עבור לתוכן

PX100 נשברו צריך אוזניות חדשות (500 ש"ח)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני מפחד שאני לא אוכל לשמוע בווליום גבוה

דרך אגב אני משתמש בS9

פורסם

הבעיה באוזניות בעלות התנגדות גבוהה זה לא רק ווליום, זה איכות כאשר הן לא מוגברות.

תעשה לעצמך טובה, אוזניות בווליום גבוה זאת סכנה ממשית, אל תתפזר. :nono:

פורסם
  • מחבר

ואייך האיכות של הsr80 כשהן לא מוגברות?

פורסם

אין לי מושג, לא יכול להעיד מנסיון אישי.

פורסם

התנגדות נמוכה יותר = איכות טובה יותר?

פורסם

ממש לא בהכרח. זה רק במידה ואתה משתמש בהגברה חלשה.

אני הייתי ממליץ על הHD555. אני ביצעתי קנייה כזאת בדיוק מאיביי. אלו לי 380 ש"ח כולל משלוח.

נראה מה יגיע, מקווה לטוב.

פורסם

אתה מוגבר, הוא לא :)

בגדול, התנגדות גבוהה יותר = אות יותר נקי, בגלל שהרעש לא בא לידי ביטוי, החיסרון של התנגדות גבוהה יותר - צריך הגברה טובה יותר

פורסם

בדיוק מה שרציתי להמליץ לך :) ה!! אוזניות הפתחות הכי זולת ובין הטובות בשוק שמיוצרות כבר 25 שנה :xyxthumbs:

או תחפש px100-II זה חידוש של הדגם הזה עם עיצוב חדש ,אותם 64 אום התנגדות ,לי יש את ה PX100 כיום מהדגם הישן .

פורסם
  • מחבר

יש לי את הPX100 אני רוצה להשתדרג זה לא חכם לקנות דגם מקביל

פורסם

לי יש את ה-SR80 ואת Koss porta pro. ה-SR80 נרכשו ראשונות (בסוף 2006) וה-PORTAPRO נרכשו בתחילת 2008.

עם כל הכבוד לזה שה-SR80 עולות כ-500 ש"ח (490 בזאפ, בדיוק בתקציב שלך),ה-Porta Pro לא רואות אותן ממטר (ועולות פחות מחצי).

בוא נגיד שהתמחור "האמיתי" של ה-PortaPro, לפי הביצועים, היה צריך להיות לפחות פי 3-4 ממחירן הנוכחי.

אני לא מאמין שתמצא אוזניות אחרות עד 500 ש"ח שיותר טובות מהן. אבל חכה למומחים אם אתה רוצה.

פורסם

בגדול, התנגדות גבוהה יותר = אות יותר נקי, בגלל שהרעש לא בא לידי ביטוי, החיסרון של התנגדות גבוהה יותר - צריך הגברה טובה יותר

לא מדוייק, גם עם עכבה גבוהה (impendance, זה לא רק התגדות) אתה תשמע רעשי רצפה אם תגביר מספיק, זה תלוי יותר ברמת הרגישות שלהן וברמת הרעש שיש לך בחלקי המע' upstream.

פורסם

אמרתי, בגדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים