עבור לתוכן

מה ההבדל בין P4 2.4 לAMD 2500 והאם הוא משמאותי...

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין הAMD יותר זול משמעותית למה???

אני מיתכון להריץ על המחדש רק מישחקים כבדים אינטרנט וכמה שטויות כמו סרטים ותוכנות בנצמרק

היתי רוצה לדעת איזה לוח אם יתאים לדרישות שלי ויתן ביצועים הכי טובים(אני לא מבין בהם הרבה)

אני שומע מאנשים שה P4 יותר חזק לעיבוד גרפי וכמה דברים שאני לא ממש צריך וגם אומרים שממש קל להגיע ל3.0 בלי יותר מידי עבודה וסיכון

אני לא רוצה להשקיע 2500 שקל ולגלות שנידפקתי ואני סתם תקוע עם גרוטאה...

ולכן באתי לפורום אמרו שאתם ממש טובים בלהסביר ואני רוצה להבין

בתודה

THE GYVER

פורסם

עקרונית מעבדי ה AMD נותנים ביצועים טובים כמו של מעבדי האינטל בחצי ממחירו.

המעבד הספיציפי הזה (2500+) משתווה פחות או יותר ל2.4 של אינטל. אך עם זאת ישנה גרסה חדשה של מעבד ה 2.4 - בשם 2.4C.

המעבד החדש תומך HyperThreading ומהירות אפיק fsb גבוהה יותר - מה שמעלה את הביצועים לא מעט. כמו כן ה 2.4C הוא מעבד מצויין לאוברקלוקינג.

אך עם זאת מחירו של המעבד + לוח אם יכול להגיע בקלות ל 1700 שקל.

ה 2500 מעט יותר חלש מ ה 2.4c (ובחלק מהמבחנים משתווה לו או עוקף אותו במעט) אך עם זאת הוא עולה כחצי ממחירו - בסביבות 1000 שקל.

ההמלצה האישית שלי היא על ה AMD , שבהחלט נחשב למעבד מצויין, עם כידאיות רכישה גבוהה יותר משל האינטל.

פורסם

אוקיי , זה הולך ככה , ליבת המעבדים של AMD יותר טובה מזו של אינטל אבל עם טכנולוגיות קצת פחות טובות ופחות MHZ למעבד ובאינטל בחרו לקחת ליבה פחות טובה לשים בה יותר MHZ עכשיו השאלה העיקרית כאן היא לא מי יותר טוב אלה מי יותר משתלם לתקציב שלך... נגיד שהתקציב שלך נע בין 2500שקל ל6000 שקל תוכל לקחת AMD עם כל הדברים הנדרשים ואף יותר... ונגיד ואתה רוצה מחשב ב6000 גם אפשר אינטל אבל תצטרך לוותר על דברים אחרים , מעל 6500שקל אתה יכול לבחור מה בראש שלך. אבל בתקציב קטן הרבה הרבה יותר משתלם AMD וכאן הכל היא רק שאלה של כסף! הביצועים של הAMD כמעט משתווים לאלו של אינטל ובמשחקים חדשים ככל שיהיו לא תרגיש בהבדל...

פורסם

יש לי AMD ATHLON 1500+ (שזה 1333 Mhz) וזה כבר מבאס אותי... השגתי 1800 שקל ועכשיו אני רק רוצה לדעת מה יותר משתלם ושווה לי לקנות.

חשבתי על ה2500+ באמת, (ביכלל ראיתי שהוא עולה 500-600 הBARTON) עם זה גם לוח אם של אביט ניראה לי...

וכל מני גופי קירור ושטויות שיעזרו לי באוברקלוק

אז רציתי לדעת מה אתם חושבים

תודה מראש

פורסם

שאם בא לך תשדרג . (ואם - תוודא שהזכרונות מסוג DDR)

פורסם
  • מחבר

אתם צודקים 150% אני רק צריך ליבחור לוח אם רציני לAMD והמלצה לסוג זיכרון וחברה. אני מכנן OC בעוד חצי שנה או עכשיו לא משהו רציני אני רציתי לוח די עמיד והמלצה לזיכרון שמעתי ש 333 ליפעמים יותר טוב מ400 זה נכון? אפשר לישמוח על זה ?ומה עדיף 2*256 או 512 לOC אני ממש לא מבין בחברות יש לי תקציב די מוגבל 2000+- אם אפשר גם מארז צנוע אבל אני יכול להיסתפק בשלי(ATX FULLעם ספק 400W)יש גם הכל לOC מאווררים למארז ומאורר ממש טוב למעבד או מערכת קרור מים שאני חושב ליקנות כך שאני מסודר.אני מעדיף לוח NFORCE 2 יש עליו ביקורות ממש טובות והוא גם מלא בפיצרים שימושיים ושאלה לגבי הלוחאם יש לי דיסק 30 GB ישן ליפני 3 שנים 5400RPM מה הסיכויים שהוא יתאים כי אני חושב שהוא 100 ושם זה 133 תסבירו בבקשה...

בתודה

THE GYVER

פורסם

כן יש לי כבר עכשיו 512 סמסונג 333 דידיאר

טוב הסיפור עם הלוח אביט והמעבד זה היה לפני שבועיים שהיו לי רק 1200 שקל עכשיו יש לי 1800 ורציתי לדעת אם יש לוחות יותר טובים לאובר קלוק בשיל המעבד ואולי גופי קירור... לא יודע..! טוב בבקשההההה כל מה שעולה לכם בראש שיכול לעזור לי אז רק תגידו

פורסם

בקשר להארדיסק , הוא יפעל בסדר גמור בלי שום בעיות , והזיכרונות כבר היום לוקחים 400MHZ מכוון שההבדל במחיר הוא אפסי ושווה לשידרוג עתידי , והנה מפרט מומלץ :

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.93 ] 1

Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1

Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 537.63 ] 1

CPU Cooling : Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD [ ¤ 50.62 ] 1

Video Cards : ABIT Siluro Geforce 4 TI4200-8X 64MB DDR DVI TV-Out Video Card [ ¤ 599.99 ] 1

Subtotal : ¤ 2325.29

עוד בקשר להארדיסק , הלוח *תומך בATA133 אבל תומך גם בATA100 , כל לוח היום תומך בATA100 ואני לא חושב שיוציאו את ATA100 עוד הרבה זמן מלוחות אם.

פורסם

הלוח EPOX שנתת עכשיו הוא הלוח הכי טוב לאוברקלוק??

פורסם

הוא לוח טוב מאוד ל OC .

בנוסף ,יש את ה ABIT NF7/-SL , שהוא גם טוב .

פורסם

סתם שאלה , איך אני בודק עם ה P4 2.4 שלי הוא C או B ? >.<

פורסם

אז האביט יותר טוב או גם טוב? אני פשוט צריך לדעת את ה TheBestOfTheBestOf600-750 SHEKEL

פורסם

סתם שאלה , איך אני בודק עם ה P4 2.4 שלי הוא C או B ? >.<

אמממ תכנס לתוכנת ניטור חומרה ותראה את ה FSB שלך . הוא אמור להיות על 800 (באס 200) {אלא אם כן שונה דבר בביוס}

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח שזה חוקי אבל מישהו יכול בבקשה לתת שם של חנות שמימנה המחירים??? לפחות בפרטי אני אשמח תודה ואני לא צריך כ.מסך יש לי LEADTEK GF4 4200 128 DDR VIVO

פורסם

יש רשימת חנויות בהשוואת המחירים באתר

תשתמש בה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים