עבור לתוכן

אוזניות +מגבר אוזניות 200$

Featured Replies

פורסם

בקשר למגברים, אני לא יכול להתווכח איתך כי... זה אתה :)

בקשר ל 280, בתור מישהו שמשתמש בהן בתור האוזניות העיקריות שלו וכבר לארוך זמן, אני יכול להעיד שהן לא שיא הנוחות אבל עם הזמן, הקשת (אני מניח) מתרופפת טיפה והן לוחצות פחות

פורסם

כמו שאמרתי, זו רק דעתי, ויש כמובן כאלה שחושבים אחרת.

בנוגע ל-280, אפשר להתרגל, וזה תלוי כמה מפונקים. עובדה שיש הרבה אנשים שמשתמשים באוזניות שנים ומרוצים, אני פשוט ממליץ לבדוק לפני שרוכשים, כי אני לדוגמא לאורך זמן לא הסתדרתי עם זה ומכרתי אותן.

פורסם

אני לא מבין למה בנאדם שלא חייב אוזניות סגורות יבחר בHD280 במקום הגראדו.

פורסם

כי יש להן התנגדות יותר גבוהה = בתיאוריה, צמצום רעשים

אטימה מעולה = צריך להגביר פחות

פורסם

אוקי, אבל למה הוא בכלל צריך מגבר? הS9 דיי חזק, ואזניות של 32 אום כמו הSR80 לא ירוויחו כל כך הרבה מהגברה טובה. אז לקחת בכוונה אוזניות שיותר קשות להרצה בשביל לקנות מגבר שיעלה עוד המון כסף?

ואני לא יודע לגבי הHD280, אבל לי יש את הPC350 שהן גם אוזניות סגורות של סנהייזר, ושמעתי את הSR80I, והן היו פשוט מדהימות בהשוואה לשלי (למרות שאני מטאליסט, אז זו לא השוואה כל כך הוגנת).

פורסם

מה היה המקור ואיזו הגברה? (האוזניות שלך קשות להזזה, 150 אוהם)

פורסם

מקור- יציאת כרטיס הX-FI XTREMEGAMER שלי עם Fiio E5. אמנם מגבר חלש וברור שכרטיס הקול לא משתווה לרסיבר יוקרתי אבל עדיין, הגראדו נשמעו הרבה יותר טוב, הרבה יותר כיפיות, גיטרות נשמעות הרבה יותר חיות.

פורסם

E5 לא מגדגד לסנהייזר שלך. הגראדו זזות הרבה יותר בקלות, זה למה הן נשמעות יותר טוב עם הגברה ברמה נמוכה יותר

פורסם
  • מחבר

החלטתי לקנות את הSR80I

יש הבדל בין הSR80 לSR80I ?

מהם המקומות המומלצים לקנות אותם בארץ?

פורסם

עד כמה שידוע לי ההבדל הכי גדול בינהם זה הפאדים, לטעמי הפאדים הישנים נוחים יותר

פורסם

לטעמי הפאדים הישנים נוחים יותר

פדים בגראדו זה נושא מאוד גמיש - ניתן להחליף לפדים של דגמים אחרים של החברה ללא כל קושי וכן לפדים מסוימים של חברות אחרות.

בכל מקרה קשה ליפול עם אוזניות כמו ה-SR80. את הזוג שלי קניתי בחנות שליד אולפני אבי יפה בירושלים. זה אמנם היה לפני כ-5 שנים, אבל זכיתי ליחס ושירות טובים בעת הקניה.

פורסם

עשית לי חשק ל SR80 :)

פורסם

בתור בעלים של ה-SR80, אני לא חושב שהן שוות את המחיר שלהן. יש אוזניות טובות מהן במחיר נמוך יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים