עבור לתוכן

הראפר Canibus חזה את העתיד?

Featured Replies

פורסם

ג'רמיין וויליאמס, או קאניבוס, הוא ראפר ששונה מאוד מכל שאר הראפרים. הוא לא שר על Gunz N Bithces, לא על הילדות העשוקה שלו (כי הילדות שלו הייתה יחסית בסדר), לא על שכונות העוני בדטרויט/שיקאגו (אהמ פיפטי), לא על הזין שלו או על סמים (אהמ אמינם), ולא על משטרה מכוניות כוסיות וחברי כנופיות (אהמ סנופ דוג) ולא על בחורות (אהמ כל ה"היפ-פופ" המעפנים סטייל JAY-Z או כריס בראון וכו'), אלא פשוט ליריקה טהורה.

מסתבר שקאניבוס (ראפר אגדי לדעתי) חזה את העתיד הנוכחי ב-2003, בשיר שלו Spartibus מתוך האלבום Rip The Jacker.

שם הוא אמר:

Countless issues need to be addressed

Before the East nukes the West

והיום זה די המצב - המזרח (איראן) מאיים לפוצץ את המערב. רק היום שיחרר בין-לאדן הודעה בההוא מאיים על נפשות האמריקאים, אם יחליטו להוציא להורג את המהנדס של ה-11 בסמפטמבר.

זה מזכיר לי ש-COD:MW הראשון צפה את הטבח הרוסי בקווקאזים. אפילו Red Alert 2 צפה מחזה נוראי - התרסקות מטוסים אל תוך מרכז הסחר העולמי (11/9). למי שזוכר, על עטיפת המשחק ברקע מאחורי התמונה הראשית היה פורטרייט של מגדלי התאומים, אליהם מתרסק מטוס בפיצוץ עז.

מוזר ומפחיד.

פורסם

ממש נוסטרדמוס המודרני הקניבוס הזה 'שך... :bash:

פורסם

דבר ראשון לא להשמיץ פה ראפרים אחרים, לפי דעתי אמינם הוא ראפר אגדי, 2PAC ראפר אגדי.. סנופ דוג לא רע..

דבר שני הוא לא רואה את העתיד ואף אחד לא יכול לראות את עתיד, המחשבה הזאת של כוחות אל טבעיים הייתה שהיינו בני 6 חסרי שכל..

חוץ מזה שמעתי חלק מהשירים שלו ואני חושב שהוא לא רע בכלל 8)

פורסם

איראן מנסה להשיג נשק גרעיני מתחילת שנות ה-90 :screwy:

פורסם
  • מחבר

איראן מנסה להשיג נשק גרעיני מתחילת שנות ה-90 :screwy:

לא. בשנות החמישים איראן החלה (בעזרת מעצמות העולם המערבי כמו ארה''ב) לפתח כורים גרעיניים והחלה לחצוב אוראניום.

רק בשנתיים האחרונות נודע שאיראן מפתחת כלים גרעיניים שמסוגלים להפיק אוראניום מועשר ברמה שהיא קצת הרבה מעבר לרמה האזרחית. אף אחד לא באמת שיער שאיראן תהיה מעצמה גרעינית.

בבוש:

לא ירדתי, אמינם הוא אחלה ראפר אבל הנושאים שלו קצת בזבל (קניתי את Relapse ואני כ''כ מצטער על כך, 13 שירים/מערכונים על סמים, שניים על העבר המפואר ושניים שבאמת טובים). חוצמזה שלאחרונה אמינם הוא "אומן" פופ. אני בעיקר סולד מהעריכה שלו, הוא כמעט אף פעם לא שר בקול האמיתי אל בקול הציפציף שלו. על טופאק לא אמרתי מילה.

קאניבוס לא צריך נושאים של סמים זונות או מלחמת כנופיות, הוא פשוט ליריקה בצורה הטהורה ביותר עם סיפורים קטנים שנשזרים בין השורות.

תתחיל עם Master Thesis ו-Curriculum 101.

כדי להיווכח שגם קאניבוס יכול לשיר קצת כמו כל ראפר אחר בתעשייה, תשמע את I'll Bus 'Em You Punish 'Em.

תמשיך לחומר קצת ישן כמו Genabis ו-Spartibus, אח''כ תשמע את Dr C Phd (דיס אדיר על אמינם בתגובה לשיר החלש Can-i-Bitch).

אם סיימת ואהבת, אתה מוכן לחומרים האינטיליגנטיים יותר. שמע את Channel Zero ו-No Return (לאחרון יש פזמון בעברית!).

Showtime At The Gallow אולי לא יתאים לך, בגל הביט הקצת מעצבן. הליריקה שווה את זה, אז give it a shot.

השיר הבא הוא BEYOND 2012 (תבקש ממני לינק אם אתה לא מוצא את השיר עצמו, כי יש גם אלבום באותו השם).

Levitibus, I honor U, Layered Prayers הם הבאים בתור כדי לשבור את השגרה שנוצרה בביונד 2012 (11 דקות ללא הפסקה, משוגע לגמרי).

ואז, המבחן הגדול - Poet Laureate II. תבקש קישור אם אתה לא מוצא (צריך להתחיל באינטרו "I don't understand...").

אם הצלחת להבין את הסיפור שבתוך השיר האחרון (ובכוונה נתתי את הפלייליסט הגדול הזה לפני השיר,חייבים לשמוע כדי להבין את המהות ולדעת איפה לחפש את המשמעות בשיר פואט לוריאט), אני מוריד בפניך את הכובע ומכריז אותך כרשאי להמשיך לשירים החדשים של קאניבוס.

קאניבוס זה לא ראפ, זו דרך חיים. :P

פורסם

חחח אחינו לקחת את זה קשה מידי לפי דעתי אבל תודה על העצות לשירים...

אכן אמינם קצת ירד בשירים שלו אני מסכים, אבל האלבומים הישנים שלו הם הגדולה שלו..

פורסם

גם אם jay z ישיר על שערות בכוס ו-canibus יעשה קאבר של "הכניסיני תחת כנפך" של ביאליק, jay z עדיין יסתכל עליו

גבוה מלמעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים