עבור לתוכן

HD 5670 VS GTS 250

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מזאת אומרת לא נותנת שרות?אז איך יש להם איזה 20 סניפים בארץ אם יש כל כך הרבה לקוחות לא מרוצים,כי הרי אין שרות?

יש אחריות ויש תעודת אחריות.כל עוד החנות לא פשטה רגל היא אמורה לספק לך את האחריות במלואה.קרה מקרה שזה לא היה עם KSP?

לפי העקיצה שנתנו פה KSP שמים סחורה סוג ב.מה הכוונה?כי מזה אני יותר מודאג מאשר מהאחריות.

לאייבורי לא אגיע בשום אופן.יש את פנדה בתל חנן וסקיי פי סי בצ'ק פוסט שנראה לי אמינים.אולי אעשה סיבוב אצלם ואצל KSP כדי להתרשם ואז אחליט סופית.

פורסם

גם אם תשתמש בלינוקס, רוב הסיכויים שלא תריץ עליו משחקי 3D או תוכנות CAD, אם השימוש בלינוקס הוא לצפייה בוידאו/גלישה/וורד, אז אין שום בעיה עם ה ATI.

הביצועים של הכרטיסים די דומים במשחקים ואף אחד מהם לא ידהים אותך גם ככה.

בתוכנות CAD, אין שום שיפור משמעותי בשימוש בכרטיסים כאלו, אתה תצטרך כרטיסים יעודיים כמו QUADRO/FIREGL.

אם כבר אני הייתי הולך על ATI, בגלל תמיכה טובה יותר בפיענוח וידאו + אודיו על HDMI.

DX11. למרות שכרגע אין לזה שימוש רב.

פורסם
  • מחבר

אבל מבחינת ה-ATI אין לי תקציב לכרטיס יותר טוב מאשר

HD 5750 1GB GDDR5 DX11 של חברת Sapphire

כלומר אין לי תקציב ל-5770.ה-5750 מספיק טוב ביחס ל-250 של NVIDIA?

עדיף לסגור על ה-5750?והאם בגללו אפשר לרדת לספק של 500W?

כי עליתי לספק של 620W רק בגלל ה-250 כי אני יודע ששם זה ספק של מינימום 500W...

פורסם

5750 עדיף, וספק של 500 יספיק

פורסם
  • מחבר

תודה...האם הספק 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500

יספיק לעוד כרטיס במידה וארצה לעשות CrossFireX בעתיד?

פורסם

http://game.amd.com/us-en/certified_details.aspx?cat=3&cert=1

בשביל XFIRE אתה צריך לוח אם שתומך בזה, שילוב כזה אף פעם לא נותן פי 2 ביצועים למרות שישנם 2 כרטיסים.

בעתיד, אם תרצה לשדרג, תבדוק שוב מה יש בשוק, תשווה לפי טווח מחירים ותחליף כרטיס.

פורסם

אמור להספיק.

פורסם
  • מחבר

אני קונה לוח אם שתומך בזה,רשום בפירוש...

ממה שאני הצלחתי לדלות יצא ככה:מעבד 95W,קירור למעבד 130W,כרטיס מסך 108W בחישוב פשוט 333W.

יש לי עוד 3 מאווררים במארז שאין לי מושג כמה הם צורכים(לא הצלחתי למצוא מידע באינטרנט),צורב,HD ואני מניח שגם הם צורכים.

עוד כרטיס בעתיד נגיד שוב יהיה 108W זה יביא אותי ל-440W.השאלה האם 60 או 80 וואט יספיקו לכל מה שאמרתי שאני לא יודע כמה זה צורך...

פורסם

בעיקרון ספק 500W מבית טוב אמור להספיק, אבל שוב, מערך XFIRE של שני כרטיסים כאלה הוא לא האידיאל.

ובכלל, המערכת שלך לא מאוזנת מבחינת מעבד/כ.מסך.

אם המסך שלך FHD, כרטיס בודד יתקשה לספק ביצועים טובים ברזולוציה הטבעית של המסך.

XFIRE של 5750

http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-5750-review-crossfirex/1

ב XFIRE, הביצועים משתנין ממשחק למשחק, לפי המנוע הגרפי והדרייברים.

מהכתבה הנ"ל:

Single GPU 5750

System in IDLE = 221 Watts

System with GPU in FULL Stress = 299 Watts

Difference (GPU load) = 78 Watt

Dual GPU 5750

System in IDLE = 237 Watts

System with GPU in FULL Stress = 401

Difference (GPU load) = 164 Watt

The monitoring device is reporting a maximum system wattage peak at roughly 400-425 Watts in CrossfireX (2-way),

פורסם
  • מחבר

אבל אין לי סכום כסף אינסופי גם אם זה בא על חשבון הביצועים...

כן יש לי מסך FHD אבל לא כל ישום בו אני רוצה ב-FHD אולי רק סרטים.

אז אני מבין שאין לי מה לחשוב על שילוב שני כרטיסים בעתיד ולכן הספק של ה-620W ירד מהפרק ואני אקנה את ה-520W וזה מחזיר אותי לשאלה ההתחלתית בכלל...שורה תחתונה לסגור על ה-5750 או על ה-250GTS?

אגב יש עוד כרטיס שבדקתי 5670 שנותן ביצועים כמעט זהים ל-5750 ועולה 150 שקל פחות.איך ה-5670?

פורסם

בין 5670 / 5750 עדיף 5750.

http://www.anandtech.com/printarticle.aspx?i=3720

מבחינת חומרה, 5750 הרבה יותר טוב. לדעתי לא כדאי לרדת יותר נמוך ממנו כי אז אתה תהיה כבר על הגבול מבחינת ביצועים.

אם תשחק על רזולוציות גבוהות, ההבדל בין שני הכרטיסים לא גדול מבחינת אחוזי ביצועים אבל ה 5750 נותן לך עוד קצת בשביל להנות יותר.

פורסם

אתה יכול לרדת בהארדיסק להארדיסק של סמסונג ב415 ש"ח. אין הבדל ביניהם שמצדיק 150 ש"ח וזה נותן לך אפשרות להשקיע ברכיבים אחרים.

פורסם

אבל אין לי סכום כסף אינסופי גם אם זה בא על חשבון הביצועים...

כן יש לי מסך FHD אבל לא כל ישום בו אני רוצה ב-FHD אולי רק סרטים.

אז אני מבין שאין לי מה לחשוב על שילוב שני כרטיסים בעתיד ולכן הספק של ה-620W ירד מהפרק ואני אקנה את ה-520W וזה מחזיר אותי לשאלה ההתחלתית בכלל...שורה תחתונה לסגור על ה-5750 או על ה-250GTS?

אגב יש עוד כרטיס שבדקתי 5670 שנותן ביצועים כמעט זהים ל-5750 ועולה 150 שקל פחות.איך ה-5670?

קח את ה5750, בכל מקרה דווקא מערך Crossfire מראה אחלה שיפור ביצועים, אני הייתי הולך על שניים.

פורסם
  • מחבר

בקשר להארק דיסק מה שבחרתי זה SATAIII וגם הלוח אם שלי תומך בזה קרי העברת נתונים פי 2 יותר מהירה מאשר SATAII וזה מה שיש בהארק דיסק שהצעת.

זה לא משהו שווה עוד 150 שקל?

בקשר לכרטיס מסך ראיתי כרטיס של Sapphire 5770 ב-830 שקל.

אם אתם פוסלים את ה-5670 על הסף אז זה אומר 5750 עולה 760 שקל ו-5770 עולה 830 שקל ואז ההבדל הוא לא גדול.

פשוט ה-5670 עולה 595 שקל...

הוא באמת כל כך גרוע?

ושאלה אחרונה אם אני הולך על ה-5770 יספיק ספק(של חברה טובה)של 500W או שצריך 520W?

תודה.

פורסם

צריך לבדוק כמה ההארדיסק הספציפי מסוגל להעביר בפועל, כי ההארדיסקים SATA II של ימנו לא מסוגלים לגמור את כל הרוחב פס שהאפיק מסוגל לתת...

ספק 500W איכותי בגדול אמור להספיק, כמובן שתלוי מה שאר המפרט..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים