עבור לתוכן

לא מצליח לחבר לרשת/אינטרנט PS3 דרך סוויטש של 1000

Featured Replies

פורסם

יש לי ראוטר 100 של רוטל. ה PS3 מתחבר קווית בלי בעיה. המחשבים מחוברים דרך סוויטש 1000 של אדימקס 5800G בלי בעיה. אבל, אני לא מצליח לחבר את ה PS3 דרך הסוויטש. לא באוטומט ולא דרך הגדרות ידניות :( .

פורסם

הכבל הוא של 8 גידים?

פורסם
  • מחבר

כן. נראה לי שהבעיה היא בראוטר.

כשאני מגדיר ידנית את מהירות כרטיס הרשת על ה PS3 ל 100 אין בעיה להתחבר דרך הסוויטש.

כשאני עושה שיתוף אינטרנט על מחשב בו שני כרטיסי ג'יגה, מחבר את ה PS3 לאחד הכרטיסים, ומגדיר את הכרטיס של ה PS3 על ג'יגה זה עובד בלי בעיה על ג'יגה (ככה אני עוקף את הבעיה כרגע). זה מה שהכי מוזר, כי את כרטיסי הרשת של הג'יגה על המחשבים הקומבינציה של הסוויטש והראוטר אוכלת בלי בעיות. מה שמפריע לי בקומבינה הזאת היא שזה יכול להפריע בעתיד למשחקי אינטרנט על ה PS3.

כשאני מגדיר את הכרטיס על ג'יגה ומחבר לסוויטש (שמתחבר כמובן לראוטר) הוא נותן לי DNS ERROR . כנ"ל על אוטומט. אם אני מגדיר ידנית הכל, כולל IP על הכרטיס של ה PS3 הוא מצליח לקבל IP מהראוטר (עם ובלי הגדרת כתובת מאק) אבל לא מתחבר לאינטרנט (אפילו אם אני מגדיר ידנית את כתובת הראוטר ו DNS ראשוני ומשני).

אולי הרוטל ישן מדי. יש סיכוי להחליף ראוטר בבזק? (התשתית היא בזק).

פורסם

אני מאמין שיחליפו בלי בעיה.

פורסם
  • מחבר

למה כדאי שיחליפו?

פורסם

לא חושב שיש הרבה בחירה -- תקבל ASUS או AZTECH -- שניהם בסדר.

פורסם
  • מחבר

לא אמורים להיות להם אדימקסים?

כמו כן, האם הראוטרים שהזכרת חדשים יותר מהרוטל?

פורסם

עד כמה שאני יודע בזק לא מחזיקה EDIMAX-ים. השניים שציינתי יותר חדשים מהרוטל.

פורסם

אתה מדבר על מודם עם יציאת רשת אחת, שמתפקד בעצם גם כראוטר? לדוג' ה600E?

אז יש סיכוי שייתנו גם את הROTAL 1320A

פורסם
  • מחבר

קודם כל הם נתנו תמורת 1.9 לחודש את ה 2760U (את התקן G נתנו בחינם) למרות שעוד לא הסתיימה תקופת ההסכם שזה כבר נחמד.

עכשיו אין בעיה להתחבר בגיגה דרך הסוויטש אבל יש בעיה של IP FRAGMENTS שאני לא מצליח לפתור למרות משחקים רבים עם ה MTU.

פורסם

בזק עפים עכשיו עם ה DLINK .

כמו כן ASUS יעשה את העבודה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים