עבור לתוכן

מתי המפרט שלי אמור להתיישן?

Featured Replies

פורסם

ברשותי

Athlon TB 1.4

256 Crucial/micron RAM 2.5 CAS

hercules Kyro2 prophet 4500

Gigabyte 7DXR

עכשיו אני יודע שהכרטיס מסך הוא Bottle neck רציני, אז רציתי לדעת האם החלפה שלו עכשיו, וחיבורו למערכת שיש לי כרגע, תספיק לפחות לעוד שנתיים... כרגע בעבודה נורמלית ללא משחקים זה בהחלט מספיק...

בתודה מראש.

פורסם

אתה צריך מגדת עתידות, לא פורום חומרה.

בעיקרון, המפרט שלך לא חדש. אבל הוא גם לא ישן.

בשביל משחקים תצטרך עוד זיכרון וכמובן, כרטיס מסך חדש. אם אתה רוצה עצות, תן תקציב

פורסם

אין ספק שכרטיס מסך וזיכרון יעשו נפלא למחשב שלך, הוא באמת לא כל כך איטי בסה"כ.

מצד שני XP2500+ עם לוח NF2 ביחד זה משהו כמו 1000-1200 ש"ח אז אפשר לשקול לשדרג הכל ביחד.

מצד שלישי אם תקנה היום זיכרון DDR וכ.מסך טוב (רידאון 9800NP למשל) תוכל בלי בעיה להעביר אותם ללוח שתשדרג תוך זמן סביר (אפשר עדיין להשיג לוחות SDR אז קשה לי להאמין ש DDR יכחד מהר כל כך).

בהתאם לתקציב לפי סדר העדיפות

-כ.מסך

-זיכרון (תקנה DDR400 שיעבוד כמו שצריך על לוח בעתיד הקרוב)

-לוח+מעבד

פורסם
  • מחבר

התקציב די דחוס, כך שנראה לי שאצטרך להסתפק בזכרון וכ.מסך מקסימום, אולי אפילו בלי זיכרון.

הזכרון שיש לי הוא ישן וכמובן 2100/266, אבל יש המון סוגי מהירויות מעל זה, אין לי מושג כרגע אילו לוחות אם צריכים מה, אבל אם כבר משדרג זיכרון, ומשאיר את המערכת לאורך זמן, לא חבל לבזבז על זכרון שיתאים ללוח חדש יותר, שכשארצה לקנות אחד הוא כבר יהיה ישן?

פורסם

אם אתה מוסיף זיכרון זה יהיה DDR400 והוא יתאים לכל עתידי שמשתמש ב DDR מהסיבה הפשוטה שזיכרונות מהירים יותר (רשמיים, לא דברים בשביל אוברקלוק) יהיו DDR-II.

אתה יכול גם להסתפק בכרטיס המסך כרגע ולהחליף את הלוח+זיכרון+מעבד כשיהיה DDR-II ואז כנראה גם שתקנה כבר A64.

פורסם
  • מחבר

שאלה,

נגיד שאני מחבר ללוח אם זכרון DDR שהוא CAS3 ואחר כך אני מחבר זכרון CAS2 , האם כל אחד יעבוד בדרך שלו או שניהם בCAS3?

פורסם

שניהם יעבדו ב CAS3 .

עריכה: בקשר לשאלה שלך אז לדעתי המחשב שלך הוא כבר ישן... למשל אני חושב שהמחשב שלי כבר ישן. כדאי לך מאוד לשדרג את הזיכרון גם כן למשל אני כבר מתחיל להרגיש שחסר לי זיכרון בסה"כ זה תלוי מה אתה עושה עם המחשב ככל שהדרישות שלך גבוהות יותר מהמחשב כך הוא מתיישן מהר יותר.

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה להגיד לי שההבדל בין SDRAM לDDR הוא עד כי כך משמעותי??

פורסם

כן זה משמעותי מאוד פשוט כי מעבד של 1400 MHZ כבר מתחיל להיות מוגבל מאוד כשהוא מקבל את הנתונים שלו רק ב 133 MHZ

ובאג 2000 אם אתה לא יודע המעבד שלו הרבה יותר טוב משלך (לפני OC) זה לא שיא הטכנולוגיה אבל זה בהחלט לא מעבד ענתיקה

פורסם

ממש לא. אני יכול להוריד את האוברקלוק ולהביא באנצ'ים ואפשר להשוות... אבל יש בעיה אחת אם אני מוריד את האוברקלוק אז הזיכרון עובד ב 266... אבל בכל זאת אני חושב שיהיו לי תוצאות טובות יותר.

פורסם

אני נוטה להסכים עם הקביעה ששידרוג של כרטיס מסך יתן לך הרבה יותר תועלת כרגע מכל דבר אחר. אם התקציב מאפשר (1400 ש"ח) אז תיקח 9800SE של POWERCOLOR מזיגזג, תתקין אומגה (או שלא, גם ככה הוא טוב) ותהנה ...

פורסם

ממש לא. אני יכול להוריד את האוברקלוק ולהביא באנצ'ים ואפשר להשוות... אבל יש בעיה אחת אם אני מוריד את האוברקלוק אז הזיכרון עובד ב 266... אבל בכל זאת אני חושב שיהיו לי תוצאות טובות יותר.

מילא אם היה לך נורטווד...

אבל המעבד הזה די חלש

פורסם

הנה הסוף של ביקורת בדיוק על שני המעבדים המדוברים

http://www.tomshardware.com/cpu/20010608/athlon1400-17.html

עריכה: על הדרך החלטתי לבדוק איך האת'לון 1400 בבנצ'ים מודרניים יחד עם רדאון 9700 PRO הוא משיג מעל 100 FPS ב UT 2003

זה בכלל לא רע לפי דעתי ואין שום צורך לשדרג את המעבד

פורסם
  • מחבר

למען הדיון, אני כרגע לא עושה OC.

פורסם
מילא אם היה לך נורטווד...

אבל המעבד הזה די חלש

הוא לא.

עריכה: על הדרך החלטתי לבדוק איך האת'לון 1400 בבנצ'ים מודרניים יחד עם רדאון 9700 PRO הוא משיג מעל 100 FPS ב UT 2003

זה בכלל לא רע לפי דעתי ואין שום צורך לשדרג את המעבד

באיזו רזולוציה? ו UT2003 לא כזה משחק כבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים