עבור לתוכן

FPS בריצפה עם Dell Inspiron 1564

Featured Replies

פורסם

רכשתי אתמול את המחשב הנ"ל, עם הנתונים הבאים:

מעבד Intel® CoreTMi3 Processor 330M 2.13GHz ,1066MHz FSB 3MB L2 Cache

מסך רחב 15.6 HD (720p) glossy WLED display ( 1366X768 ) with TrueLife ( מסך מבריק )

כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator HD

דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM

זכרון פנימי 4GB DDR3 1066MHz dual channel

הנתונים שהמחשב קיבל בווינדוס אינדקסינג:

מעבד - 6.2

זיכרון - 5.9

גראפיקה - 4.6

גראפיקה במשחקים - 5.1

הארד דיסק - 5.7

עכשיו, ברמת העיקרון המחשב לא למטרת משחקים, אבל הופתעתי לראות כמה שה-FPS נמוך בצורה חריגה במשחק ישן כמו DoD 1.3.

אפילו שהכרטיס מסך על ההגדרות הכי נמוכות, עם הרזולוציה הכי נמוכה במשחק (640X480), אני לא עובר את ה-50 FPS אפילו שאני מסתכל על הריצפה.. כשזורקים רימון זה יורד ל-6!

עידכנתי את כל הדרייברים והכל נראה תקין. לפי ביקורות על המחשב הוא אמור לסחוב יפה מאוד משחק כמו DoD.

מה יכולה להיות הבעיה?

נ.ב

אני על ווינדוס 7.

תודה מראש.

פורסם

דבר מובן!

מה זה DOD? :nixweiss:

וכמו שצינתה כבר המחשב הזה לא למשקים נ ק ו ד ה.

פורסם

DoD עשוי להיות או Darkest of Days או Day of Defeat, והיות והראשון הוא די חדש אני אניח שמדובר בשני. אם מדובר בגרסת הsource הביצועים שאתה מתאר לא נשמעים לי מוזרים במיוחד.

פורסם
  • מחבר

מדובר ב day of defeat 1.3, לא סורס.

ואיך בדיוק אתם יכולים להצדיק את המצב הזה? המחשב שלי מלפני 10 שנים עם מעבד פנטיום 3 ו-gforce 2 הריץ את המשחק ביותר FPS.

60-70 fps הייתי מבין.. אבל כשאני משחק על 20-30, ויש נפילות ל-6, בטוח משהו לא בסדר.

פורסם

אם זה לא הסורס אז אין שום סיבה שזה לא ירוץ כמו שצריך. בדקת משחקים אחרים?

פורסם
  • מחבר

לא התקנתי עוד משחקים.. כאמור המחשב הזה נקנה לא למטרת משחקים. המשחק היחיד שאני משחק מדי פעם זה DoD.

גם אני חושב שהבעיה אולי ספציפית עם המשחק או עם ההתקנה... אתן לזה בדיקה יותר מעמיקה בהמשך היום.

פורסם

פשוט אין טעם לנסות לשלול בעיות דרייברים, מערכת הפעלה או אפילו חומרה לפני שבודקים האם הבעיה קיימת בעוד משחקים.

פורסם
  • מחבר

עשיתי עכשיו בנצ'מרק 06, ויצאה לי תוצאה ממוצעת למערכות עם הכרטיס הזה (1700~).. אני בשוק. באמת אבל.

כשקניתי אותו ידעתי שהוא לא יהיה טוב למשחקים, אבל לא תיארתי לעצמי שהוא יהיה כל כך גרוע.

היה פשוט מזעזע לראות את הבנצ'מרק.. חוץ מאיזה 2 בדיקות לא עברתי את ה-8 FPS באף בדיקה ואף היו בדיקות עם 0 FPS!

>:(

פורסם

מה ציפתה? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

האמת? ציפיתי שאם אני קונה בשנת 2010 מחשב בכמעט 4 אלף שקל, הוא יהיה מסוגל להריץ משחק מלפני 10 שנים.

פורסם

טוב.. :-\

האמת שאני לא מכיר גם את המשחק.. :nixweiss:

פורסם

אני לא חושב שזה מוזר, מנסיון של כרטיסי מסך של אינטל, גם כרטיס עם פיקסל שאדר 3 כמו x3100 זה יריץ לך גם crysis אבל כל המשחקים יעבדו לאט.

למעשה אפילו geforce 4 יריץ בקצב פרמים יותר גבוהה משחקים שמתאימים לו(בלי דרישה של pixel shader)

פורסם

אתם מבינים שמדובר במוד לHALF LIFE הראשון, שעבד מצויין גם על RIVA TNT עם 32 מגה זכרון, כן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים