עבור לתוכן

שאלה בקשר לפאד לעכבר

Featured Replies

פורסם

הזמנתי עכבר חדש של RAZER, העניין הוא שאין לי פד, ואני גם לא כלכך מתחנן לקנות אחד, כי כרגע אין לי כסף.

רציתי לדעת אם זה הורס או פוגע בעכבר עצמו (לא בביצועים) ועד כמה הביצועים משתנים עם או בלי פאד.

תודה רבה.

פורסם

תלוי באיזה משטח אתה משתמש בעכבר... (?)

פורסם
  • מחבר

משטח מעץ.

פורסם

לא קריטי בכלל. אני מניח שזה עץ מרוח לכה. אני משתמש בעכבר שלי על משטח כזה כבר שלוש שנים, וזה עכבר פשוט של Logitech, וכלום לא קרה לו.

פורסם
  • מחבר

האמת שגם אני משתמש בעכבר של לוג'יטק פשוט כבר הרבה זמן, והעץ הזה עבר עוד כמה עכברים בעבר.

אבל אתה יודע בגלל שהיה חיכוך רב עם העץ הזה אז ה"צבא" שלו השתנה אתה יודע הוא ניהיה לבן כזה מוזר, אני מקווה שאתה מבין למה אני מתכוון.

וזה גם נראה לי הסיבה שגורמת לעכבר שיש לי עכשיו "להיסתובב" מדי פעם, אם אתה מבין למה אני מתכוון.

פורסם

אני מבין אותך.

שמע, לי לא זה לא קרה כל כך, אולי מריחה חדשה של שכבת לכה או שתיים תעזור.

הסיבה שהעכבר שלך "מסתובב" זה בגלל שהעכבר נדפק. ככה זה בעכברים הזולים יותר... גם לי הוא מסתובב. צריך פשוט להחליף.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין חושב שהעכבר מסתובב בגלל המשטח, בגלל שהוא כבר בצבא לבן כזה ובצבא הטיבעי שלו עץ, כאילו אתה יודע יש איזורים שהעכבר עובר פעם עליו ופעם על הצבא הלבן הזה, אני חושב שזה נקודות שהעכבר עובר עליהם שגורם לו לבילבול בגלל הצבעים וגורם לו להסתובב.

אני לא בטוח אם זה באמת בעיה בעכבר.

פורסם

בד"כ משטחים שקופים גורמים לזה, במידה והעכבר תקין. אם הוא לא תקין, כל משטח ייגרום לו להשתגע. בוודאות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים