עבור לתוכן

שאלה - לאחר הדלקת מחשב האם הוינדוס יכול ישר לעלות ! - ללא כל מסכי פירוט הלוח והב

Featured Replies

פורסם

שלום חברים יש לי שאלה:

יש לי לוח אם מסוג DQ6.

שאני מפעיל את המחשב יש לי :

1.הצגה של הלוח על המסך ... לאחר מכן

2.הצגה של גירסא של הביוס ...

3.לאחר מכן מסך שחור שבו יש טבלאות ובו המפרט של הלוח...ועוד כל מיני נתונים שלא מעניינים אף אחד. :nixweiss:

4. לאחר מכן קראיאה המקונן DVD

ורק אז הוינדוס עולה לי ! :"-\

שאלתי היא:

מאחר והתקנתי אתמול לוח אם מדגם אסוס פשוט מאוד - קניתי Asus P5KPL-AM הרכבתי אותו התקנתי וינדוס 7 כמו במחשב שלי עם ה DQ6

ולהבדיל מאצלי

האסוס מראה:

1. את הלוגו של הלוח.

ומיד לאחר מכן מעלה את הוידוס. ;)

מישהו מוכן להסביר לי מה אני צריך לשנות בביוס?

חוץ מהקטע שאני יכול לבטל את הקריאה מהצורב אני חושב שאין מצב שאני יכול לבטל את כל השלבים האלה שתיארתי למעלה.

אולי ככה זה עדיף לקנות לוח אם ב 250 שח חדש בחנות מאשר לוח שעולה מעל 1000 שח בחנות במיוחד אם לא מנצלים את כל מה שהוא מציע וההבדלים לא מורגשים בתכלס. :kopfpatsch:

תודה לעוזרים.

פורסם

חפש אופציה של quick boot בביוס.

מה דגם הלוח במדויק? N680SLI-DQ6?

עריכה: לא רק quick boot ישפר את זמני הטעינה הללו. יש עוד הגדרות שמשפיעות, חלק יותר וחלק פחות --> שנייה כאן ושנייה שם ובסוף מגיעים למצב כמו שלך. לגבי ה"קריאה מכונן ה-DVD"- כנראה שהוא מוגדר ב-boot priority לפני הכונן שבו מערכת ההפעלה.

עריכה-2: בהתייחס להודעה שנכתבה אחרי. אני חשבתי שהבעיה היא זמני הטעינה, אם אתה רק רוצה לראות את הלוגו במקום כל הטקסט.. אז תחפש logo show או משהו כזה בביוס.

פורסם

יש לוחות שבמקום להראות את השלבים שתארת מראים את סמל היצרנית של לוח האם,

אולם ברקע רצים אותם תהליכים כמעט בדיוק.

לרוב בלוחות כאלה ישנה אפשרות לראות את התהליכים במקום הלוגו ע"י לחיצה על מקש כלשהו,

תחפש - הוא לרוב כתוב בתחתית/קצה עליון של המסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים