עבור לתוכן

האם כדאי לכבות את המסך בעזרת הכפתור?

Featured Replies

פורסם

שלום!

האם כאשר אני מכבה את המחשב, אני צריך לכבות גם את המסך (CRT)?

אם אני לא מכבה, זה יוצר נזק למסך כשהוא ב- stand by?

אם אני כן מכבה, זה יוצר נזק מצטבר לכפתור?

לא נראה לי שזה ממש רלוונטי, אבל בכל זאת: אני משתמש במסך Sumsung SyncMaster 750s.

תודה מראש לכל העוזרים!

פורסם

בשום צורה כאן לא יקרה למסך שלך כלום , אני למשל משאיר את המסך שלי בstand by מתי שהמחשב סגור ואני לא סוגר אותו , אני סוגר אותו רק שהמחשב פתוח ואני הולך לישון ואיזה הורדה פתוחה ללילה... תעשה מה בראש שלך , שום דבר לא יקרה למסך או למחשב הכל בסדר עם זה.

פורסם

בעיקרון , אין שום סכנה בזה שלא תכבה את המסך שלך אולם מומלץ שיהיה משהו כמו שומר מסך כדי שאותה תמונה לא "תחרט" במסך אם המסך יהיה דלוק לאורך ממש הרבה זמן .

פורסם

ב-StandBy אין שום תמונה על המסך, אז ממש אין צורך בשומר מסך בגלל הסיבה הזאת. לדעתי שומרי מסך בכלל זה דבר מעצבן, אבל זה כבר דיון אחר.

בקשר לדיון הזה, זכור שמסך במצב StandBy צורך חשמל לעומת מסך כבוי שלא צורך חשמל בכלל. אני לא זוכר את המספרים המדוייקים, כמה וואט לשעה זה מסך פועל/ב-StandBy/כבוי, אבל מה שבטוח, זה לא 0 וואט לשעה כמו כבוי.

פורסם

אוקיי , מצטער , טעות שלי . פשוט חשבתי שזה מה שהסקנו מהדיון הקודם על הנושא.

פורסם

שוב , סליחה ,טעיתי .

פורסם

זה משהו כמו 3W לשעה כשהוא בSTAND BY.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאתם אומרים, השיקול היחיד הוא צריכת חשמל מזערית.

כמובן שצריך לזכור שיש את הנורה הירוקה המהבהבת.....

אין אורך חיים למפסק? הוא לא מתקלקל מתישהו?

פעם הייתה לי טלוויזיה שהדלקתי וכיביתי רק עם המפסק (איבדתי את השלט). כל שנה בערך היינו צריכים להזמין טכאי שיחליף מפסק.

פורסם

יש לי SAMSUNG 757DFX ואני מכבה אותו כל פעם שאני מכבה את המחשב, וגם כשהמחשב דלוק אך אני לא משתמש בו (ICS).

אני מכבה אותו כשהמחשב כבוי בגלל שאם הוא דלוק אז הוא יוצר צליל רצוף, מאוד שקט, שבקושי שומעים אותו אפילו אם מתקרבים, אבל אני חושב שלישון עם רעש כזה יכול לעשות נזק לבן אדם שישן איתו (במקרה הזה מדובר על אח שלי ;D )

פורסם

אין אורך חיים למפסק? הוא לא מתקלקל מתישהו?

פעם הייתה לי טלוויזיה שהדלקתי וכיביתי רק עם המפסק (איבדתי את השלט). כל שנה בערך היינו צריכים להזמין טכאי שיחליף מפסק.

בשונה ממפסקי הטלויזיות (לפחות אלה שאני מכיר), המספקים האחראים על כיבוי המסך הם דיגיטליים, ולא אנלוגים כמו בטלויזיה.

אני מכבה את המסך שלי כל יום כמה פעמים והוא עובד מצויין, גם הוא וגם הכפתור.

פורסם

אני מכבה עם הכפתור רק אם:

1. אני עצבני

2. לא רוצה שמישהו בטעות ילחץ על הכפתור והמסך ישאר דלוק כל הלילה

בד"כ אני משתמש בקובץ קטן שכאשר מפעילים אותו המסך נכבה, ככה לא צריך ללחוץ על הכפתור כל הזמן (ברור שאפשר אבל זה לא נוח) ולא צריך לחכות 20 דקות

פורסם

אצלי בpanasonic s110 נתגלו לאחרונה תופעות מוזרות של ריצודים חזקים לאחר שלא התבצע שינוי בחדר או בתדר תצוגה

המסך אפשר להגיד לא נכבה מהכפתור מהרגע שקניתי אותו לפני אולי 5 שנים או משהו

החלטתי לכבות אותו דרך הכפתור ולהפתעתי הבעיות שהיו קודם לכן הסתדרו כהרף עין, נראה לי שהמסך לקח קצת מנוחה וחזר למיטבו :)

מאז אני מכבה כל פעם שאני יוצא ליותר מדי שעות החוצה

מקסימום שיכול לקרות במוות נורמאלי זה שהסוויטש יתקלקל ואת זה ניתן לסדר בקלות לכן אני לוקח את הסיכון ואת התאוריה שלכבות זה להרוג את המסך מהר יותר

פורסם

אני מכבה עם הכפתור רק אם:

1. אני עצבני

2. לא רוצה שמישהו בטעות ילחץ על הכפתור והמסך ישאר דלוק כל הלילה

בד"כ אני משתמש בקובץ קטן שכאשר מפעילים אותו המסך נכבה, ככה לא צריך ללחוץ על הכפתור כל הזמן (ברור שאפשר אבל זה לא נוח) ולא צריך לחכות 20 דקות

ואללה?

יש כזאת תוכנה?

איפה מורידים אותה?, איך קוראים לה?

פורסם

יש את האופציה הזאת בכל מיני תוכנות אבל לא הכרתי תוכנה שעושה את זה לבד, כך גם המשתמש Holy שחיפש כזאת. לבסוף הוא הכין אחת עם VB

להורדה לחץ כאן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים