עבור לתוכן

בזמן האחרון האינטרנט משעמם אותי....

Featured Replies

פורסם

אז ככה בכמה ימים אחרונים אני לא מוצא את עצמי... מצב קשה אני יודע.... משעמם לי רצח... כל דבר משעמם אותי...

אני מתחיל משהו משתעמם ומפסיק...

תעשו טובה.... קטנה....

שימו פה רשימת אתרים מעניינת... כל מי שמכיר אתרים מעניינים.. שאפשר לימצא בהם תוכן מעניין

שישים אותו פה בבקשה...

זה לא ספאם!!! זה מצב קשה של שיעמום!!

משעמם לי רצח!

I CANT TAKE IT ANY MORE !!!

פורסם

תמצא לעצמך חיים

פורסם

אין לי אתרים מעניינים שמעבירים את הזמן בכיף {חוץ מ-HWZ ו-HwForums.net (לינק בחתימה) ;) ), אבל יש לי עצה אחרת אליך...

אם זיכרוני לא מטעה אותי, אז אתה גיימר די כבד. מה דעתך לנסות משחקי רשת טוב? משחקי יחיד תמיד נמאס מהם בשלב מסוים, יהיה טוב אשר יהיה, אבל משחקי רשת לעולם לא נמאסים. אני מסוגל לשחק משחק רשת טוב (במקרה שלי, DFBHD) כמה וכמה שעות ביום, למשך כמה חודשים - ופשוט לא ימאס לי. ככה זה משחקי רשת, הם מעבירים את הזמן בצורה מהירה וכיפית מאוד...

חשבת על זה? ::)

פורסם

תמצא לעצמך חיים

LOL, גם אפשרות... ;D

באמת יש לך כ"כ הרבה זמן פנוי? :o הלוואי עליי...

פורסם

תמצא לעצמך חיים

אנשים נורמלים לא יושבים כל היום מול המחשב .. :-X

פורסם

בשנה שיש לי את האינטרנט המהיר הבנתי שזה יכול להיות בדרך כלל כלי טוב להעביר את הזמן, אבל מה שגרוע עם האינטרנט זה שהתמכרתי אליו מהר מאוד וזה הרס לי את החיי חברה שלי ועד שיצאתי מזה לקח לי הרבה זמן!! האינטרנט רק מרחיק אותך מאנשים ומחברים ועד שזה נכנס לי לראש הייתי מכור דבוק למחשב מהצהריים עד הערב. ובחופשים מהבוקר עד הלילה, תבנה את החיים שלך לא סביב המחשב אלא סביב דברים אחרים יש הרבה דברים אחרים מעניינים והמחשב יכול להיות כלי שישמש אותך בזמנך הפנוי.

פורסם
  • מחבר

LOL, גם אפשרות... ;D

באמת יש לך כ"כ הרבה זמן פנוי? :o הלוואי עליי...

אז זהוא הזמן הפנוי מתחיל להיגמר וביגלל זה אני גם לא רוצה לקחת איזה משהוא רציני על עצמי ואו לשחק באיזה משחק!!

יום ראשון אני חוזר לבסיס אחרי תקופה של 3 שבועות גימלים!!! כל הזין לחזור(מורידים פרופיל ל 45 שתי פריצות דיסק בגב התחתון!!)

עכשיו איזה חודש כמו מניאק אני יבוא רק בימי חמישי הבייתה ובקרוב אני מקווה שזה יהפוך ל 5-9.

פורסם

תבנה את החיים שלך לא סביב המחשב אלא סביב דברים אחרים יש הרבה דברים אחרים מעניינים והמחשב יכול להיות כלי שישמש אותך בזמנך הפנוי.

המשפט השני שהדגשתי הוא מה שרציתי לומר, שלכל דבר ישנו הזמן שלו וצריך לדעת סדר זמנים (או במקרה מסוים יותר - סדר עדיפויות).

המשפט הראשון נוגד למשפט זה, בכל אופן, מאז ושהוא אומר שכלל לא נהיה במחשב, דבר שיכול להיות דווקא רע. כפי שאמרתי, כל דבר במקומו.

פורסם

תקרא את חוקי הפורום, אולי זה יפיג קצת מהשעמום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים