עבור לתוכן

איכויות כבל רשת

Featured Replies

פורסם

הייכן אני מוצא נתונים על סוגים שונים של CAT 7 (צורת מבנה הכבל)

ידוע לי שישנם סוגים שונים ואיכויות שונות לכבלי רשת

פורסם
  • מחבר

מעניין אותי האייכויות כי אני צריך להשחיל בית שלם אבל מצאתי מה שאני מחפש התכוונתי לסוגי סיכוך כגון UTP, FTP, STP כאשר כאן באים לידי ביטוי אייכויות הכבל

יש המלצה ליצרני כבל רשת אייכותי?

פורסם

האמת -- אתה מסבך נושא מאוד פשוט. לכבילה ביתית ממש אין צורך ב-CAT7 ואפילו CAT6 מיותר. אתה יכול השתמש בשקט ב-CAT5E מסוג FTP שאין לו בעיה לעבוד גם ב-1G.

פורסם
  • מחבר

בבית אשר יעבדו 5-7 מחשבים בו זמנית כולל הורדות נראה לי ש CAT5 לא יחזיק מעמד

מעבר לכך שמתוכנן גם סטרימינג של ווידאו דרך הרשת ולכן הייתי מעוניין לקבל כבר כבל אייכותי שייתן מענה לעוד מס' שנים גם טכנולוגית ויוכל לספק את היכולות ללא הנחתות בקו

פורסם

בבית אשר יעבדו 5-7 מחשבים בו זמנית כולל הורדות נראה לי ש CAT5 לא יחזיק מעמד

מעבר לכך שמתוכנן גם סטרימינג של ווידאו דרך הרשת ולכן הייתי מעוניין לקבל כבר כבל אייכותי שייתן מענה לעוד מס' שנים גם טכנולוגית ויוכל לספק את היכולות ללא הנחתות בקו

אני מכיר משרדים עם עשרות מחשבים שמחוברים ב-1G ל-SWITCH-ים וכבל CAT5E עושה שם את העבודה בלי להניד עפעף. אצלי בבית יש בערך את אותה כמות מחשבים כמו שלך ובנוסף שרת NAS, מחשב HTPC וטלוויזיה עם חיבור רשת + AP אלחוטי והכל מנגן בלי שום בעיה על CAT5E.

כמובן שאין בעיה שתלך על CAT6 או CAT7 אבל העלות הנוספת והסיבוכיות המתלווה לכך ממש לא שווה את ההשקעה וכאב הראש.

פורסם
  • מחבר

אני מכיר משרדים עם עשרות מחשבים שמחוברים ב-1G ל-SWITCH-ים וכבל CAT5E עושה שם את העבודה בלי להניד עפעף. אצלי בבית יש בערך את אותה כמות מחשבים כמו שלך ובנוסף שרת NAS, מחשב HTPC וטלוויזיה עם חיבור רשת + AP אלחוטי והכל מנגן בלי שום בעיה על CAT5E.

כמובן שאין בעיה שתלך על CAT6 או CAT7 אבל העלות הנוספת והסיבוכיות המתלווה לכך ממש לא שווה את ההשקעה וכאב הראש.

אתה יכול לתת לי הבהרות לסיבוכים?

פורסם

הכבלים שאתה מתאר הם יותר עבים ולכן קשה יותר להשחיל אותם בתעלות. כיוון שהם עבים יותר, הם גם זקוקים לתקעים עם פתח רחב יותר שדי קשה להשיג אותם, שלא נדבר על העלות שלהם. חפש ברשת תמונות של CAT7 CONNECTOR ותראה שהוא שונה מזה של CAT5.

פורסם

פותח הת'ארד, עמדתי במקרה דומה לשלך.

בסופו של דבר, הקמתי רשת של 1G בעזרת כבלי CAT7, לאחר מאמצים רבים, הצלחתי להשיג כבלים מתאימים שכאלו עם קונקטורי RG45 ולא GG45

המוכר הסכים לשלוח אותם לארץ, למרות שהוא לא שולח בד"כ מחוץ לארה"ב.

אני יושב על סוויצ' של 1G מן הסתם, העלות וההקמה של כל זה - לא פשוטה.

CAT6 בהחלט יכול לעשות כאן את העבודה בפחות כאבי ראש, זמן וכסף. וגם כנראה מיותר. עבור רוב השימושים.

לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי

אם כך פני הדברים במה שונה CAT6 מ CAT6A

האם חיבורי הקצה אותו הדבר ב CAT5 , CAT6, CAT6

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים