פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים אם אני עושה אוברקלוקינג לכרטיס כזה ,ומחכה עד שיישרף , יש סיכוי ששאר החלקים ייפגעו מזה?
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים דיברתי באופן כללי :\לגבי נזק, נראה לי שרק קצת עשן מהליבה וזהו, לא יותר אז לא הייתי מצפה לנזק.
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים מחבר בטוח? ,כי הרוב אומרים פה שזה מקסימום נזק לחריץ pci או טיפה עשן וזהו, אזה מה נכון?
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים יכול לא לעשות כלום, יכול לקצר את הPCI, יכול לקצר את הספק (נראה לי), יכול לקצר את הלוח.
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים אתה לא חייב לקצר אותו דרך המחשב...אתה יכול לקצר אותו עם שנאי חיצוני. תן לו זרם של 17V וניראה מה יקרה לו
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים הוא אמר לשרוף אותו, לא לחתוך אותו..דרך המחשב לא תוכל לשרוף/להרוס אותו (*אין סיכוי כזה)
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים עדיף משהו יותר מפטיש נלחמתי עם הצ'יפ הזה של הסירוס לוג'יק (0.5 מגה) שעה עד שהוא נשבר... עדיף לנסות לחתוך אותו איכשהו אם לנסר או לקדוח פטיש באמת מעייף ... אבל שאר הכרטיס ממש חוויה עם פטיש לא גדול מידי כי זה ישר יתפרק, עדיף הפטישים האלה היחסית קלים
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים עדיף משהו יותר מפטישנלחמתי עם הצ'יפ הזה של הסירוס לוג'יק (0.5 מגה)שעה עד שהוא נשבר...סיפור לגרום לצ'יפים נזק כמו שבר..נלחמתי עם שולחנות וכיסאות בכיתה (חברים גם עזרו) כדיי לשבור את הצ'יפ של הכרטיס קול הקודם שלי (Creative Vibra128).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.