פורסם 2010 במרץ 2515 שנים שלום לכולם,יש לי שני מחשבים, אחד עם XP ואחד עם 7 וראוטר קוויבעבר הייתה לי רשת בין שני מחשבים עם XP והכל עבד.כיום, אני לא מצליח להגדיר רשת שתעבוד בין שני המחשבים בגלל ה-7.יש הצעות?
פורסם 2010 במרץ 2515 שנים שיתוף באמצעות ICS עובד ב 7 בדיוק כפי שעבד ב XPלא צריכה להיות שום בעיה לבצע את מה שאתה צריך, פשוט צריך לבדוק שעשית הכל נכון ושאין פירוולים שאולי מפריעים לחיבור לעבוד.אם תספר מה עשית בדיוק ואיפה נתקלת בבעיה זה יוכל לעזור.נסה לעקוב אחרי המדריך הזה
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים מחבר אני עושה את כל השלבים כפי שמפורט במדריך הזה:http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2010/03/09/Sharing-Files-Windows-XP-7.aspxולא מצליח לראות את המחשבים תחת NETWORK.נראה לי שצריך קודם לסדר את זה ואז את החיבור לא?
פורסם 2010 במרץ 2615 שנים הכנס ל- Network and sharing center < Advanced sharing settingsוודא שהאופציה Network discovery מסומנת על On.
פורסם 2010 במרץ 2915 שנים מחבר עדיין לא מצליח לראות את המחשב השני ברשתביטלתי כבר את הפיירוול של וינדוס וזה עדיין לא מצליחעברתי על כל המדריכים ושום דבר לא עזרמי יכול לעזור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.