדרות עשיתי שהוא יתחית ה IP מ 10.0.0.1 אז שיתחיל מ 1.0.0.25 ומה אומרת ההודעה שצילמתי?

פורסם

ההודעה אומרת שמחשב מסויים עם כתובת IP שמסתיימת ב-26 מנסה לקבל כתובת משרת ה-DHCP.

תעלה צילום מסך של מאפייני ה-TCP/IP של כרטיס הרשת שלך או פלט של ipconfig /all.

פורסם
  • מחבר

yn2xinzjcvgt.jpg

חח הרקע של המיקי מאוס כי אמרתי זה מחשב של אחים שלי הקטנים, וזה המחשב עם הכרטיס רשת האלחוטי כמו שאמרתה

פורסם

ה-MAC של מחשב המיקי-מאוס אינו ה-MAC של המחשב שמדווח על הבעיה. תעלה ipconfig /all מהמחשב שבו דווחה הבעיה. אני גם ממליץ לך לכבות ולהדליק את הנתב.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון מהמחשב של הראוטר? עם כן אני בעוד שעתיים ככה שהמחשב השני יתפנה אני יעלה משם

פורסם
  • מחבר

הינה העלתי מהמחשב שאליו מחובר הראוטר שאצלו אני רואה את המייבא כתובת רשת מה שגורם לניתוק של המחשב השני

tqdzdmfmnvo3.jpg

פורסם

הינה העלתי מהמחשב שאליו מחובר הראוטר שאצלו אני רואה את המייבא כתובת רשת מה שגורם לניתוק של המחשב השני

tqdzdmfmnvo3.jpg

הרקע מוציא אותי מהריכוז, שלח תמונה חדשה בלי רקע

פורסם
  • מחבר

תגיד לי אתה רציני מה זה השטויות האלה?

פורסם

תראה -- לפי צילומי המסך הכל נראה תקין אני מציע שתכבה את הנתב, תמתין 10-20 שניות ותדליק שוב.

פורסם
  • מחבר

הדבר הכי מוזר שהבעיה התחילה מאז שחיברתי לראוטר עוד מחשב אז זה רק התחיל,שאני הייתי עם הראוטר הייתי לבד בלי שום מחשב שעוד מחובר אז הראוטר לא היה מיתנתק

תיראה בינתיים ביטלתי את ה DHCP כי השגיאות שהעלתי הם תחת השם DHCP אז ביטלתי והגדרתי כתובות IP ידניות בשתי המחשבים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים